meletis_m Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, kitharas είπε Αυτό ισχύει στο συγκεκριμένο η γενικότερα στα ιαπωνοκορεάτικα; Σε όλα ισχ΄τει Από έμπορο είναι το συγκεκριμένο ; Γιατί εαν ημουν στη θεση σου θα το πήγαινα σε συνεργειο επιλογής εαν ηταν καθαρό θα προχωρούσα και θα του έκανα γενικο service ( λάδια, φίλτρα , ιμάντες , λάδια κιβωτιου πρόσεξε βάλε μονο της Honda , αλλαγή αντιψυκτικού, μπουζί) ώστε να ξέρω που βρίσκομαι
kitharas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Σε όλα ισχ΄τει Από έμπορο είναι το συγκεκριμένο ; Γιατί εαν ημουν στη θεση σου θα το πήγαινα σε συνεργειο επιλογής εαν ηταν καθαρό θα προχωρούσα και θα του έκανα γενικο service ( λάδια, φίλτρα , ιμάντες , λάδια κιβωτιου πρόσεξε βάλε μονο της Honda , αλλαγή αντιψυκτικού, μπουζί) ώστε να ξέρω που βρίσκομαι Από έμπορο. Δυστυχώς το αμάξι δε βγαίνει εκτός, είναι εισαγωγης. Σκέφτομαι να φέρω μηχανικό από τις εταιρίες ελέγχου μεταχειρισμένων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kitharas είπε Από έμπορο. Δυστυχώς το αμάξι δε βγαίνει εκτός, είναι εισαγωγης. Σκέφτομαι να φέρω μηχανικό από τις εταιρίες ελέγχου μεταχειρισμένων. Τι εννοεις δεν βγαινει εκτος ? Το εισαγωγης μπορει να σημαινει πολλα . Η αδεια κυκλοφορις στην πισω πλευρα επανω που εχει τρια κουτακια στο πρωτο τι γραφει σαν πρωτη ημερομηνια κυκλοφορισς ? ? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
kitharas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τι εννοεις δεν βγαινει εκτος ? Το εισαγωγης μπορει να σημαινει πολλα . Η αδεια κυκλοφορις στην πισω πλευρα επανω που εχει τρια κουτακια στο πρωτο τι γραφει σαν πρωτη ημερομηνια κυκλοφορισς ? ? Δεν το βγάζει από τη μάντρα. Άδεια κυκλοφορίας δεν είδα, μόνο βιβλίο σερβις. Το αυτοκίνητο δεν εχει ταξινομηθεί ελλάδα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kitharas είπε Αυτό ισχύει στο συγκεκριμένο η γενικότερα στα ιαπωνοκορεάτικα; Αν εννοις αυτο που εγραωα ισχυει για ολα τα μεταχειρισμενα. 1 ώρα πριν, kitharas είπε Δεν το βγάζει από τη μάντρα. Άδεια κυκλοφορίας δεν είδα, μόνο βιβλίο σερβις. Το αυτοκίνητο δεν εχει ταξινομηθεί ελλάδα. Να ζητησεις την αδεια κυκλοφορας
moure Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Το είχα αγοράσει καινούριο το 2008 με σχεδον 25.000 ευρώ. Το κράτησα 7 χρόνια μεχρι που το έδωσα για ένα BMW 116.Επιβεβαιώνω όλα αυτά που ανέφερε o tenshi, πολύ κακή ποιότητα κατασκευής ειδικά αυτά τα πλαστικά φρύδια στα μπροστινά φτερά αν έπεφτες σε καμία μεγάλη λακουβα έσπαγαν αμέσως. Εμένα τράβαγε και δεξια το αμάξι από καινούριο και δεν μπορούσαν να βρουν άκρη στο Σαρακακη. Μου άλλαξαν λάστιχα, μου άλλαξαν αμορτισέρ το πρόβλημα όμως παρέμενε. Μου αρέσουν πολύ σχεδιαστικά τα Honda αλλά δεν θα ξαναγοραζα.
kalmik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, kalmik είπε Σε κάθε περίπτωση είναι λογικό να οδηγήσεις το αυτοκίνητο (ακόμη καλύτερα να το οδηγήσει κάποιος με εμπειρία από το συγκεκριμένο μοντέλο) και να πάει σε εξειδικευμένο συνεργείο (εμπιστοσύνης) να το τσεκάρουν εξονυχιστικά. Γουρούνι στο σακκί ούτε τσάμπα. Προσωπικά τώρα, όλως τυχαίως αγόρασα προ τριμήν ου ένα CIVIC hatchback 1800cc του 2009 και ήθελε τ α μαζεματάκια του σε ανάρτηση, φρένα συν ένα service. Πολύ σπάνιο να πάρεις μεταχειρισμένο δεκαετίας και να μη θέλει ΤΙΠΟΤΕ. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από kalmik
kitharas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, kalmik είπε Και το κόστος αυτών;
kalmik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Service, με φίλτρα και λάδια, αλλαγή βαλβολίνες γνήσιες honda, διάφορα σινεμπλοκ, ακρόμπαρα, μια βάση μηχανής και ισως κάποια άλλα που δεν θυμάμαι πήγαν γύρω στα 600. (++δισκόπλακες πίσω, όλα τα τακάκια, μια φλάτζα σανζμάν που δάκρυζε). Τουλάχιστον έστρωσε και δεν κοπανάει γκάπα γκούπα. Μάλλον ο προηγούμενος δεν το είχε προσέξει. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από kalmik
kitharas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, kalmik είπε Service, με φίλτρα και λάδια, αλλαγή βαλβολίνες γνήσιες honda, διάφορα σινεμπλοκ, ακρόμπαρα, μια βάση μηχανής και ισως κάποια άλλα που δεν θυμάμαι πήγαν γύρω στα 600. (++δισκόπλακες πίσω, όλα τα τακάκια, μια φλάτζα σανζμάν που δάκρυζε). Τουλάχιστον έστρωσε και δεν κοπανάει γκάπα γκούπα. Μάλλον ο προηγούμενος δεν το είχε προσέξει. Νομίζω καλα είναι
meletis_m Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, kalmik είπε Service, με φίλτρα και λάδια, αλλαγή βαλβολίνες γνήσιες honda, διάφορα σινεμπλοκ, ακρόμπαρα, μια βάση μηχανής και ισως κάποια άλλα που δεν θυμάμαι πήγαν γύρω στα 600. (++δισκόπλακες πίσω, όλα τα τακάκια, μια φλάτζα σανζμάν που δάκρυζε). Τουλάχιστον έστρωσε και δεν κοπανάει γκάπα γκούπα. Μάλλον ο προηγούμενος δεν το είχε προσέξει. Σου στέλνω με μήνυμα να ξέρεις μαγαζιά με Honda για ανταλλακτικά γνήσια απο Αγγλία. Είχα Accord
kitharas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, meletis_m είπε Σου στέλνω με μήνυμα να ξέρεις μαγαζιά με Honda για ανταλλακτικά γνήσια απο Αγγλία. Είχα Accord Θενξ!
meletis_m Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, kalmik είπε Service, με φίλτρα και λάδια, αλλαγή βαλβολίνες γνήσιες honda, διάφορα σινεμπλοκ, ακρόμπαρα, μια βάση μηχανής και ισως κάποια άλλα που δεν θυμάμαι πήγαν γύρω στα 600. (++δισκόπλακες πίσω, όλα τα τακάκια, μια φλάτζα σανζμάν που δάκρυζε). Τουλάχιστον έστρωσε και δεν κοπανάει γκάπα γκούπα. Μάλλον ο προηγούμενος δεν το είχε προσέξει. σε ποια περιοχή είσαι , εαν θες εχω συνεργείο γνωστής στα Honda οχι επίσημο στα Νότια προάστια
kitharas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, meletis_m είπε σε ποια περιοχή είσαι , εαν θες εχω συνεργείο γνωστής στα Honda οχι επίσημο στα Νότια προάστια Κεντρικά προάστια. Να ρωτήσω, οι έμποροι γενικά δείχνουν τα χαρτιά του τελωνείου η μπα;
kalmik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, kitharas είπε Κεντρικά προάστια. Να ρωτήσω, οι έμποροι γενικά δείχνουν τα χαρτιά του τελωνείου η μπα; Γιατί επιμένεις από μαντρά; Κυκλοφορούν αρκετά Civic από ιδιώτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα