Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλο! Αλλαξα επεξεργαστη στο μηχανημα μου ( δεν εχω βαλει παστα το εβαλα απλα για να δω αν θα λειτουργησει και τι θερμοκρασιες θα εχει , be gentle). Το PC αναβει λειτουργει το ανεμιστηρακι η φωτεινη ενδειξη στην μητρικη αναβει και αυτη. 

Η οθονη μου λειτουργει και αυτη γιατι δειχνει no signal.

Υπερθερμαινεται τοσο πολυ το μηχανημα ωστε να μην δειχνει; Εχει χαλαρωσει κατι ή ξεχασα κατι εγω; 

Επεξ/σία από allen_28
Δημοσ.

Εάν τα έχεις κουμπώσει όλα σωστά το ποιό πιθανό ίναι να μήν υποστηρίζει το bios της μητρικής το συγκεκριμένο cpu, βάλε τον παλιό κάνε update στην ποιό πρόσφατη έκδοση bios και ξαναδοκίμασε. Επίσης καλό θα ήταν να περιγράψεις απο τι αποτλείται το pc για να έχουμε μια γενική ιδέα .

Δημοσ.

Να σημειωσω παιδια οτι εβαλα τον παλιο παλι πισω και γινοταν το ιδιο. Πληκτρολογιο ποντικι επισης δεν αναβαν και στις δυο περιπτωσεις (παλιο και νεο cpu). Αλλαξα θεσεις τις ram και δουλεψε ο παλιος οποτε θα το δοκιμασω και με τον καινουριο και θα ενημερωσω :)

Δημοσ.
22 ώρες πριν, allen_28 είπε

Να σημειωσω παιδια οτι εβαλα τον παλιο παλι πισω και γινοταν το ιδιο. Πληκτρολογιο ποντικι επισης δεν αναβαν και στις δυο περιπτωσεις (παλιο και νεο cpu). Αλλαξα θεσεις τις ram και δουλεψε ο παλιος οποτε θα το δοκιμασω και με τον καινουριο και θα ενημερωσω :)

Ο παλιός είχε ενσωματωμένα γραφικα; Η οθόνη είναι συνδεδεμένη στις εξόδους της motherboard η σε κάρτα γραφικων;

Δημοσ.

UPDATE
Εβαλα τον καινουριο (με παστα) και αφησα τα dimακια των ram εκει που ηταν χωρις να τα αλλαξω ξανα θεση. Ολα οκ , ο επεξεργαστης σε νορμαλ θερμοκρασιες. Τωρα το τι εφταιξε δεν ξερω , εχω διαβασει οτι ενα κοινο "bug" ειναι αυτο , δηλαδη το να χρειαστει απλα να αλλαξεις τις ram θεση. Thanks για τον χρονο σας

Δημοσ.
Στις 7/12/2019 στις 2:04 ΠΜ, allen_28 είπε

Αλο! Αλλαξα επεξεργαστη στο μηχανημα μου ( δεν εχω βαλει παστα το εβαλα απλα για να δω αν θα λειτουργησει και τι θερμοκρασιες θα εχει , be gentle). Το PC αναβει λειτουργει το ανεμιστηρακι η φωτεινη ενδειξη στην μητρικη αναβει και αυτη. 

Η οθονη μου λειτουργει και αυτη γιατι δειχνει no signal.

Υπερθερμαινεται τοσο πολυ το μηχανημα ωστε να μην δειχνει; Εχει χαλαρωσει κατι ή ξεχασα κατι εγω; 

χωρις παστα ρε φιλε παει στους 100 βαθμους σε χρονο dt για αυτο δν ειχε εικονα ζεστενοτανε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...