mariavoyatzi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ποιες θεωρούνται "καλές" περιοχές στο Ηράκλειο Κρήτης, για να διαμένει μόνιμα μια οικογένεια? Μου έχουν πει ενδεικτικά ο Μασταμπάς. Άλλες προτάσεις;
dakangr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μασταμπας όντως και νότια από εκεί. Ουλαφ Πάλμε, Παπαναστασιου, μέχρι κ Βασιλειες αν δε σας ενοχλεί η απόσταση.
greengr21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σχετικα ειναι ολα,και εγω μασταμπα μεγαλωσα αλλα κλεψιες κτλπ παντου παιζουν,προσωπικα δεν θεωρω οτι εχει το Ηρακλειο τον πλυθυσμο για να πεις μενεις σε "καλη" η "κακη" περιοχη. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από greengr21
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Οι κακες ειναι προς τα ποταμια και τα έλη εκει δε μενεις .
greengr21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ναι προς καμινια δε θα προτεινα ουτε και εγω,ασχετα με το τι εγραψα απο πανω😋
Muchacho Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Με εξαίρεση κάποιες γειτονιές(όχι όλοκληρη την περιοχή) στα Καμίνια, Αγία Τριάδα, Κέντρο, Αλικαρνασσό,Δειλινά δεν υπάρχει ουσιαστικά κάποια περιοχή που να έχεις κάποιο πρόβλημα. Καλές περιοχές για εμένα είναι ο Μασταμπάς, η Θέρισσος και γενικώς Δυτικά-Νότια διότι έχεις κυριολεκτικά τα πάντα δίπλα/ανάμεσα σου και μελλοντικά θα γλυτώσεις πολλά.
xrist0s4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Άι Γιάννης(Κνωσσού) , Μεσαμπελιές ,Μασταμπάς ,Πατέλες.
Xristina118 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Καμια παραπανω πληροφορια σε αυτο το θεμα; επισης θεωρείται οτι αν μεινει κάποιος σε ισογειο σε πολυκατοικία στο Ηράκλειο θα ειναι πιο "επικίνδυνο";
immortalx Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Xristina118 είπε Καμια παραπανω πληροφορια σε αυτο το θεμα; επισης θεωρείται οτι αν μεινει κάποιος σε ισογειο σε πολυκατοικία στο Ηράκλειο θα ειναι πιο "επικίνδυνο"; Αν προκειται για φοιτητικο σπιτι στο Ηρακλειο θα σε συμβουλευα να αποφυγεις ισογειο. Περαν του οτι ειναι πιο ευκολη η προσβαση σε επιτηδειους, αυτοι κοβουν κινησεις και αν καταλαβουν οτι ειναι φοιτητικο διαμερισμα ξερουν οτι υπαρχει (συνηθως) μονο ενα ατομο το οποιο λειπει πολλες ωρες. Επισης τα ισογεια στο Ηρακλειο συνηθως εχουν θεμα υγρασιας, τουλαχιστον οσα ειχαμε δει οταν ψαχναμε για τον γιο μου ειχαν ΟΛΑ θεμα και τελικα καταληξαμε σε οροφοδιαμερισμα. 1
Haldol Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Σίγουρα δεν είναι τόσο καλά σε ισόγειο όσο πιο πάνω. Προσωπικά έμεινα σε ισόγειο μία φορά (χωρίς να'χω κάποιο πρόβλημα) αλλά στα επόμενα δύο σπίτια μου επέλεξα διαμέρισμα σε όροφο. Στον Άη Γιάννη (Κνωσσού) που είχα το ισόγειο, ήταν πολύ ωραία περιοχή και εξυπηρετική, αλλά το μεγάλο πλην της ήταν η δυσκολία να πας κέντρο. Αργότερα έμεινα στα Καμίνια, αλλά σε καλό σημείο (όχι στο... ghetto). Σαφώς υποδεέστερη, πιο βρώμικη, και ολοκληρωτικά πιο επικίνδυνη (κι ας έμενα σε πιο αφαλές σημείο), αλλά πιο βολική για κέντρο. Τελευταία πήγα στα Δειλινά. Σαν περιοχή μ' άρεσε λιγότερο, γιατί αν και πολύ κοντά στην Λ. 62 Μ δεν είχε τίποτα, λίγο ή πολύ. Οκ είχε ένα Jumbo και έναν ΑΒ κοντά μου. Αλλά τίποτε άλλο. Από τις 3εις αυτές περιοχές, για οικογένεια (φαντάζομαι με παιδιά) πιστεύω ότι κερδίζει με διαφορά η πρώτη (ο Άη Γιάννης). Πιο έξω (π.χ. Μεσαμπελιές ή χειρότερα, Φορτέτσα) δεν αξίζει, γιατί τα παιδιά θα βλέπουν μόνο γάτες στο δρόμο, δεν θα 'χουν εύκολα πρόσβαση σε πράγματα που κοντά στην εφηβεία θ' αναζητήσουν. Όσο τα παιδιά είναι μικρά κερδίζει η άπλα και η ησυχία. Αλλά μετά από λίγα χρόνια θέλουν να κατέβουν κέντρο, ή / και να υπάρχει ένα καφέ κοντά. 1
chriskourou Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μασταμπάς ftw. Έχει τα πάντα, δεν είναι πυκνοκατοικημένος, έχει μεγάλους δρόμους, βρίσκεις να παρκάρεις αν δεν έχεις δικό σου πάρκινγκ, είναι 5 λεπτά από το κέντρο με τα πόδια και έχει νορμάλ επίπεδα εξωτερικών θορύβων. Και επίσης μου έλειψε, γιατί έφυγα από την Κρήτη 😭 Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από chriskourou 1
Titos301 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, Xristina118 είπε Καμια παραπανω πληροφορια σε αυτο το θεμα; επισης θεωρείται οτι αν μεινει κάποιος σε ισογειο σε πολυκατοικία στο Ηράκλειο θα ειναι πιο "επικίνδυνο"; πες μας τι ψαχνεις ακριβως για να σε βοηθησουμε, πχ φοιτητικο σπιτι, μετακομιση με οικογενεια; κτλ
Xristina118 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Συγκεκριμένα ψαχνω σπιτι κεντρικά στο Ηράκλειο τελειώνω την σχολη τωρα ...ουσιαστικά τι θα προτείνατε για νεα τελειόφοιτη/εργαζόμενη
Titos301 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Xristina118 είπε Συγκεκριμένα ψαχνω σπιτι κεντρικά στο Ηράκλειο τελειώνω την σχολη τωρα ...ουσιαστικά τι θα προτείνατε για νεα τελειόφοιτη/εργαζόμενη χωρις μεταφορικο η περιοχη μεσα στο κοκκινο ειναι πολυ καλη και απο αποψη αποστασης για να πηγαινεις με τα ποδια για δουλεια/βολτα/εξοδο κεντρο το θεμα ειναι αν μπορεις να βρεις το διαμερισμα που ψαχνει με ενα νορμαλ ενοικιο με Λ οπου εχει λαικη αγορα τωρα αν εχεις μεταφορικο καλες περιοχες ειναι και μεσαμπελιες, βορεια και δυτικα πλατειας σινανη και ατσαλενιο θα απεφευγα δειλινα,καμινια ψιλουποβαθμισμενες και με αναρχη δομηση Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από Titos301 1
Xristina118 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Titos301 είπε χωρις μεταφορικο η περιοχη μεσα στο κοκκινο ειναι πολυ καλη και απο αποψη αποστασης για να πηγαινεις με τα ποδια για δουλεια/βολτα/εξοδο κεντρο το θεμα ειναι αν μπορεις να βρεις το διαμερισμα που ψαχνει με ενα νορμαλ ενοικιο με Λ οπου εχει λαικη αγορα τωρα αν εχεις μεταφορικο καλες περιοχες ειναι και μεσαμπελιες, βορεια και δυτικα πλατειας σινανη και ατσαλενιο θα απεφευγα δειλινα,καμινια ψιλουποβαθμισμενες και με αναρχη δομηση Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παραλιακη ή προς τα εκει που ειναι το κεντρικό κτελ/ λιμανι οχι ε; Μόλις τώρα, Xristina118 είπε Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παραλιακη ή προς τα εκει που ειναι το κεντρικό κτελ/ λιμανι οχι ε; Μέσο προς το παρον δεν υπάρχει αρα με ποδια ή και λεωφορείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα