polemikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Διαβάστε ολόκληρο το review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devil9697 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 καμια ουσιαστικη διαφορα απο το 1 που εχω ηδη.Δεν νομιζω ,για να ειμαστε σωστοι να θεωρείται αυτο το ρολοι smartwatch.Ειναι μια αλλη κατηγογια τυπο band με μεγαλη οθονη,εγω ετσι θα το χαρακτηριζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 το ότι δεν συγχρονίζει με strava ή κάποιο άλλο fitness tracker είναι NOGO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Παρα πολυ ωραιο ισως το αγορασω με τον νεο χρονο επειδη πηρα ηδη που ητανε σε προσφορα το παλιο μοντελο αυτο που εδιναν καποτε με το Huawei P30 δωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Devil9697 είπε καμια ουσιαστικη διαφορα απο το 1 που εχω ηδη.Δεν νομιζω ,για να ειμαστε σωστοι να θεωρείται αυτο το ρολοι smartwatch.Ειναι μια αλλη κατηγογια τυπο band με μεγαλη οθονη,εγω ετσι θα το χαρακτηριζα. Απάντηση κλήσεων από το ρολόι; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από mariosCS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstos1974 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, Devil9697 είπε καμια ουσιαστικη διαφορα απο το 1 που εχω ηδη.Δεν νομιζω ,για να ειμαστε σωστοι να θεωρείται αυτο το ρολοι smartwatch.Ειναι μια αλλη κατηγογια τυπο band με μεγαλη οθονη,εγω ετσι θα το χαρακτηριζα. Η απάντηση κλήσεων από το ρολόι δεν είναι για σένα ουσιαστική διαφορά; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimxyp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρά ρολόι είναι και για τα χρήματα του είναι μία πολύ καλή επιλογή... προφανώς και είναι αναβαθμισμένο, με πιο δυνατό επεξεργαστή, έχει πλέον και ηχείο με μικρόφωνο και με τη 2 εβδομάδων μπαταρία του.... και όχι 10 ημερών... 2 εβδομάδων.... είναι ένα από τα καλύτερα για καθημερινή χρήση... τι μαλακίες χωρίς επιχειρήματα λέει το άρθρο.... ό,τι να ναι ο καθένας.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devil9697 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, xrhstos1974 είπε Η απάντηση κλήσεων από το ρολόι δεν είναι για σένα ουσιαστική διαφορά; Αν μπορουσαν ΚΑΙ να παιρνω τηλεφωνα,τοτε ναι.Το απλα να απανταω προσωπικα οχι! 3 ώρες πριν, xrhstos1974 είπε Η απάντηση κλήσεων από το ρολόι δεν είναι για σένα ουσιαστική διαφορά; Αν μπορουσαν ΚΑΙ να παιρνω τηλεφωνα,τοτε ναι.Το απλα να απανταω προσωπικα οχι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimxyp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Devil9697 είπε Αν μπορουσαν ΚΑΙ να παιρνω τηλεφωνα,τοτε ναι.Το απλα να απανταω προσωπικα οχι! Αν μπορουσαν ΚΑΙ να παιρνω τηλεφωνα,τοτε ναι.Το απλα να απανταω προσωπικα οχι! Μπορείς να καλέσεις απλά όχι όλο το τηλεφωνικό κατάλογο αλλά κάποιο περιορισμένο αριθμό... νομίζω μέχρι 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devil9697 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dimxyp είπε Μπορείς να καλέσεις απλά όχι όλο το τηλεφωνικό κατάλογο αλλά κάποιο περιορισμένο αριθμό... νομίζω μέχρι 10... Ναι οκ,εγω οπως ειπα εχω το 1,οποτε δεν μου εκανε κλικ να το αλλαξω.Για καποιον που θα το παρει πρωτη φορα ειναι αρκετα καλο.Θα περιμενω το Samsung Watch ανανεωμένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρουσιασε και η Ηonor το Magic Watch 2 δεν ειδα διαφορες λιγο που το εψαξα,Αν εχει καλυτερη τιμη αξιζει να παρει καποιος το Ηοnor? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από Gilmen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Πάνω που είχα καταλήξει στο να το πάρω διαβάζω το ριβιού... Υπάρχει κάποιο άλλο ρολόι στα ίδια περίπου χρήματα χωρίς τα αρνητικά του συγκεκριμένου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxi235 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 φαινεται πολυ ωραιο αλλα εγω θα προτιμουσα καποιο android.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
felias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Καλημέρα. Μόνο ειδοποιήσεις μηνυμάτων δέχεται; δεν μπορείς να κάνεις scroll να τα διαβάσεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Keith1404 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Έχω xiaomi mi 9 lite... Για να συνδεθώ με το gt2 πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή από το Google., app store νομίζω κ μετά από εκεί να κατεβάσω health huawey k μια ακόμα... Όχι από το play store.. Ξέρει κανείς ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ακριβώς ώστε να μην έχω θέματα λόγω συνδεσιμοτητας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα