Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παίδες, 

επειδη εχω απηυδήσει με το νεο λαπτοπ εδω και ωρες, αναζητω τη βοηθεια σας. Το πήρα χθες σε εκδοση FreeDOS κ επιχειρησα να το βαλω τα Window10. Μετά απο πολλες ωρες χασουρας, παλευω να εγκαταστησω πλεον τους drivers, ιδιαιτερα της καρτας γραφικων, χωρις ομως ιδιαιτερη επιτυχια. Εμφανιζονται συνεχως σφαλματα απο το πουθενα και δεν μπορω να συνεχισω. Συν τοις αλλοις, η συνδεση στο wifi ειναι παρα πολυ αργη. Με το παλιο μου λαπτοπ 10ετιας κατεβαζω πιο γρηγορα τους drivers. Σας εχω επισυναψει μερικα σκρινσοτ σχετικα της καταστασης αυτη τη στιγμη. Μου ρχεται να το πεταξω απ το παραθυρο ακομα δεν το πηρα. Μπορεί καποιος να με διαφωτισει!

Ευχαριστω υπερβολικα προκαταβολικα παιδες!

image.png.1b0acd2fbe7d184bc726ded5106948ea.pngimage.png.a6e2596c1e7c1fa8e4437c4ab149e488.png

Δημοσ.

Κανε αναζητηση μέσω windows update, ασε να εγκαταστησει οτι βρει (δωσε προτεραιότητα σε οδηγο για καρτα δικτυου)

ή συνδεσε το με καλώδιο μέχρι να κατεβασει τα updates

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω προσβαση με καλωδιο στο ιντερνετ. οτι κανω ειναι ασυρματα. οι ενημερωσεις που κανει τωρα ειναι στο 9% κ παει παρα πολυ αργα.  Παιζει να εγκατασταθουν κ οι οδηγοι δλδ με αυτο? Ο οδηγος για την καρτα δικτυου θα μου επιταχυνει στη συνεχεια κ τη συνδεση στο ιντερνετ? για την γραφικη μου βγαζε πριν σφαλμα για καποιος pnputil.exe. παντως. 🤔

Δημοσ.

Εγώ στα 10άρια δεν κατεβάζω πλέον σχεδόν τίποτα. Το αφήνω να τελειώσει με ότι windows updates έχει να κάνει (συνήθως με δύο ελέγχους τελειώνει) και μετά κοιτάω τι δεν έχει μπει και το κατεβάζω από το site του κατασκευαστεί. Επίσης μην κάνεις τίποτε άλλο εγκατάσταση μέχρι να τελειώσουν τα updates.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Εγώ στα 10άρια δεν κατεβάζω πλέον σχεδόν τίποτα. Το αφήνω να τελειώσει με ότι windows updates έχει να κάνει (συνήθως με δύο ελέγχους τελειώνει) και μετά κοιτάω τι δεν έχει μπει και το κατεβάζω από το site του κατασκευαστεί. Επίσης μην κάνεις τίποτε άλλο εγκατάσταση μέχρι να τελειώσουν τα updates.

μονο τους browsers ειχα βαλει πρωτα. αλλα κ μετα τα windows update καμια αλλαγη. στηξ διαχειρηση τα ιδια χαλια κ ο οδηγος της intel δεν μπαινει.image.png.b91549c8d3f17f07d5ae099a51812550.png

Δημοσ.

Καλησπέρα,

δοκίμασε για αρχή να κάνεις εγκατάσταση το chipset software από την Intel

https://downloadcenter.intel.com/download/29227/Chipset-INF-Utility?product=53

και μετά την καρτα γραφικών

https://downloadmirror.intel.com/29195/a08/igfx_win10_100.7463.zip

Δημοσ.
5 ώρες πριν, schumi46 είπε

μονο τους browsers ειχα βαλει πρωτα. αλλα κ μετα τα windows update καμια αλλαγη. στηξ διαχειρηση τα ιδια χαλια κ ο οδηγος της intel δεν μπαινει.image.png.b91549c8d3f17f07d5ae099a51812550.png

Επειδή αυτή η συμπεριφορά δε μ' αρέσει, μια ερώτηση. Από που κατέβασες τα 10άρια; Ελπίζω να μην είναι καμιά πειραγμένη έκδοση και να τα κατέβασες μέσω του εργαλείου της ms από εδώ -> https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...