Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Για κάποιο λόγο μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες με κοντό μαλλί. Σε όσες τους πάει όμως αυτό το στυλ. πχ η Robin Wright. Eσάς?
antbyron Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Και εμένα μου αρέσει αυτό το κούρεμα στις γυναίκες, είναι το αγαπημένο μου.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Καλό είναι το κοντό μαλλί αν της ταιριάζει και το υποστηρίζει. Πρέπει να έχει πολύ ωραίο πρόσωπο και να επαρκή θυληκότητα. Πολλές μοιάζουν υπερβολικά με αγοροκόριτσα 9
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, logokrimenos είπε Τσέκαρε Emylia Argan Θα βαρέσει.....υπερωρίες ο aplytos
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, logokrimenos είπε Τσέκαρε Emylia Argan Γουτ?? Αν εννοείς αυτή που έβγαλε πρώτο αποτέλεσμα (και δεν μπαίνει λινκ εδώ για ευνόητους) είναι πανάσχημη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Τσέκαρε Emylia Argan Είσαι τυφλός συναδελφε;;;
Iris_89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ειχα -πολυ- κοντο μαλλι για περιπου 4 χρονια, πριν απο καμποσα χρονια. Ειχα μαλλι μεχρι την μεση κ απλα μια μερα σηκωθηκα κ πηγα κομμωτηριο, ειχα βαρεθει ισως. Νομιζα πως θα με εκανε να μοιαζω λιγο μεγαλυτερη (ο στοχος μου), αλλα εκανε το αντιθετο. Anyway, οι περισσοτεροι μου ελεγαν καλα λογια για οσα χρονια κρατησε. Σιγουρα δεν παει σε ολες τις κοπελες, παιζει ρολο σχημα προσωπου κ γενικοτερα τα χαρακτηριστικα. Πλεον τα κραταω σε mid length, σιγουρα οχι παλι μεχρι την μεση! 5
papoys1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το κοντό νομίζω ότι περισσότερο είναι κούρεμα για μεγάλες ηλικίες γιατί τους κόβει χρόνια.Πρέπει όμως εκτός από ωραίο πηγούνι να έχουν και ψηλό λαιμό για να το υποστηρίξουν. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1 1
bromiaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Αν εννοείς αυτή που έβγαλε πρώτο αποτέλεσμα (και δεν μπαίνει λινκ εδώ για ευνόητους) είναι πανάσχημη Θα συμφωνήσω. Μπορεί να έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο αλλα κούκλα δεν την λες... 1
Bspus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Φυσικα ειναι θεμα γουστου, αλλα δεν εχω δει μεχρι στιγμης γυναικειο προσωπο που να μου αρεσει περισσοτερο με κοντο μαλλι απ'οτι με μακρυ, η εστω μεσαιου μακρους. 1
opera Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ανάμεσα σε 2 γυναίκες που με ελκύουν το ίδιο για τους ίδιους διάφορους λόγους θα διάλεγα αυτή με το μακρύτερο μαλί. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις