Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα συμφωνησω και εγω με το παραπανω χαρτη. Μην αγχωνεσαι εμεινα και εγω Ηρακλειο χωρις οχημα και δεν ειχα θεμα (ποδια και λεωφ). Παραλιακη/κτελ τη ξεχνας για διαφορους λογους προσπαθησε να βρεις γειτονια απο το χαρτη.

Εγω τοσα χρονια εμενα σε ισογειο αλλα δεν ειχα θεμα με εγκληματικοτητα. Ισχυει περι υγρασιας και σκοτεινιας.  Αναλογα τη περιοχη ισως εχεις θεμα με φασαρια (ιδιως αν εχει κοντα ταβερνα/καφετερια). Επειδη ειναι δυσκολο να βρεις σπιτι, αν μπορεις περπατησε σε γειτονιες, ρωτα σε περιπτερα και μαγαζακια, βρες αγγελιες στους δρομους αν υπαρχει κατι. Μη περιμενεις απο το τηλ γιατι η προσφορα ειναι μικρη και η ζητηση τεραστια. Εγω ειχα βρει σπιτι απο μια ηλικιωμενη ιδιοκτητρια οταν μιλησαμε στο σουπερ μαρκετ!

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα πρόκειται να μετακομίσω τον Νοέμβριο από άλλη πόλη στο Ηράκλειο. Ήθελα να ρωτήσω ποιες περιοχές θεωρούνται κατάλληλες και να είναι ήσυχες, καθαρές για να μείνει μία οικογένεια χωρίς μεταφορικό μέσο και να έχει συχνά λεωφορεία να πας στην δουλειά σου, σε σχολείο και να έχει 10-15 λεπτά από σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, φούρνους, φαρμακεία, μαναβικα και να έχει νορμαλ ενοικιο για μοναρι ή και στούντιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...