Warzycha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Αν καποιος εδωσε παραγγελια και παραλαβη απο το καταστημα,(ετσι ωστε να το βαλω δοσεις στην καρτα μου),και δεν το θελει τελικα ας μου στειλει ενα π.μ. Ο χαζος δεν βιαστηκα και εχασα την προσφορα...
default Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Πλακα μου κανουν οι τυποι, προσπαθησα ουτε καν θυμαμαι ποσες φορες να το αγορασω και κολουσε. Τους πετυχα μετα απο 8 ωρες στο τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το συστημα τους δεν βγαζει καποιο προβλημα και οτι δεχτηκαν πολλες παραγγελιες για το συγκεκριμενο κανονικα. Δυστυχως ομως για μενα σημερα η τιμη πλεον πηγε στα 699 οποτε ουπς....
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά παρέλαβε κανένας από εσάς; Εμένα μου είπαν μεχρι τέλος του ετους , αντε να δουμε ,ελπιζω οχι του επομενου 😂
aXer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα μου στείλανε Sms που λέει: "AΓAΠHTE ΠEΛATH, H ΠAPAΔOΣH THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣAΣ 10099 ΧΧΧΧΧ ΘA KAΘYΣTEPHΣEI. MOΛIΣ TA ΠPOIONTA ΣAΣ EINAI ΔIAΘEΣIMA ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME." Το θέμα είναι ότι αγόρασα και 5ετή εγγύηση και όχι 4ετων και 11 μηνών. Θα απαιτήσω να μου την αλλάξουν με ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία παραλαβής. Τι λέτε, θα το κάνουν;
parker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, aXer είπε Εμένα μου στείλανε Sms που λέει: "AΓAΠHTE ΠEΛATH, H ΠAPAΔOΣH THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣAΣ 10099 ΧΧΧΧΧ ΘA KAΘYΣTEPHΣEI. MOΛIΣ TA ΠPOIONTA ΣAΣ EINAI ΔIAΘEΣIMA ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME." Το θέμα είναι ότι αγόρασα και 5ετή εγγύηση και όχι 4ετων και 11 μηνών. Θα απαιτήσω να μου την αλλάξουν με ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία παραλαβής. Τι λέτε, θα το κάνουν; Κρίνοντας από άλλα καταστήματα, η εγγύηση θα ισχύει με το κόψιμο της απόδειξης μόλις πληρώσεις. Γιατί φαντάζομαι πρόσθεσες στο καλάθι την εγγύηση και δεν την πλήρωσες ακόμη
dakangr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Το τσιμπησα απο τοπικο μαγαζι τη Βλακ φραιντει, το μηχανημα σκοτωνει. Βγαινουν πολυ μαλακα ολα, μυρωδατα, και αν διπλωσεις σωστα τα πουκαμισα δεν χρειαζονται ουτε σιδερωμα!
aXer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, parker είπε Κρίνοντας από άλλα καταστήματα, η εγγύηση θα ισχύει με το κόψιμο της απόδειξης μόλις πληρώσεις. Γιατί φαντάζομαι πρόσθεσες στο καλάθι την εγγύηση και δεν την πλήρωσες ακόμη Η εγγύηση μου έχει έρθει αυτόματα, 1 λεπτό αφότου πλήρωσα την ηλεκτρονική αγορά του στεγνωτηρίου+της εγγύησης, με πιστωτική, με καθορισμένες ήδη ημερομηνίες ισχύος....Οπότε....
pan82 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, aXer είπε Η εγγύηση μου έχει έρθει αυτόματα, 1 λεπτό αφότου πλήρωσα την ηλεκτρονική αγορά του στεγνωτηρίου+της εγγύησης, με πιστωτική, με καθορισμένες ήδη ημερομηνίες ισχύος....Οπότε.... Η απόδειξη πάντως εκδίδεται τη μέρα παράδοσης. Κι εγώ σε αγορά black friday τηλεόρασης μου έστειλαν μήνυμα ότι θα καθυστερήσει και τελικά ήρθε μια βδομάδα μετά με την απόδειξη να έχει την ημέρα που μου παραδόθηκε και όχι την ημέρα χρέωσης της κάρτας μου. Κάτι λογικό γιατί αν θέλω να την αλλάξω με DOA τι θα γινόταν θα μου έλεγαν ότι έληξε ενώ ακόμα ήταν στην αποθήκη τους...
pareisaktos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vectras είπε Μόλις παρέλαβα.... Πότε έκανες παραγγελία; εμένα μου είπαν μάλλον την επόμενη βδομάδα
vectras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 7 Δεκεμβρίου αλλά πριν ανέβει εδώ η προσφορά....μου ήρθε ειδοποίηση στο mail από το Σκρουτζ μπήκα και το παραγγειλα δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο! περιμένω την γυναίκα να το ανεβάσουμε μαζί πάνω γιατί μόνος δεν μπορώ! Πάντως φαίνεται πολύ τούμπανο
pareisaktos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Έχει παραλάβει κανείς; μου στείλανε σήμερα μήνυμα ότι η παράδοση θα καθυστερήσει. Μας βλέπω με το νέο έτος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Καλή χρονιά θα έλεγα. 😛
starmanwarz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το συγκεκριμενο, υπαρχει περιπτωση να ξαναβγει σε προσφορα αυτες τις μερες? Εχει εκπτωσεις τον Ιανουαριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα