Βαγγ3λης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα στη παρέα,εδώ και 3 μήνες η οθόνη του laptop μου Dell inspiron 17r 5737 service tag hs61602 (https://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/product-support/servicetag/0-WHVOeW85K2d1LzdOeG9MSDdvUHFDQT090/overview )έχει αρχίσει να κάνει τα εξής:Όταν ανοιγοκλείνω την οθόνη, χάνεται η εικόνα και με μια μικρή κίνηση, επανέρχεται, εμφανίζονται περίεργα χρώματα όταν η οθόνη ανοιγοκλείνει.Όταν το συνδέω με εξωτερική οθόνη η εικόνα είναι κανονική.Οπότε μάλλον πάω για αλλαγή καλωδιοταινίας οθόνης.Δεν έχω αλλάξει ποτέ καλωδιοταινία οθόνης σε λαπτοπ και από ότι βλέπω σε βιντεακια είναι αρκετά δύσκολο,πρέπει να βγουν DVD,HD, keyboard, palmrest , motherboard ,LCD bezel, hinge και αν και πιάνουν τα χέρια μου φοβάμαι μην κάνω ζημιά γιατι είναι λεπτοδουλεια.H καλωδιοταινία είναι αυτή? https://www.itsys.gr/kalodiotainia-otonis-flex-screen-cable-dell-inspiron-17-5721-3721-5737-249yd-5737-vaw10-dc02001mh00-cn-0249yd-video-screen-cable-kod-1-flex0208-html?search=DC02001MH00 Αν γνωρίζεται κάποιον καλό τεχνικό Καλλιθέα ,Ν.Σμύρνη ,Μοσχάτο στειλτε μου σε π.μ.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βαγγ3λης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Συμφοριτες ,σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή καλωδιοταινίας οθόνης στο επίσημο σέρβις της Dell.Έχει κανείς εμπειρία από επίσημο σέρβις της Dell για τιμές,χρόνο παράδοσης,δεδομένου ότι το λαπτοπ είναι εκτός εγγύησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Βαγγ3λης είπε Συμφοριτες ,σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή καλωδιοταινίας οθόνης στο επίσημο σέρβις της Dell.Έχει κανείς εμπειρία από επίσημο σέρβις της Dell για τιμές,χρόνο παράδοσης,δεδομένου ότι το λαπτοπ είναι εκτός εγγύησης? Φιλε δε νομιζω να συμφερει να πας στη DELL εκτος εγγυησης. Εγω εχω dell inspiron 1545 7-8 χρονια απο τον πρωτο μηνα μου εκανε αυτα που περιγραφεις κ με τον καιρο εμαθα το κολπο να μην κουνιεται η εικονα με λιγη πιεση σε συγκεκριμενα σημεια. Καπου ειχα δει κι ενα βιντεο οτι αν ανοιξεις το καπακι κ βαλεις αλουμινοχαρτο αναμεσα στο καπακι και την οθονη λυνεται το προβλημα αλλα δε ξερω κατα ποσο ισχυει. Μαλλον ειναι γενικο το κακο στα dell inspiron με τις οθονες. Κατα τα αλλα σκυλι το λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα