sothrhsveliadis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) στην παρούσα πρόσοψη εδώ και δυο μηνες δεν εμφανίζει την ημερομηνία π.χ Φεβρουάριος '' Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από sothrhsveliadis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, sothrhsveliadis είπε στην παρούσα πρόσοψη εδώ και δυο μηνες δεν εμφανίζει την ημερομηνία π.χ Φεβρουάριος '' Ελληνικά (γενικα) εμφανιζει; Ο μηνας φαινεται να ειναι η μονη ελληνικη λεξη στο watchface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sothrhsveliadis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, alfaeffe είπε Ελληνικά (γενικα) εμφανιζει; Ο μηνας φαινεται να ειναι η μονη ελληνικη λεξη στο watchface. Ακριβώς σ αυτή την πρόσοψη κάτω απο την ημερομηνία δεν παίζει τον μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardull01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Ει αι το ρολόι που θα πάρω,πολύ τίμιο,το έχει φίλος μου εγώ έχω το 1,μπαταρία 2 εβδομαδες,μετρήσεις οκ,δεν απαντάς σε κλήσεις το μειονέκτημα του αλλά δε με πειράζει.Πλεον σε τιμές χώμα,αξίζει και θα το παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα