Flesakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας,έχω μια τηλεόραση samsung ue55ju6400 και σκέφτομαι να πάρω ένα home cinema,αλλα θελω να μπορώ να το συνδέσω και με την τηλεόραση ώστε να ακούγετε στα ηχεία και ότι παιζει η tv. Έχετε να μου προτείνετε κάτι και με ποιο τρόπο μπορώ να το συνδέσω; η τηλεόραση δεν έχει θύρα optical Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ βλέπω ότι έχει optical και hdmi arc. ενισχυτής https://www.skroutz.gr/s/15302211/Denon-AVR-X1500H.html σετ ηχείων https://www.skroutz.gr/s/347032/Polk-Audio-TL1600-Black.html για να πάρεις μια εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flesakos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ξεχασα να πω πως το budget μου είναι 400-500€ που την έχει την optical;την έχω ψάξει παντού! το hdmi arc τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flesakos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Επειδη μόλις τωρα έμαθα τι είναι το hdmi arc και ναι όντος έχει η tv μου,θα πρέπει να το έχει και το hc ή αρκεί να έχει μια απλή θύρα hdmi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Έλα ρε παλικάρι, ακόμα και η τελευταία βλαχάρα ηχομπάρα έχει πια HDMI ARC σήμερα. Κι αν δεν έχει, θα έχει οπτική είσοδο. Και οι ενισχυτές φυσικά. HDMI ARC μη σου πω ότι έχουν και στο περίπτερο. Πιο κοινό και από τσίχλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Flesako πως σε λενε προσεχε τα pm καποιων...καλοθελητων που βοηθανε inprivate και σπρωχνουν ηχεια και καταστηματα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Η βλαχάρα που λέγαμε... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Η μη αυτογνωσία που λέγαμε ... Γκοσώσαμε που λέμε εμείς οι βλάχοι Σε πήραν χαμπάρι ωρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Τσίμπα ένα HDMI καλώδιο και πιάσε και μια ηχομπάρα τελευταίας κοπής, Από Ελισάβετ και μετά. Όπου και να στρίψεις θα βρεις ARC. Άμα πετύχει η αυτογνωσία από τον αυτογνώστη τύφλα νά χει η ηχομπάρα που λένε. Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε από τους ψυχάκηδες εδώ μέσα.... . Το ασπρίσανε πάλι... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα