Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Iris_89 είπε

σιγουρα οχι παλι μεχρι την μεση!

Rapunzel & ετσι

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Iris_89 είπε

Ισως, με οτι συνεπαγεται με αυτο. Τριχες παντου 😂

Eιναι ενα απο τα trend που παιζουν τον τελευταιο καιρο. Ακομα και ακροτητες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε

Εμένα προσωπικά μου θυμίζει άντρα με το κοντό. Άρα μακριά. Γούστα είναι αυτά.

Δηλαδή ο  άντρας με μακρύ μαλλί θα σου θυμίζει γυναίκα. Έλεος με το τρολοτόπικ. Όλα τα τοξικά αρσενικά στερεότυπα αναπαράγονται κι εδώ.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Xacti είπε

Για κάποιο λόγο μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες με κοντό μαλλί. Σε όσες τους πάει όμως αυτό το στυλ. πχ η Robin Wright. Eσάς?

_89735260_gettyimages-469269215.jpg

Το καρέ επίσης σε κάποιες είναι πανέμορφο.. σε άλλες βέβαια είναι λες και έχουν τρακάρει με ποταμόπλοιο

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογα τη γυναικα μου αρεσει και αλλο πραγμα.
Ομολογω οτι το μακρυ μαλλι μου αρεσει πιο πολυ, ειδικα σε κατι βορειο ευρωπαιες που με το ξανθο μαλλι τους ειναι σαν πριγκιπισσες.
Το κοντο μαλλι μου δινει την αισθηση οτι ειναι για ξεπετα ή οτι η γυναικα σε προχωρημενη ηλικια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iris_89 είπε

Ισως, με οτι συνεπαγεται με αυτο. Τριχες παντου 😂

Δεν θες να δείς το μπάνιο μου. Και τώρα είναι και φρεσκοκουρεμένα στο κοντό μου (κάτω από τους αγκώνες :P). Αν τα μάζευα θα είχα φτιάξει 30 περούκες.

34 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Δηλαδή ο  άντρας με μακρύ μαλλί θα σου θυμίζει γυναίκα. Έλεος με το τρολοτόπικ. Όλα τα τοξικά αρσενικά στερεότυπα αναπαράγονται κι εδώ.

Ξέρεις τι είναι να περνάει τρέχοντας ο σάπιος 50άρης με το γλαύκωμα και τον καταρράκτη από δίπλα με το Βαρκαδέρο καθώς περπατάς αμέριμνος και να σου φωνάζει γειά σου κοπελάρα μου καθώς πας δουλειά το πρωί; Άλλο πράγμα. Και οι γέροι/γριές στα λεωφορεία, αλλά αυτοί οκ δικαιολογούνται πες γιατί όντως δεν βλέπουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχεδόν όλες με το κοντό μαλί είναι νευρικες/στριμενες/παράξενες/αγοροκοριτσα.    Όταν τις βλέπετε λακιστε καλύτερα,  κάποιο severe fault εχουν

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, helicoid είπε

Δεν θες να δείς το μπάνιο μου. Και τώρα είναι και φρεσκοκουρεμένα στο κοντό μου (κάτω από τους αγκώνες :P). Αν τα μάζευα θα είχα φτιάξει 30 περούκες.

Ξέρεις τι είναι να περνάει τρέχοντας ο σάπιος 50άρης με το γλαύκωμα και τον καταρράκτη από δίπλα με το Βαρκαδέρο καθώς περπατάς αμέριμνος και να σου φωνάζει γειά σου κοπελάρα μου καθώς πας δουλειά το πρωί; Άλλο πράγμα. Και οι γέροι/γριές στα λεωφορεία, αλλά αυτοί οκ δικαιολογούνται πες γιατί όντως δεν βλέπουν.

Κοντο κατω απο αγκωνες? Bloody hell 

Εμενα τωρα ειναι λιγο πιο κατω απο ωμους, κ πριν απο 2 μηνες πηρα 20cm off κ τα θεωρω μακρια.

Ασε το μπανιο... ολο το σπιτι γεματο απο κοκκινες τριχες 😂

Δημοσ.

Δεν μου αρεσει καθολου το κοντο μαλλι.
Ειδικα η ψυχικη οδυνη οταν εισαι ξαπλωμενος αραχτος με κλειστα τα ματια και κανετε foreplay και την αρπαζεις απο το μαλλι και ειναι σαν να δινεις φαπα φιλο σου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dkstopo είπε

Και το θέμα δεν είναι τι αρέσει σε εμας, αλλά τι και πως το λέμε σε αυτες όταν δεν μας αρέσουν όπως τα έχουν 

Αν δεν μιλάμε για κοπελα/σύντροφο μας δεν μας πέφτει λόγος να πούμε κάτι. Σε διαφορετική περίπτωση εγώ απλά θα της το έλεγα αλλά θα της ξεκαθαριζα ότι η εμφάνιση του καθενος ειναι δικό μας προσωπικό θεμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...