Marialemp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Έχω ήδη κάρτα μισθοδοσίας στην eurobank κ ο καινουργιος μου εργοδότης πληρωνει κ εκείνος μέσω eurobank! Τι ακριβώς πρέπει να κανω? Να του δώσω απλά τον λογαριασμό η θα πρέπει να παω στην τράπεζα από την αρχή?
turbat0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Είναι προφανές, αλλά ο εργοδότης δεν σου είπε τίποτα περί μισθοδοσίας όταν σε προσέλαβε?
Marialemp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Γενικά ξέχασε να ρωτήσει! Όποτε εγώ τελευταία στιγμή πριν την πληρωμη πρεπει να πάω στην τράπεζα αν κ πρωτα μου εδωσε να παρω τηλεφωνο! Εγώ τον είχα ενημερώσει από την αρχή ότι έχω ήδη κ μου είπε οκ τοτε! 10 λεπτά πριν, turbat0s είπε Είναι προφανές, αλλά ο εργοδότης δεν σου είπε τίποτα περί μισθοδοσίας όταν σε προσέλαβε? Γενικά ξέχασε να ρωτήσει! Όποτε εγώ τελευταία στιγμή πριν την πληρωμη πρεπει να πάω στην τράπεζα αν κ πρωτα μου εδωσε να παρω τηλεφωνο! Εγώ τον είχα ενημερώσει από την αρχή ότι έχω ήδη κ μου είπε οκ
Marialemp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, aGka8l είπε Του δίνεις απλα το iban 42 λεπτά πριν, turbat0s είπε Είναι προφανές, αλλά ο εργοδότης δεν σου είπε τίποτα περί μισθοδοσίας όταν σε προσέλαβε? Γενικά ξέχασε να ρωτήσει! Όποτε εγώ τελευταία στιγμή πριν την πληρωμη πρεπει να πάω στην τράπεζα αν κ πρωτα μου εδωσε να παρω τηλεφωνο! Εγώ τον είχα ενημερώσει από την αρχή ότι έχω ήδη κ μου είπε οκ Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα