villasg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα , μιας και έβγαλε βλάβη η μητρική που έχω [Gigabyte H110M-S2H (rev. 1.0) ] ψάχνω να βρω αντικαταστάτη . Επεξεργαστή εχω τον i5 6500 skylake , μνήμη Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2133MHz ( 2χ4) . Δεν παίζω/ασχολούμαι με παιχνίδια . Θα ήθελα να έχει την τελευταία έκδοση usb και θυρα M2 , ηχο καθώς και HDMI . Κόστος μέχρι κάνα 80€ Ποιο chipset προτείνεται ? ή ακόμα πιο καλά ποια υλοποίηση ?
dalain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, villasg είπε Καλησπέρα , μιας και έβγαλε βλάβη η μητρική που έχω [Gigabyte H110M-S2H (rev. 1.0) ] ψάχνω να βρω αντικαταστάτη . Επεξεργαστή εχω τον i5 6500 skylake , μνήμη Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2133MHz ( 2χ4) . Δεν παίζω/ασχολούμαι με παιχνίδια . Θα ήθελα να έχει την τελευταία έκδοση usb και θυρα M2 , ηχο καθώς και HDMI . Κόστος μέχρι κάνα 80€ Ποιο chipset προτείνεται ? ή ακόμα πιο καλά ποια υλοποίηση ? Κοιτα μηπως βρεις καμια Asus Prime Z270-A μεταχειρισμενη.....την ειχα σε προηγουμενο build και ηταν φοβερη!
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Το πρόβλημα είναι τι θα βρεις διαθέσιμο, είτε σε κατάστημα είτε σε μτχ. Αν βρεις σε Ζ270 σε λογική τιμή, είναι η καλύτερη επιλογή.
villasg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Πιο πολυ θα με ενδιεφερε καινουργια και οχι μτχ ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα