HypnoTech Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 γεια σας χωρις να εχω αλλαξει/πειραξει κατι στον υπολογιστη οι υποτιτλοι εμφανιζονται σαν ερωτηματικα,και οταν τους ανοιγω στον υπολογιστη με .txt και οταν τους τρεχω στην τιβι απο στικακι.Σας παραθετω screenshot.Τι φταιει; Σημειωτεον οτι ειναι απο site που παιρνω χρονια ευχαριστω εκ των προτερων
tz_aristotelis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Windows settings, Control panel Regional settings Change locale Greece Reboot Ίσως βοηθήσει
CheOnWeb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @HypnoTech Μακάρι να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο txt έχει ήδη καταστραφεί από κάποια ασυμβατότητα και δεν πρόκειται να αποκαλύψει τίποτα. Μιλάς για υπότιτλους που είχες στον υπολογιστή και εμφανίζονταν σωστά ή για υπότιτλους που κατέβασες τώρα; Όταν λες "το ανοίγω με txt", εννοείς με notepad? Το αρχείο είναι srt, σωστά; Μπορείς να κατεβάσεις έναν και χωρίς να τον ανοίξεις, να μας τον στείλεις να τον δούμε; (ή να τον ανεβάσεις εδώ αν γίνεται/επιτρέπεται) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από CheOnWeb
HypnoTech Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 ναι με notepad εννοουσα συγνωμη χεχε.Μιλαω για υποτιτλους που κατεβασα τωρα και ειναι .srt απο συγκεκριμενο site με ελληνικους υποτιτλους σειρων,απτο οποιο παιρνω εδω και χρονια.Δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω το site και γιαυτο δεν το παραθετω,οι ιδιοι παντως εχουν και αντιστοιχο για ταινειες,απτο οποιο οταν παιρνω φαινονται κανονικα τα γραμματα.Μηπως παιζει κατι με τους uploaders του πρωτου;
CheOnWeb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 35 minutes ago, HypnoTech said: Μηπως παιζει κατι με τους uploaders του πρωτου; Λογικά ναι. Στείλε ένα link σε pm να τους δω κι εγώ.
micos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Κατέβασα από το κινητό το τελευταίο επεισόδιο από τους Τιτάνες από το site που αναφερεις και εμφανίζεται σωστά.
HypnoTech Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το δοκιμασα κι εγω με το κινητο το συγκεκριμενο,και εμφανιστηκε κανονικα,ενω στο pc οχι...αρα ειναι θεμα του υπολογιστη/windows σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από HypnoTech
micos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Στο σημειωματάριο πάτα Αποθήκευση ως, στην κωδικοποίηση βάλε utf8 και εκεί που λέει *.txt αλλαξε το σε *. *
HypnoTech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 το προβλημα εντοπιστηκε εδω τελικα,μολις εβγαλα το τικ και εκανα restart ολα καλα,παραθετω εικονα σας ευχαριστω για αλλη μια φορα
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ήθελε τελικά την beta λειτουργεία;;; Περίεργο! Κατέβασα ένα srt από το s4s στο desktop με 10άρια 1909 και μου το εμφανίζει κανονικά στο σημειωματάριο χωρίς να έχω ενεργοποιήσει την beta λειτουργία. Στον che έστειλες pm; σου απάντησε; Μήπως κάποια συγκεκριμένα srt έχουν θέμα; Εγώ το δοκίμασα τώρα με τον μανταλορίνο την έκδοση Ιόνιο .
HypnoTech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 οχι,οσο ειχα τικ στην beta μου τα εμφανιζε με τα ερωτηματικα,μολις την εβγαλα ολα καλα! δοκιμασα πολλα subs και ολα καλα,αυτο εφταιγε δεν εστειλα pm στον che γιατι ειχα ηδη βρει τη λυση που σας εγραψα. ευχαριστω μαγκες 1
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Α, σόρυ, "έβγαλα το τικ" είπες και εγώ νόμιζα ότι το έβαλες. Έτσι μάλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα