Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απεριόριστα mobile data ανακοίνωσε η Wind για τους συνδρομητές τους με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας "unlimited GB".

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Wind, οι συνδρομητές της μπορούν να απολαμβάνουν "απεριόριστα" DATA χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων ενεργοποιώντας απλώς την υπηρεσία "unlimited GΒ" (μετά την κατανάλωση των 15GB σε πλήρη ταχύτητα εντός Ελλάδος ισχύει απεριόριστη χρήση mobile internet εντελώς δωρεάν με μειωμένη ταχύτητα έως 1 Mbps).

Η εμπειρία των απεριόριστων δεδομένων παρέχεται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W με μειωμένο μηνιαίο πάγιο στα €15€ από €20 για συνδρομητές συμβολαίου, και οικιακούς και εταιρικούς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι Γιάννης , είναι Γιαννάκης!

Και η κοροϊδία συνεχίζεται..

thank you , next 🙏 

Επεξ/σία από MontzOlee
  • Like 16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημειώνεται ότι η μείωση της τιμής θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Δεκεμβρίου 2019.

Αγαπητέ αρθρογράφε πρόσθεσε το παραπάνω είναι κρίμα να τρέχει πανικόβλητος ο συνδρομητής της wind να προλάβει τέτοια ... θεϊκή προσφορα από αύριο !!!

Επεξ/σία από radeon9700
  • Like 3
Δημοσ.

Ωραία τα απεριόριστα Data, αλλά τι να τα κάνω που δεν έχω πουθενά ίντερνετ... Δεν γίνεται να τα χαλάσω αφού δεν έχω πουθενά 4g ή 3g..

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, orlox είπε

Συγγνώμη, γιατι κραζετε; πρώτη φορά βλέπω όντως απεριόριστα. Δεν είναι ένα βήμα θετικό;

(μετά την κατανάλωση των 15GB σε πλήρη ταχύτητα εντός Ελλάδος ισχύει απεριόριστη χρήση mobile internet εντελώς δωρεάν με μειωμένη ταχύτητα έως 1 Mbps)

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η wind παίζει να είναι κυρίαρχη εταιρεία με φοβερές καινοτομίες . 

Έχει πρωτοπορήσει στον τομέα της , π.χ έχει καταφέρει να μην εχεις σήμα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι (No service) ενώ αντίστοιχες εταιρείες να έχουν "σήμα καμπάνα" που έλεγε και το σποτ.

Της αξίζουν συγχαρητήρια 👏👏

edit: Και όσο αφορά να "απεριόριστα" είναι όντως απεριόστα μιας και δεν εχεις ποτέ σήμα να το ξοδέψεις.

Επεξ/σία από iCyd
  • Like 13
  • Thanks 6
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, orlox είπε

Συγγνώμη, γιατι κραζετε; πρώτη φορά βλέπω όντως απεριόριστα. Δεν είναι ένα βήμα θετικό;

θα σου πω εγω γιατί κράζουν γιατί δεν υπάρχει εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για την οποία να μην έχω ακούσει παράπονα οπότε είτε είναι wind,cosmote,vodafone θα βρεθεί κάποιος να κράξει για εκδίκιση που τον χρεώσανε για το HD αισθησιακό περιεχόμενο που του έφαγε όλα τα data,για το ότι δεν έχουν κατανοήσει όλοι πως κάθε κλήσει τρώει 3 λεπτά και κάνουν 500 κλήσεις των 10 δευτερολέπτων και τελειώνουν τα λεπτά αέρα και μετά κράζουν τον φουκαρά στην εξυπηρέτηση που δουλεύει για 500 ευρώ , γιατί πάνε και κάνουν συμβόλαια και παίρνουν συσκευές με επιδότηση πιο ακριβά απο το σκρουτζ και μετά βγαίνουν και χρεωμένοι αν θέλουν να φύγουν και κλέγονται και όλοι αυτοί νομίζουν πως αν πάνε στην άλλη εταιρεία θα είναι και καλύτερα και παίρνουν ανακούφιση όταν πάνε αλλού μέχρι να τους κάτσει το περιστατικό :D   

1 λεπτό πριν, iCyd είπε

Η wind παίζει να είναι κυρίαρχη εταιρεία με φοβερές καινοτομίες . 

Έχει πρωτοπορήσει στον τομέα της , π.χ έχει καταφέρει να μην εχεις σήμα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι (No service) ενώ αντίστοιχες εταιρείες να έχουν "σήμα καμπάνα" που έλεγε και το σποτ.

Της αξίζουν συγχαρητήρια 👏👏

ενώ η vf που έχω εγώ τι να σου πω σκοτώνει , στο σπίτι μου έχω 2 γραμμές και είναι ανοιχτό απο παντού ενώ όλα τα άλλα έχουν καμπάνα σήμα , όσες φορές έχω πάει εκτός αθηνών σε τίποτα camping της cosmote είχαν όλοι εκτός απο μένα με την vf.

αλλά έχω φοιτητικό νούμερο για αυτό το κρατάω :D 

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 12
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akis_tzev είπε

Ωραία τα απεριόριστα Data, αλλά τι να τα κάνω που δεν έχω πουθενά ίντερνετ... Δεν γίνεται να τα χαλάσω αφού δεν έχω πουθενά 4g ή 3g..

Που βρίσκεσαι και δεν έχεις 4g??

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι συνδρομητής της Wind στο πρόγραμμα Unlimited W και Fiber 200+

Μα την παναγία ...είναι τόσο ασαφής η δήλωση της εταιρίας που δεν καταλαβαίνω ποιος ευνοείται, κατά πόσο και με τι....

Τουλάχιστον η Cosmote και η Vodafone έδωσαν κάποια νουμεράκια

**Παρεπιμπτοντως είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από την WInd και το απεριόριστα ισχύει όπως ακριβώς τα λέει...Προσωπικα έχω 4g σχεδόν παντού

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 5
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...