Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθημερινά αποκεικνύεται πόσο ευρωπαίοι είμαστε αγαπητοί ιθαγενείς και κάτοικοι αυτής της αποικίας.

Το πόσο ευρωπαίος αισθάνομαι δε λέγεται,σε όλα τα επίπεδα όμως.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ThReSh είπε

Μήπως το 2009 είναι για την καρτοκινητή? Διότι για τα συμβόλαια νομίζω πως είναι ακομα πιο παλιό...

Ναι για την καρτοκινητη μπηκε ο φορος της καρτας το 2009. Για τα συμβολαια παει απο πολυ πιο παλια.

Δημοσ.

2 κινητά με 1500 προς όλους και 2,9g το καθένα πλήρωνα κάθε μήνα 67 ευρώ. Τώρα στης 4/1 λήγει το συμβόλαιο μου και με πήρανε να μου κάνουν προσφορά. Το ίδιο πακέτο λέει στην εκπληκτική τιμή των 75€. Αξίζει ε; δεν το πιστεύετε και εσείς;
Να σημειώσω ότι έχω και το σταθερό μου στην cosmote
Για γέλια και για κλάματα

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Πανος999 said:

Δν θα επρεπε να αλλαξει κτ κ στα καρτοπρογραμματα? Δλδ εγω που εχω 1 gb το  το μηνα, δν θα επρεπε να γινει 2?μπα ε?

Soon TM.

Ελπίζουμε για φέτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω την εξής απορία μακροσκοπικά.

Αν υποθέσουμε ότι η παρέμβαση ενός Πρωθυπουργού ήταν σε σωστή κατευθύνση, αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν λόγος να επέμβει πιο πριν η Επιτροπή Ανταγωνισμού για τις τιμές όλων των παρόχων;

Αφού έγινε αποδεκτή η παρέμβαση και έκαναν αλλαγές (όποιες κι αν ήταν αυτές) όλοι οι πάροχοι, αυτό δεν είναι ομολογία ότι πριν κερδοσκοπούσαν;

Εφόσον, μετά την παρέμβαση, έγιναν σε λίγες μέρες αλλαγές από όλους, στο πλαίσιο της παρέμβασης, αυτό δεν συνιστά λόγο επέμβασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού; ;)

Επεξ/σία από kostasgr78

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...