sothrhsveliadis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) στην παρούσα πρόσοψη εδώ και δυο μηνες δεν εμφανίζει την ημερομηνία π.χ Φεβρουάριος '' Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από sothrhsveliadis
alfaeffe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, sothrhsveliadis είπε στην παρούσα πρόσοψη εδώ και δυο μηνες δεν εμφανίζει την ημερομηνία π.χ Φεβρουάριος '' Ελληνικά (γενικα) εμφανιζει; Ο μηνας φαινεται να ειναι η μονη ελληνικη λεξη στο watchface.
sothrhsveliadis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, alfaeffe είπε Ελληνικά (γενικα) εμφανιζει; Ο μηνας φαινεται να ειναι η μονη ελληνικη λεξη στο watchface. Ακριβώς σ αυτή την πρόσοψη κάτω απο την ημερομηνία δεν παίζει τον μήνα
bardull01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Ει αι το ρολόι που θα πάρω,πολύ τίμιο,το έχει φίλος μου εγώ έχω το 1,μπαταρία 2 εβδομαδες,μετρήσεις οκ,δεν απαντάς σε κλήσεις το μειονέκτημα του αλλά δε με πειράζει.Πλεον σε τιμές χώμα,αξίζει και θα το παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα