Προς το περιεχόμενο

Sharp 50BL2EA 50" Smart 4K TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι καλύτερα να γράφουμε εδώ για τις εντυπώσεις τις απορίες και τα προβλήματα της Sharp 50BL2EA 50" Smart 4K TV !!

Δημοσ.

Μετά από την ενημέρωση που έκανα στο σέρβις κοτσόβολου για τα προβλήματα που έχει η 50BL2EA ,μου είπαν θα την παραλάβουν για τεχνικό έλεγχο την Δευτέρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις 16/12/2019 την έχει πάρει ανεξάρτητο service ,στο εργαστήριο δεν παρουσίασε τίποτα από τα προβλήματα που έκανε στο σπίτι ,τι πιστεύετε να έχει συμβεί ; 

Επεξ/σία από adsl2+
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 9:44 ΠΜ, adsl2+ είπε

Μετά από την ενημέρωση που έκανα στο σέρβις κοτσόβολου για τα προβλήματα που έχει η 50BL2EA ,μου είπαν θα την παραλάβουν για τεχνικό έλεγχο την Δευτέρα 

Προβλήματα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikoskon είπε

Προβλήματα;

Ναι,έχει θέματα ,ενώ παίζει κανονικά αρχίζει να μπαίνει σε κατάσταση καταστήματος από οικίας και κάνει προβολή τις δυνατότητές της , όταν επιλέγω να δω ΕΡΤ 2 κόβει τον ήχο και σε 3 δεύτερα κλείνει η τηλεόραση, αν επιλέξω ως χώρα την ΕΛΛΑΔΑ δεν μπορώ να κλείσω το LCN (off)και δεν μπαίνουν τα κανάλια στη σειρά που θέλω εγώ, το wifi  συνδέεται όποτε θέλει αυτό ,την πήρα από το σέρβις χωρίς να διαγνώσουν καμία βλάβη τρεις ημέρες την κράτησαν ,η οδηγία του σέρβις για να παίζει καλά είναι να επιλέξω ως χώρα την ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ,με το LCN (off) πλέον βάζω στη σειρά τα κανάλια που θέλω, για τα υπόλοιπα θέματα που δεν λύθηκαν την βγάζω από το ρεύμα 5 λεπτά και παίζει καλά για καμιά 10αρια ημέρες, ελπίζω όταν βγει  update firmware όλα να λυθούν

Δημοσ.

Σε εμένα δεν έχει εμφανίσει κάτι αρνητικό.
Το μόνο που ψάχνω να βρω και δεν ξέρω είναι πως απ/ενεργοποιώ το HDR.

Και αυτό γιατί το PS4 Pro:

• Δεν μου δίνει ανάλυση πέρα από 1080p
  • Αναφέρει πως η τηλεόραση δεν υποστηρίζει HDR

Βέβαια ενδεχομένως να είναι θέμα καλωδίων HDMI μιας και νομίζω πως είναι v1.2 αλλά πέραν τούτου, δεν βρίσκω την επιλογή από το menu της TV.

Καμία βοήθεια σχετικά με αυτό;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Βέβαια ενδεχομένως να είναι θέμα καλωδίων HDMI μιας και νομίζω πως είναι v1.2 αλλά πέραν τούτου, δεν βρίσκω την επιλογή από το menu της TV.

Να χρησιμοποιήσεις καλώδιο HDMI v2.0 για 4K UHD στη θύρα 3 και HDMI v1.4 για 2κ στις 1,2,4 δεν κάνει το v1.2

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikoskon είπε

3 ώρες πριν, adsl2+ είπε

Να χρησιμοποιήσεις καλώδιο HDMI v2.0 για 4K UHD στη θύρα 3 και HDMI v1.4 για 2κ στις 1,2,4 δεν κάνει το v1.2

Το πρόβλημα τελικά είναι με τον ενισχυτή που δεν υποστηρίζει HDR.
Σύνδεσα το PS4 στην HDMI 2 και έχω κανονικά 4K & HDR.

Γενικά η τηλεόραση είναι κομπλέ. Δεν έχει το κατάμαυρο της SONY που είχα αλλά για τα χρήματά της είναι super και με το παραπάνω.
Στα συν το πολύ μα πολύ γρήγορο μενου και απόκριση χειριστηρίου.

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 7/12/2019 στις 5:31 ΠΜ, adsl2+ είπε

Νομίζω πως είναι καλύτερα να γράφουμε εδώ για τις εντυπώσεις τις απορίες και τα προβλήματα της Sharp 50BL2EA 50" Smart 4K TV !!

Εχω αυτό την ίδια τηλεόραση. 

Ενώ έπαιζε έσβησε ξαφνικά. 

Δεν ανοίγει με το κοντρολ. Ανοίγει μόνο από το κουμπί από πισω και βγάζει στο κεντρικό μενου (επιλογή  Netflix κ.τ.λ) 

Και δεν ακουει το κοντρολ. 

Μια βοήθεια σας παρακαλω... 

Δημοσ.

2 πιθανα  , ή δεν λειτουργει το κοντρολ ( βρες στο Youtube πως το τσεκαρεις με την καμερα του κινητου)
ή χαλασε το "ματακι" που ακουει τις εντολες , αλλα πες μου οτα ντην ανοιγεις απο πισω και την αφησεις αρκετα ανοιχτη παραμενει ή σβηνει ? εαν σβηνει πας σε πλακετα εσωτερικη .

Anyway ποσο καιρο την εχεις ? δεν εχει εγγυηση ??

Δημοσ.
Στις 13/12/2020 στις 10:05 ΠΜ, Dastasos είπε

Εχω αυτό την ίδια τηλεόραση. 

Ενώ έπαιζε έσβησε ξαφνικά. 

Δεν ανοίγει με το κοντρολ. Ανοίγει μόνο από το κουμπί από πισω και βγάζει στο κεντρικό μενου (επιλογή  Netflix κ.τ.λ) 

Και δεν ακουει το κοντρολ. 

Μια βοήθεια σας παρακαλω... 

Δοκιμασε ενα αλλο τηλεκοντρολ ( η το κινητο σου αν εχει υπερυθρες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...