vagos789 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Ενα επωνυμο προιον μπορει να εχει μεγαλη τιμη γιατι πχ ξοδευει πολλα σε promotion και για να ειναι σε καλη θεση στο ραφι συν μια φανταχτερη συσκευσια με πολλα χρωματα. Το ιδιωτικης ετικετας δεν εχει ολα αυτα τα βαρη. Ομως δεν ειναι ολα τα ιδιωτικης ετικετας απαραιτητα κορυφαια ως προιοντα,πχ δεν εχω βρει καλυτερο ελληνικο καφε απο Λουμιδη,ολοι οι αλλοι μου φαινονται επιεικως μπαγιατικοι (ακομα και επωνυμοι).
Ola150 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, rus είπε Tα 3A είναι ελληνικα. Υπαρχουν μαυρομάτικα 3Α που βραζουν σε 45', υπαρχουν και τα Μαδαγασκάρης που εχουν lidl και Σκλαβενιτης με τη φιρμα τους και βραζουν σε περ. μιαμιση ωρα. Γιατι να τρελαινεσαι? Ολες οι χωρες κανουν εισαγωγες, δεν ειναι κατι το περιεργο. Αν δε σου αρεσουν τα ξενα απλως δε τα αγοράζεις. Χειρότερης από ποια αποψη? Τα ροδάκινα πχ δεν ήταν τόσο καλά όσο τα άλλα. Δεν το καταλαβαίνει εύκολα αυτό βέβαια ο καταναλωτής αλλά ισχύει.
rus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Ola150 είπε Τα ροδάκινα πχ δεν ήταν τόσο καλά όσο τα άλλα. Δεν το καταλαβαίνει εύκολα αυτό βέβαια ο καταναλωτής αλλά ισχύει. Μα οι χυμοι ουτω ςή αλλως παστεριωνονται. Και σαπιο να ειναι το ροδακινο τιποτα δε θα καταλαβεις.
Ola150 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, rus είπε Μα οι χυμοι ουτω ςή αλλως παστεριωνονται. Και σαπιο να ειναι το ροδακινο τιποτα δε θα καταλαβεις. Λέω για την κομπόστα. Για τους χυμούς είναι άλλο πράγμα, όπου πέφτουν τα πάντα μέσα
james01gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 υπάρχουν εταιρείες που δεν έχουν διαφορές στην παραγωγή. γνωρίζω εταιρεία με μαρμελάδες η οποία δίνει και σε ένα σούπερ μάρκετ με δική του ετικέτα. το προϊόν είναι το ίδιο (και μάλιστα εξαιρετικό) αλλά το ιδιωτικής ετικέτας είναι φθηνότερο για ευνόητους λόγους. το ίδιο ισχύει με τεράστια εταιρεία με γλυκά, με λάδι κτλ. υπάρχουν όμως προϊόντα ιδ. ετικέτας που φτιάχονται σε βιοτεχνίες που κάνουν μόνο αυτό. παράγουν πχ μακαρόνια / αλεύρι / μπισκότα / χαρτοπετσέτες κατά παραγγελία. εκεί όντως δεν ξέρεις τι αγοράζεις και συνήθως η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη. ως καταναλωτής, εάν δεν σου πουν, δεν μπορείς να γνωρίζεις πριν αγοράσεις και δοκιμάσεις το προϊόν. όταν το αγοράσεις, μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται τα ιδ. ετικέτας είναι συνήθως φθηνότερα γιατί εκτός από μεγάλες παραγγελίες που πετυχαίνουν έκπτωση, συνήθως τα σούπερ μάρκετ βάζουν και μικρότερο περιθώριο κέρδους σε αυτά τα προϊόντα
djuan1988 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Στις 9/12/2019 στις 5:16 ΜΜ, rus είπε Μα οι χυμοι ουτω ςή αλλως παστεριωνονται. Και σαπιο να ειναι το ροδακινο τιποτα δε θα καταλαβεις. Δε θα ήθελες καν να δεις πως φτιάχνεται ο χυμός ροδάκινο. Υποθέτω ότι και οι υπόλοιποι χυμοί φτιάχνονται από ανάλογης ποιότητας φρούτα.
rus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Δε θα ήθελες καν να δεις πως φτιάχνεται ο χυμός ροδάκινο. Υποθέτω ότι και οι υπόλοιποι χυμοί φτιάχνονται από ανάλογης ποιότητας φρούτα. To ειχε δειξει καμποσα χρονια πριν ο Ευαγγελατος σε εκεινες τις εκπομπες του. Όλα τα φρουτα του παραγωγου ανεξαρτητως καταστασης (δεν πετιεται τιποτα, οπως ειπωθηκε χαρακτηριστικα) πανε στο εργοστασιο για στυψιμο. Αλλα οπως ειπα παστεριώνονται ή αποστειρωνονται και ο καταναλωτης δε καταλαβαινει τιποτα. Να σημειωσουμε ότι οι περισσοτεροι χυμοι του εμποριου γινονται με ετοιμες παγοκολωνες συμπυκνωμενου χυμου που εισαγονται από χωρες οπως η Βραζιλια. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από rus
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, rus είπε To ειχε δειξει καμποσα χρονια πριν ο Ευαγγελατος σε εκεινες τις εκπομπες του. Όλα τα φρουτα του παραγωγου ανεξαρτητως καταστασης (δεν πετιεται τιποτα, οπως ειπωθηκε χαρακτηριστικα) πανε στο εργοστασιο για στυψιμο. Αλλα οπως ειπα παστεριώνονται ή αποστειρωνονται και ο καταναλωτης δε καταλαβαινει τιποτα. Να σημειωσουμε ότι οι περισσοτεροι χυμοι του εμποριου γινονται με ετοιμες παγοκολωνες συμπυκνωμενου χυμου που εισαγονται από χωρες οπως η Βραζιλια. Σιρόπια σε βαρελια,σε ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
rus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε ...... σε ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Δηλ. σε ότι υπαρχει στην Ελλαδα δεν εισαγουμε?
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, rus είπε Δηλ. σε ότι υπαρχει στην Ελλαδα δεν εισαγουμε? Πορτοκάλια γιατί να εισάγεις;Τζάμπα τα παίρνουν απο τους παραγωγούς.Δεν παει να τα έχει πιάσει και ο πάγος,δεν φαίνεται πουθενά.Ροδάκινα ;Είναι τόσα που τα πετάνε στις χωματερές. Αυτή την γνωμη έχω. Στο εργοστάσιο της Λακωνίας είχα πετύχει τα βαρέλια με τα σιρόπια,κάτι εξωτικά φρούτα κλπ ήταν απο Βραζιλία;
rus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πορτοκάλια γιατί να εισάγεις;Τζάμπα τα παίρνουν απο τους παραγωγούς.Δεν παει να τα έχει πιάσει και ο πάγος,δεν φαίνεται πουθενά. Τα εισάγεις όταν τα δικα μας είναι χαλια/εκτος εποχης. Εχω βρει και εχω παρει (τρωω καθε μερα πορτοκαλια) από lidl και Σκλαβενιτη και εκανα τη δουλεια μου. Από χωρα , δε θυμαμαι ποια, νοτιου Αμερικής. Σημ. αν μιλας μονο για χυμους, ο λογος που παιρνουν απ εξω είναι φυσικα το χαμηλο κοστος Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από rus
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, rus είπε Τα εισάγεις όταν τα δικα μας είναι χαλια/εκτος εποχης. Εχω βρει και εχω παρει (τρωω καθε μερα πορτοκαλια) από lidl και Σκλαβενιτη και εκανα τη δουλεια μου. Από χωρα , δε θυμαμαι ποια, νοτιου Αμερικής. Σημ. αν μιλας μονο για χυμους, ο λογος που παιρνουν απ εξω είναι φυσικα το χαμηλο κοστος Για χυμους μιλάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα