Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είναι επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από Μπογκοτά, dual os... Έτσι θα μπορείτε να το εκκινήσετε και με το coca OS , το οποίο <<σκοτώνει>> ... 😂😅😋

Δημοσ.

Από επίσημο σάιτ "Θα παίρνει ειδική sim 6 εκατοστά μήκους η οποία με ΑΙ θα βγαίνει αυτόματα  μόλις ανιχνευτεί κόκα πάνω στην οθόνη του κινητού για να την στρώσεις και να την σερβίρεις χωρίς να ενοχληθείς από κλήσεις" 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μην το πάρετε.. το πήρα εγώ και μόλις το άνοιξα και το ξεδίπλωσα εμφανίστηκαν πολλές "γραμμές" στην οθόνη 😂😂😂

• Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, fylatos said:

Το λάθος βίντεο βάλατε δεν είναι αυτή η διαφήμιση.

Άντε μην βάλω και το 3ο και φάω μπαν για πάντα...

Γενικά είμαι κατά των foldable συσκευών, αλλά η διαφήμιση είναι πολύ κατατοπιστική και to-the-point. Η συσκευή μοιάζει να έχει σωστές αναλογίες και εκπληκτικές καμπύλες. Και από specs τρομερή, το αγοράζω!

Εδώ η πιο αναλυτική παρουσίαση:

Από το 1:20 ξεκινάει να μιλάει για specs, είναι πολύ πειστική. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γενικά είμαι κατά των foldable συσκευών, αλλά η διαφήμιση είναι πολύ κατατοπιστική και to-the-point. Η συσκευή μοιάζει να έχει σωστές αναλογίες και εκπληκτικές καμπύλες. Και από specs τρομερή, το αγοράζω!

Εδώ η πιο αναλυτική παρουσίαση:

Από το 1:20 ξεκινάει να μιλάει για specs, είναι πολύ πειστική. 

nip alert

Δημοσ.
12 ώρες πριν, fylatos είπε

Το λάθος βίντεο βάλατε δεν είναι αυτή η διαφήμιση.

Άντε μην βάλω και το 3ο και φάω μπαν για πάντα...

Θα ρθουν κ τα κορίτσια πακέτο με το κινητό?🤔

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Κινεζοσαβουρογκατζετακηδες :P Πως διαολο κανει 350 οταν τα αλλα foldable κοστιζουν λογο κατασκευης 2χιλιαρο ;

Εσύ που ξέρεις πόσο κοστίζει ? Είδες τα τιμολόγια ? Έλεος ... Σου λέει ο άλλος 10 δολάρια έχει μια κάμερα 20μπ και μου λες για κόστος κατασκευής.

• Like 2
Δημοσ.

Αν το φέρει και το μελαχρινό η το ξανθό, θα πάρουμε περισσότερα !

Η μπαταρία του λέει στα specs πως δεν βγαίνει,μάλλον δεν έχει ανάγκη να βγεί όταν μπεί... 😏

Δημοσ.

Scarface Limited Edition θα βγάλει;

3 ώρες πριν, ELMastas είπε

Αν το φέρει και το μελαχρινό η το ξανθό, θα πάρουμε περισσότερα !

Η μπαταρία του λέει στα specs πως δεν βγαίνει,μάλλον δεν έχει ανάγκη να βγεί όταν μπεί... 😏

Ό,τι μπήκε, μπήκε. Μετά από αυτό δεν υπάρχει επιστροφή....

18 ώρες πριν, maikagel είπε

Προφανώς πρόκειται για απέλπιδα προσπάθεια να ξεπλύνει κάποιες από τις παλέτες με τα δολλάρια του μακαρίτη αδελφού. Προϊόν στο κόστος των υλικών, ίσως και με ζημιά, που αν πουλήσει, θα του επιτρέψει να νομιμοποιησει μέρος της"κληρονομιάς" που του άφησε ο σχωρεμενος. Κρίμα είναι τόσα λεφτά να τα τρώει η υγρασία.

Φαντάζομαι τα λεφτά θα τα έχει χτισμένα σε σπίτια-βίλες στη ζούγκλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...