aXer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, page hamilton είπε Σήμερα μου έστειλαν νέο μήνυμα πως θα καθυστερήσει και άλλο και πως αν θέλω αλλαγή προϊόντος, να επικοινωνήσω μαζί τους. Έλεος!! Θα τους πάρω αύριο το πρωί μπας και μου δώσουν ημερομηνία!! Μόλις μου ήρθε το ίδιο
Innersense Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Στις 6/1/2020 στις 10:03 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Εχω τύχει να χρησιμοποιήσω και τις δύο λύσεις.Το κακό με το ενσωματωμένο είναι ότι ,στο δικό μου, δεν είναι συνεχόμενο.Δηλαδή μόλις τελειωσει το πλύσιμο δεν ξεκινά αυτόματα το στέγνωμα. Σημαντική η παρατήρηση σου και λυπάμαι για το γεγονός ότι δεν έχω δει κανένα σύστημα πλυντηρίου/στεγνωτηρίου να αναφέρεται σε αυτό, άρα και δεν ξέρω πως να εντοπίσω τις συσκευές. Ίσως κατευθυνθώ σε κάποιο από τα πλυντήρια της LG που λένε στέγνωμα με ατμό και είναι και πολύ αθόρυβα με το Direct Drive. Χίλια συγνώμη για το off topic παιδιά, μάλλον κάνατε καλή αγορά, με το καλό η παραλαβή εύχομαι.
pareisaktos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μόλις με ενημέρωσαν από τον κωτσοβολο ότι θα παραλάβω 14/1. Μεγάλη η αναμονή αλλά τουλάχιστον πετύχαμε πολύ καλή τιμή
pan82 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Στις 7/1/2020 στις 1:01 ΜΜ, Innersense είπε Σημαντική η παρατήρηση σου και λυπάμαι για το γεγονός ότι δεν έχω δει κανένα σύστημα πλυντηρίου/στεγνωτηρίου να αναφέρεται σε αυτό, άρα και δεν ξέρω πως να εντοπίσω τις συσκευές. Ίσως κατευθυνθώ σε κάποιο από τα πλυντήρια της LG που λένε στέγνωμα με ατμό και είναι και πολύ αθόρυβα με το Direct Drive. Χίλια συγνώμη για το off topic παιδιά, μάλλον κάνατε καλή αγορά, με το καλό η παραλαβή εύχομαι. H αλήθεια είναι πρώτη φορά το ακούω αυτό και είχα κάνει μεγάλη έρευνα πριν καταλήξω και όλα έκαναν συνεχόμενο κύκλο, μήπως απλέ δε το έχεις βρει; Εμένα το whirpool 2 σε 1 (προσφορά από e-shop κοντά στα 500€ πριν δυο χρόνια) συνεχόμενο κύκλο κάνει. Το βάζω βράδυ (λόγω νυχτερινού) και το πρωί είναι πλυμένα και στεγνά χωρίς καμία παρεμβολή από μένα. Και επειδή ανέφεραν πολλοί εμένα είναι 9 κιλά πλύσιμο 7 στέγνωμα αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ θέμα και πάνω από 7 να βάλω
page hamilton Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Και εγώ παραλαμβάνω αύριο, κάλλιο αργά....
aXer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, page hamilton είπε Και εγώ παραλαμβάνω αύριο, κάλλιο αργά.... 1 ώρα πριν, pareisaktos είπε Μόλις με ενημέρωσαν από τον κωτσοβολο ότι θα παραλάβω 14/1. Μεγάλη η αναμονή αλλά τουλάχιστον πετύχαμε πολύ καλή τιμή Πείτε λίγο πότε παραγγείλατε....
page hamilton Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, aXer είπε Πείτε λίγο πότε παραγγείλατε.... 7/12/19 1 1
Gataros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Στις 7/1/2020 στις 9:26 ΠΜ, aXer είπε Μόλις μου ήρθε το ίδιο Και σε εμένα, παραγγελία 8/12.
hightmare Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα αν θυμάμαι καλά δεν έλεγε στην παραγγελία ότι έπαιρνες και δωροεπιταγή 20 ευρώ ξέχασα να το ρωτήσω σε όσους παρέλαβαν έδωσαν;
aXer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Όταν παρήγγειλα εγώ, όταν έτρεχε η προσφορά στα 480€, δεν θυμάμαι να είχε δωροεπιταγή. Παρεπιμπτόντως, πήρα τηλ τον Κωτσόβολο και στο αυτόματο σύστημα που έχει για την ενημέρωση των παραγγελιών, η ρομποτική φωνή μου είπε ότι η παραγγελεία θα είναι έτοιμη για αποστολή στις 14/1 Παρόλα αυτά, ούτε SMS έχει έρθει, ούτε η κατάσταση της παραγγελίας στον λογαριασμό έχει αλλάξει. Άντε να δούμε....
Weiss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, hightmare είπε Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα αν θυμάμαι καλά δεν έλεγε στην παραγγελία ότι έπαιρνες και δωροεπιταγή 20 ευρώ ξέχασα να το ρωτήσω σε όσους παρέλαβαν έδωσαν; Μήπως η δωροεπιταγή ήταν σε συνδυασμό με ανακύκλωση παλιάς λευκής συσκευής? Συνήθως έτσι δίνει ο Κωτσόβολος.
costas80 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Παρέλαβα σήμερα το πρωί. Δε μου είχαν στείλει κάποιο άλλο SMS μετά από εκείνο που έλεγε αν θέλω να αλλάξω προϊόν
starmanwarz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Για οσους μενετε σε πολυκατοικια, σας το ανεβασαν στον οροφο σας η το αφησαν στο ισογειο?
Gataros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Αν μένεις σε ψηλό όροφο με σκαλιά πολλά, δώσε 10 ευρώ στο παιδί που στο φέρνει για να το ανεβάσει. Παραλαμβανω αύριο και εγώ.
Amaretos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Έμενα μου τι ανέβασαν στον 2ο από τις σκάλες, μην φοβάστε όμως και να μην το ανεβάσουν φώναξε ένα φίλο να το πάρετε μαζί, δεν έχει σχέση με πλυντήριο που είναι βαρύ, τα στεγνωτηρια είναι ελαφρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα