Προς το περιεχόμενο

Drivers για Windows XP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και εχω ενα λαπτοπ που δεν χρειαζεται αλλα ειναι σχετικα συγχρονο σκεφτομαι να του βαλω τα windows xp μιας και εχω και διαφορα προγραματακια τα οποια ειναι μονο compatible με τα xp. Αλλα το θεμα ειναι οτι εψαξα παντου ξεκινοντας φυσικα απο την εταιρια  και δεν βρηκα και ακομα ψαχνομαι μηπως ξερει κανεις αν υπαρχουν γιαυτο το λαπτοπ; Η μαρκα του λαπτοπ ειναι:          Acer Aspire E1-571G

Δημοσ.

Αν ειναι οντως ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ αναγκη, φτιαξε ενα virtual machine με Windows XP με το virtualbox. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mpaleokastritis είπε
Spoiler

Μιας και εχω ενα λαπτοπ που δεν χρειαζεται αλλα ειναι σχετικα συγχρονο σκεφτομαι να του βαλω τα windows xp μιας και εχω και διαφορα προγραματακια τα οποια ειναι μονο compatible με τα xp. Αλλα το θεμα ειναι οτι εψαξα παντου ξεκινοντας φυσικα απο την εταιρια  και δεν βρηκα και ακομα ψαχνομαι μηπως ξερει κανεις αν υπαρχουν γιαυτο το λαπτοπ; Η μαρκα του λαπτοπ ειναι:          Acer Aspire E1-571G

έκανες εγκατάσταση των  windows xp  και δεν λειτουργεί κάτι ?  η το ψάχνεις πριν την εγκατάσταση Δεν καταλαβαίνω Δες  εδώ  αν σε καλύπτει  

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Talepwros είπε

Αν ειναι οντως ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ αναγκη, φτιαξε ενα virtual machine με Windows XP με το virtualbox. 

φιλε το εχω κανει και αυτο αλλα δυστηχως δεν εχει την ιδια αποδοση αποσο θα εχει το λαπτοπ

51 λεπτά πριν, hp8 είπε

το ψαχνω πριν κανω εγκατασταση. απλα πανω στην ερευνα μου ειδα οτι η acer δεν εκδιδει προγραμματα οδηγησης για λογισμικα windows 8 και κατω

@Talepwros Φαντασου οτι με 3 tabs στο chrome κρασαρει και θελει restart που να του βαλω και τα απαιτιτικα προγραμματα που χρησιμοποιουσα. Και πριν προλαβεις να πεις να μανατζαρω και να κανω καλυτερο το virtual hardware το εχω δοκιμασει και αυτο και το αποτελεσμα ηταν να μην ανοιγει καν το VM στο Virtualbox η αν ανοιγει να σερνεται ακομα περισσοτερο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mpaleokastritis είπε

το ψαχνω πριν κανω εγκατασταση. απλα πανω στην ερευνα μου ειδα οτι η acer δεν εκδιδει προγραμματα οδηγησης για λογισμικα windows 8 και κατω

δοκίμασε εγκατάσταση Δες την παραπομπή που σου έδωσα και αν βγει θέμα το βλέπουμε Τώρα γεμιζουμε σελίδες απ το πουθενά Δώσε χαρακτηριστικά του λαπτοπ γράφεις ότι κρασαρει εύκολα

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Κανονικά, η sandy bridge και η ivy bridge πλατφόρμα (ο acer που αναφέρεις έρχεται και με τους δύο επεξεργαστές) υποστηρίζει τα xp. Το κακό είναι ότι η acer δεν δίνει drivers για το λάπτοπ αυτό για xp οπότε θα πρέπει να τους ψάξεις εσύ. Δες τι έχει στο λινκ που σου έδωσε ο hp8, κατέβασε του drivers που δίνουν για xp και ξεκίνα. Αν έχεις πρόβλημα στην πορεία πες μας το αναγνωριστικό υλικού στη συσκευή που δεν στήνεται και θα δούμε τι μπορεί να γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...