schumi46 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Kαλησπέρα παίδες, επειδη εχω απηυδήσει με το νεο λαπτοπ εδω και ωρες, αναζητω τη βοηθεια σας. Το πήρα χθες σε εκδοση FreeDOS κ επιχειρησα να το βαλω τα Window10. Μετά απο πολλες ωρες χασουρας, παλευω να εγκαταστησω πλεον τους drivers, ιδιαιτερα της καρτας γραφικων, χωρις ομως ιδιαιτερη επιτυχια. Εμφανιζονται συνεχως σφαλματα απο το πουθενα και δεν μπορω να συνεχισω. Συν τοις αλλοις, η συνδεση στο wifi ειναι παρα πολυ αργη. Με το παλιο μου λαπτοπ 10ετιας κατεβαζω πιο γρηγορα τους drivers. Σας εχω επισυναψει μερικα σκρινσοτ σχετικα της καταστασης αυτη τη στιγμη. Μου ρχεται να το πεταξω απ το παραθυρο ακομα δεν το πηρα. Μπορεί καποιος να με διαφωτισει! Ευχαριστω υπερβολικα προκαταβολικα παιδες!
sstratos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Κανε αναζητηση μέσω windows update, ασε να εγκαταστησει οτι βρει (δωσε προτεραιότητα σε οδηγο για καρτα δικτυου) ή συνδεσε το με καλώδιο μέχρι να κατεβασει τα updates
schumi46 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 δυστυχως δεν εχω προσβαση με καλωδιο στο ιντερνετ. οτι κανω ειναι ασυρματα. οι ενημερωσεις που κανει τωρα ειναι στο 9% κ παει παρα πολυ αργα. Παιζει να εγκατασταθουν κ οι οδηγοι δλδ με αυτο? Ο οδηγος για την καρτα δικτυου θα μου επιταχυνει στη συνεχεια κ τη συνδεση στο ιντερνετ? για την γραφικη μου βγαζε πριν σφαλμα για καποιος pnputil.exe. παντως. 🤔
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ στα 10άρια δεν κατεβάζω πλέον σχεδόν τίποτα. Το αφήνω να τελειώσει με ότι windows updates έχει να κάνει (συνήθως με δύο ελέγχους τελειώνει) και μετά κοιτάω τι δεν έχει μπει και το κατεβάζω από το site του κατασκευαστεί. Επίσης μην κάνεις τίποτε άλλο εγκατάσταση μέχρι να τελειώσουν τα updates.
schumi46 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ στα 10άρια δεν κατεβάζω πλέον σχεδόν τίποτα. Το αφήνω να τελειώσει με ότι windows updates έχει να κάνει (συνήθως με δύο ελέγχους τελειώνει) και μετά κοιτάω τι δεν έχει μπει και το κατεβάζω από το site του κατασκευαστεί. Επίσης μην κάνεις τίποτε άλλο εγκατάσταση μέχρι να τελειώσουν τα updates. μονο τους browsers ειχα βαλει πρωτα. αλλα κ μετα τα windows update καμια αλλαγη. στηξ διαχειρηση τα ιδια χαλια κ ο οδηγος της intel δεν μπαινει.
tkats Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, δοκίμασε για αρχή να κάνεις εγκατάσταση το chipset software από την Intel https://downloadcenter.intel.com/download/29227/Chipset-INF-Utility?product=53 και μετά την καρτα γραφικών https://downloadmirror.intel.com/29195/a08/igfx_win10_100.7463.zip
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, schumi46 είπε μονο τους browsers ειχα βαλει πρωτα. αλλα κ μετα τα windows update καμια αλλαγη. στηξ διαχειρηση τα ιδια χαλια κ ο οδηγος της intel δεν μπαινει. Επειδή αυτή η συμπεριφορά δε μ' αρέσει, μια ερώτηση. Από που κατέβασες τα 10άρια; Ελπίζω να μην είναι καμιά πειραγμένη έκδοση και να τα κατέβασες μέσω του εργαλείου της ms από εδώ -> https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
ice25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 βάλε γνήσια win και drivers απο την hp, έχει και εργαλείο που εντοπίζει μόνο του τη χρειάζεται το λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα