enteacher04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μόνο για σήμερα απ'οτι καταλαβαίνω, το chip δίνει το VPN Okayfreedom δωρεάν για 1 χρόνο: https://www.chip.de/downloads/OkayFreedom-VPN-1-Jahresversion_175442713.html?ref=adventskalender 2 2
MiP Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Κι ένα πιο καθαρό λινκ: https://www.okayfreedom.com/specials/chip12198q6zqp/of 2 1
God Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μία σημείωση για όσους τους ενδιαφέρει : δεν λειτουργεί για άρση αποκλεισμών με τα περισσότερα media (π.χ. το Netflix το αναγνωρίζει και δεν λειτουργεί).
Ola150 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, God είπε Μία σημείωση για όσους τους ενδιαφέρει : δεν λειτουργεί για άρση αποκλεισμών με τα περισσότερα media (π.χ. το Netflix το αναγνωρίζει και δεν λειτουργεί). Για Amazon prime video γνωρίζεις;
papars Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα πάρει σχετική προσφορά τον Ιούλιο για premium unlimited. Αν βάλω αυτή τώρα (για να κερδίσω 5 μήνες) θα είναι το ίδιο ή έχει περιορισμούς; Με τόσους δωρεάν κωδικούς πως βγάζουν χρήματα αυτοί; edit: Δοκίμασα να πάρω κωδικό και μου βγάζει ότι η διεύθυνση email μου δεν είναι σωστή... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από papars
God Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ola150 είπε Για Amazon prime video γνωρίζεις; Όχι, δεν έχω συνδρομή για να δοκιμάσω.
gregorypeg1000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, papars είπε Είχα πάρει σχετική προσφορά τον Ιούλιο για premium unlimited. Αν βάλω αυτή τώρα (για να κερδίσω 5 μήνες) θα είναι το ίδιο ή έχει περιορισμούς; Με τόσους δωρεάν κωδικούς πως βγάζουν χρήματα αυτοί; edit: Δοκίμασα να πάρω κωδικό και μου βγάζει ότι η διεύθυνση email μου δεν είναι σωστή... Από brave και σε εμένα αυτό έβγαζε. Με chrome δούλεψε
Ola150 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Να σημειώσω κι εγώ πως δεν δουλεύει ούτε στο amazon prime video (για USA που έχω 6 μήνες δωρεάν με student)
Axelq Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papars είπε Με τόσους δωρεάν κωδικούς πως βγάζουν χρήματα αυτοί; Πουλάνε σε διαφημιστικές τα προσωπικά σου στοιχεία 😁 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Axelq 1
redink Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Axelq είπε Πουλάνε σε διαφημιστικές τα προσωπικά σου στοιχεία 😁 when something is free you are the product 3
9-11 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, redink είπε when something is free you are the product Hear, hear.
papars Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο δεν δέχεται κανένα από τους λογαριασμούς gmail που έχει η οικογένεια. Να φταίει που έχω ήδη ενεργούς κωδικούς από προηγούμενη προσφορά; Δοκίμασα και με chrome και με firefox ακόμα και με incognito mode. Δέχτηκε όμως κανονικά έναν εταιρικό που έχω. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από papars
flatwave Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, papars είπε Για κάποιο λόγο δεν δέχεται κανένα από τους λογαριασμούς gmail που έχει η οικογένεια. Να φταίει που έχω ήδη ενεργούς κωδικούς από προηγούμενη προσφορά; Δοκίμασα και με chrome και με firefox ακόμα και με incognito mode. Δέχτηκε όμως κανονικά έναν εταιρικό που έχω. Ούτε εγώ κατάφερα να το κάνω μέσω gmail. Και δεν έχω ξαναενεργοποιήσει για το συγκεκριμένο vpn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα