Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να κάνω μία ερώτηση έχω έναν υπολογιστή αρκετά παλιό με μητρική Gigabyte GA-M61PM-S2 είχε Windows xp και του έκανα φορματ με Windows 7 και πλέον η θύρα του ίντερνετ λέει όχι σύνδεση στο ίντερνετ, έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μάλλον το θέμα είναι οι drivers (ιδίως αν έχεις δοκιμάσει να κλήσεις και να ανοίξεις ξανά το router). Μήπως να δοκιμάσεις αν θα δουλέψει με windows 10 ;

Δημοσ.
Στις 7/12/2019 στις 10:46 ΜΜ, meletis_m είπε

Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα οτι δεν εχει Windows 7 οδηγούς για κάρτα δικτύου αλλά μόνο για ήχο.

Αυτές οι μητρικές έχουν ένα chipset driver all in one

Δοκίμασε πχ αυτό: https://www.nvidia.com/drivers/results/14875#driverInfo-14875=1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2019 στις 2:00 ΜΜ, Antonismar99 είπε

και πλέον η θύρα του ίντερνετ λέει όχι σύνδεση στο ίντερνετ, έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν ξέρω αν έχεις βρει άκρη αλλά αν ακόμα έχεις θέμα :

Αν έχει κάποιος γνωστός σου κάνα usb ethernet η usb  wifi βάλτο επάνω και δοκίμασε μέσω της διαχείρισης συσκευών όπου έχεις κίτρινο ερωτηματικό να κάνεις ενημέρωση οδηγών  Αλλιώς    εδώ   μια κάρτα  κατά προτίμηση να έχει και cd εγκατάστασης και είσαι οκ Αν δεν έχουν cd τσεκάρισε μια και δες αν αυτή διαθέτει οδηγούς για να κατεβάσεις από κάπου

Επεξ/σία από hp8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...