Antonismar99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα θέλω να κάνω μία ερώτηση έχω έναν υπολογιστή αρκετά παλιό με μητρική Gigabyte GA-M61PM-S2 είχε Windows xp και του έκανα φορματ με Windows 7 και πλέον η θύρα του ίντερνετ λέει όχι σύνδεση στο ίντερνετ, έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
29gk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Οταν περασες το νεο λειτουργικο, περασες ολους τους drivers; Ειδικα αυτον της καρτας δικτυου;
meletis_m Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα οτι δεν εχει Windows 7 οδηγούς για κάρτα δικτύου αλλά μόνο για ήχο.
elpenor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μάλλον το θέμα είναι οι drivers (ιδίως αν έχεις δοκιμάσει να κλήσεις και να ανοίξεις ξανά το router). Μήπως να δοκιμάσεις αν θα δουλέψει με windows 10 ;
Fubar.gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 10:46 ΜΜ, meletis_m είπε Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα οτι δεν εχει Windows 7 οδηγούς για κάρτα δικτύου αλλά μόνο για ήχο. Αυτές οι μητρικές έχουν ένα chipset driver all in one Δοκίμασε πχ αυτό: https://www.nvidia.com/drivers/results/14875#driverInfo-14875=1
hp8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/12/2019 στις 2:00 ΜΜ, Antonismar99 είπε και πλέον η θύρα του ίντερνετ λέει όχι σύνδεση στο ίντερνετ, έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν ξέρω αν έχεις βρει άκρη αλλά αν ακόμα έχεις θέμα : Αν έχει κάποιος γνωστός σου κάνα usb ethernet η usb wifi βάλτο επάνω και δοκίμασε μέσω της διαχείρισης συσκευών όπου έχεις κίτρινο ερωτηματικό να κάνεις ενημέρωση οδηγών Αλλιώς εδώ μια κάρτα κατά προτίμηση να έχει και cd εγκατάστασης και είσαι οκ Αν δεν έχουν cd τσεκάρισε μια και δες αν αυτή διαθέτει οδηγούς για να κατεβάσεις από κάπου Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από hp8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα