Telumetar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε Ρίχνεις παραγγελία να έχεις την τιμή και αν βρεις κάτι καλύτερο τα Χριστούγεννα την ακυρώνεις εφόσον έχει αργήσει τόσο. Άσε που τα Χριστούγεννα δεν είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει προσφορά στο προϊόν που μας ενδιαφέρει. Γενικά έτσι είναι η αγορά.
pareisaktos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, corvidophile είπε Εγώ ρωτησα και μου ειπαν οτι αναμενουν απο 2/20 , υποπτο μου φαινεται, θα περιμενω τις εκπτωσεις των Χριστουγεννων Είχα παραγγείλει το ίδιο στεγνωτηριο την bf στα 559. Μου είχαν πει παραλαβή στις 15/12. Έκανα ακύρωση και παρήγγειλα ξανά με τη μειωμένη τιμή. Από ότι μου είπαν στην εξυπηρέτηση του κωτσωβολου αναμένεται παραλαβή σε 10 ημέρες περίπου. Θα ξαναπάρω τηλ από Δευτέρα να ρωτήσω
Looter Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Σαν συσκευή βέβαια ακόμα δεν έχει γράψει κανείς αν αξίζει σε αυτά τα λεφτά ή σε σχέση με κάτι ανταγωνιστικό 😂😂
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, Looter είπε Σαν συσκευή βέβαια ακόμα δεν έχει γράψει κανείς αν αξίζει σε αυτά τα λεφτά ή σε σχέση με κάτι ανταγωνιστικό 😂😂 Το παρηγγειλα κι εγώ και ναι αξιζει εννοειται, πιστεψε με ενα χρονο κανω ερευνα αγορας για στεγνωτηριο ηθελα τουλαχιστον Α++ και αυτοκαθαριζομενο συμπυκνωτη. Επίσης χτυπα ξυλο οτι bosch έχω αγορασει μεχρι τωρα μου βγηκαν πολυ γερα οποτε εχω μια εμπιστοσυνη στη μαρκα, οχι στο κωτσο βεβαια χαχαχαχα αλλα καλη μας τυχη και καλες γιορτες
Innersense Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά sorry για το offtopic αλλά όσοι έχετε εμπειρία τι προτείνετε από πλυντήριο μαζί με στεγνωτήριο; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από Innersense
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Innersense είπε Ρε παιδιά sorry για το offtopic αλλά όσοι έχετε εμπειρία τι προτείνετε από πλυντήριο μαζί με στεγνωτήριο; δεν αξιζει μαζι οσοι παιρνουν μια συσκευη το μετανιωνουν, αν δεν εχεις χωρο παρε αφυγραντηρα για στεγνωμα, δεν ειναι το ιδιο αλλα χρησιμο εργαλειο ετσι κι αλλιως. Με συνδετικο το βαζεις το ενα πανω στο αλλο και λυνεις προβλημα χωρου παντως
tasanton Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Ερώτηση: τα στεγνωτήρια χρειάζονται παροχή απορροής νερού;η μόνο πρίζα και ειναι έτοιμα;
aXer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Να ρωτήσω εδώ, ξέρετε αν όλα τα πλυντήρια δέχονται το επιπλέον βάρος ενός τέτοιου στεγνωτηρίου ή πρέπει να ρωτήσω την εταιρεία; Έχω ενα LG 2 ετών, διάβασα το manual αλλά δεν υπήρχε καμία αναφορά.
nebtios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/12/2019 στις 7:47 ΠΜ, aXer είπε Να ρωτήσω εδώ, ξέρετε αν όλα τα πλυντήρια δέχονται το επιπλέον βάρος ενός τέτοιου στεγνωτηρίου ή πρέπει να ρωτήσω την εταιρεία; Έχω ενα LG 2 ετών, διάβασα το manual αλλά δεν υπήρχε καμία αναφορά. Και γιατι δεν του βάζεις μια βαση και να το βαλεις πανω σε αυτη και οχι πανω στο πλυντήριο ? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από nebtios
geomal77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Innersense είπε Ρε παιδιά sorry για το offtopic αλλά όσοι έχετε εμπειρία τι προτείνετε από πλυντήριο μαζί με στεγνωτήριο; Εμείς έχουμε πλυντήριο-στεγνωτηριο μαζί λόγω έλλειψης χώρου.Το αγοράσαμε με γνώμονα την χρήση 80% πλυντηρίου και 20% στεγνωτηρίου για τις μέρες που βρέχει ή αν θέλουμε γρήγορα στεγνά ρούχα.Δεν το έχουμε μετανιώσει.Η κατανάλωση στεγνωτηρίου ειναι υψηλή σε πλυντήριο-στεγνωτηριο μαζί (και είναι το δικό μας Α+). Θα έλεγα αν θέλει κάποιος παρόμοια χρήση και πλυντηρίου και στεγνωτηρίου να πάει σε 2 συσκευές χωριστές. 8 ώρες πριν, tasanton είπε Ερώτηση: τα στεγνωτήρια χρειάζονται παροχή απορροής νερού;η μόνο πρίζα και ειναι έτοιμα; Έχουν ένα πλαστικό κουτάκι που το βγάζεις και αδειάζεις το νερό και το καθαρίζεις από τα χνούδια.
Djzan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, tasanton είπε Ερώτηση: τα στεγνωτήρια χρειάζονται παροχή απορροής νερού;η μόνο πρίζα και ειναι έτοιμα; τα στεγνωτηρια εχουν ειδικο συρταρι που μαζευει το νερο. αν θες ομως στα περισσοτερα μπορεις να τα συνδεσεις απευθειας σε αποχετευση . χρειάζεται μόνο ρευμα. 1 ώρα πριν, aXer είπε Να ρωτήσω εδώ, ξέρετε αν όλα τα πλυντήρια δέχονται το επιπλέον βάρος ενός τέτοιου στεγνωτηρίου ή πρέπει να ρωτήσω την εταιρεία; Έχω ενα LG 2 ετών, διάβασα το manual αλλά δεν υπήρχε καμία αναφορά. ναι δεν εχουν θεμα. 1
pareisaktos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Αναμένουν παραλαβή στις 16/12 από ότι μου είπαν σήμερα
Djzan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, aXer είπε Να ρωτήσω εδώ, ξέρετε αν όλα τα πλυντήρια δέχονται το επιπλέον βάρος ενός τέτοιου στεγνωτηρίου ή πρέπει να ρωτήσω την εταιρεία; Έχω ενα LG 2 ετών, διάβασα το manual αλλά δεν υπήρχε καμία αναφορά. ειδικα με το δικο σου που ειναι direct drive moter αρα 0 κραδασμοι δεν εχεις απολύτως κανενα θεμα,ουτε καν συνδετικο χρειάζεσαι αρκει βεβαια να εχεις αλφαδιασει και το πλυντηριο σου ε? μην γερνει ή δεν πατανε και τα 4 ποδαρακια Flat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα