Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε

Καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Οι εταιρείες πουλάνε φούμαρα πλέον σε χρυσό περιτύλιγμα.

Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει καταγγελία από τη στιγμή που ως την πολυκατοικία μου έρχεται 100 όντως και φταίει η καλωδίωση της πολυκατοικίας

Αυτό που θα κάνω είναι να φέρω ηλεκτρολόγο να μου περάσει εξωτερικο καλώδιο στο διαμέρισμα από το κουτί της πολυκατοικίας ώστε να φτάσω τα 100 

Από όσο μου είπε το κόστος είναι στα 100€ 

Επεξ/σία από Ribakos13
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παραπάνω δεν ήταν ξεκάθαρο αυτό που λες τώρα, στην αναφορά τί ανακάλυψαν οι τεχνικοί.

Πιάνει 100 στην εισαγωγή της πολυκατοικίας και πέφτει στα 60 στο διαμέρισμα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Παραπάνω δεν ήταν ξεκάθαρο αυτό που λες τώρα, στην αναφορά τί ανακάλυψαν οι τεχνικοί.

Πιάνει 100 στην εισαγωγή της πολυκατοικίας και πέφτει στα 60 στο διαμέρισμα;

Έχεις δίκιο λάθος μου...

Η γραμμή του ΟΤΕ μέχρι την πολυκατοικία μου είναι στα 100....

Από κει μετά που είναι η κάθετη καλωδίωση των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας πέφτει στα 60, οπότε δεν είναι θέμα του ΟΤΕ

Δημοσ.

Εντάξει είναι και παλιά η πολυκατοικία, του '89, οπότε λογικό μου φαίνεται....

Αναγκαίο κακό τα 100€ στον ηλεκτρολόγο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς

Δημοσ.

Θα έλεγα να γίνει μια και καλή μια ποιοτική δουλειά που θα βοηθήσει για πολλά χρόνια.

Προσοχή στον ηλεκτρολόγο. Το 90% (ίσως και παραπάνω) των μαστόρων στην αγορά είναι παντελώς άσχετοι ακόμα και με το αντικείμενο τους.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Θα έλεγα να γίνει μια και καλή μια ποιοτική δουλειά που θα βοηθήσει για πολλά χρόνια.

Προσοχή στον ηλεκτρολόγο. Το 90% (ίσως και παραπάνω) των μαστόρων στην αγορά είναι παντελώς άσχετοι ακόμα και με το αντικείμενο τους.

Τον συγκεκριμένο τον εμπιστεύομαι γιατί έχει κάνει ξανά παρόμοια δουλειά...

Αν έχω κάτι νεότερο θα ενημερώσω

Σας ευχαριστώ όλους

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/12/2019 στις 1:45 ΜΜ, Ribakos13 είπε

Η πολυκατοικία υποστηρίζει μέχρι 60mbps

Ή δεν μιλανε για fiber ή απλα συνεχιζουν να λενε φαφαριες στον κοσμο. 

Προφανως και δεν φταινε οι τεχνικοι αλλα η πολιτικη της εταιριας τους.

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω 100αρα γραμμή και μια μέρα ξαφνικά βλέπω 80 τους παίρνω τηλεφωνώ για να στείλουν τεχνικό, όντως σε 2 μέρες ήρθε τεχνικός και μετά από πολλές αλλαγές στα ζεύγη βρήκε ένα το τελευταίο ζεύγος και με καρφοσε πάλι στα 100. 

Σε ερώτηση μου γιατί συμβαίνει αυτό , μου είπε λόγο παλαιότητας του καλωδίου από το ΚΑΦΑΟ μέχρι την πολυκατοικία μου και λόγο υγρασίας που έχει μαζέψει το καλώδιο.

Σε δεύτερη ερώτηση τη θα κάνω όταν σε ένα μηνά, ένα χρόνο μαζέψει υγρασία και αυτό το ζεύγος , μου απάντησε θα πάτε σε 50αρα.

Πρώτη κίνησή , έκανα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή , ο συνήγορος του ενόχλησε και ο ΟΤΕ μου απαίτησε κάτι αρλούμπες για το ρουτςερ, την εσωτερική καλωδίωση και βλακείες (το ρουτερ είναι του ΟΤΕ το έχει τοποθέτηση ο υπάλληλος του ΟΤΕ και την εσωτερική καλωδίωση μου την έχει κάνει έλεγχο εξωτερικός συνεργατης του ΟΤΕ) , μετά ο συνήγορος που είπε ότι πιο αρμόδιος για το θέμα  ο ΕΕΤΤ.

Δεύτερη κίνηση καταγγελία στον ΕΕΤΤ , περιμένω απάντηση μέχρι της 27 Δεκεμβριου που τους έχει δώσει περιθώριο ο ΕΕΤΤ να απαντήσουν.

Μην τους αφήνετε να κάνουν ότι θέλουν τους πληρώνουμε για να έχουμε αυτά που λένε, δεν είναι δύσκολο να κάνετε μια καταγγελία , όλα γίνονται από το σπίτι σας.

Δημοσ.
Στις 12/12/2019 στις 9:14 ΜΜ, Ribakos13 είπε

Έχεις δίκιο λάθος μου...

Η γραμμή του ΟΤΕ μέχρι την πολυκατοικία μου είναι στα 100....

Από κει μετά που είναι η κάθετη καλωδίωση των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας πέφτει στα 60, οπότε δεν είναι θέμα του ΟΤΕ

Από περιέργεια, ήσουν παρών στη συγκεκριμένη μέτρηση, στο έδειξε σε screenshot από το εργαλείο ή απλά στο είπε στο προφορικό ο τεχνικός; (ότι κάτω στην εισαγωγή της πολυκατοικίας έπιανε 100;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Από περιέργεια, ήσουν παρών στη συγκεκριμένη μέτρηση, στο έδειξε σε screenshot από το εργαλείο ή απλά στο είπε στο προφορικό ο τεχνικός; (ότι κάτω στην εισαγωγή της πολυκατοικίας έπιανε 100;) και

Παρών δεν ήμουν γιατί ήμουν στη σχολή μου, ήταν οι γονείς μου...

Οι τεχνικοί τους είπαν αυτό που σας είπα και εγώ από πάνω....

Αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι να φέρω έναν ηλεκτρολόγο αρχικά να δει και αυτός και από κει και πέρα βλέπουμε

Επεξ/σία από Ribakos13
Δημοσ.

Δεν εμπιστεύομαι απόλυτα τους τεχνικούς. Έχουν ακουστεί ιστορίες ψεύτικες αρκετές φορές. Αν δεν δω με τα μάτια μου τη μέτρηση του μηχανήματος δεν πιστεύω κανένα πλέον.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ, μαζί σου...

Γι'αυτό και εγώ θα πράξω όπως ανέφερα παραπάνω

Και θα σας ενημερώσω σχετικά

Σε περίπτωση που χρειαστεί να περάσει εξωτερικο καλώδιο, ξέρετε μήπως πόσο θα μου πάρει πάνω κάτω σε λεφτά;

Γιατί τα 100€ που μου είπε ένας μου φαίνονται αρκετά

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...