Ribakos13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Έχω το εξής πρόβλημα.... Πρόσφατα ανανέωσα σε 100αρι από 50αρι, μου έστειλαν τον νέο ρούτερ και η γραμμή συγχρονίζει στα 60mbps/10mbps, ένα θα έπρεπε να συγχρονίζει πολύ παραπάνω.... Μίλησα με την εξυπηρέτηση την τρίτη και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν από εκεί οι τεχνικοί και θα ενημερωθώ με μήνυμα σύντομα... Παρόλα αυτά δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα πάνω στο θέμα... Είχε κανείς σας κάποιο παρόμοιο πρόβλημα;
InternetMaster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μπορείς να κάνεις μια επανεκκίνηση του router και να ανεβάσεις τα στατιστικά;
Ribakos13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, InternetMaster είπε Μπορείς να κάνεις μια επανεκκίνηση του router και να ανεβάσεις τα στατιστικά; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Ribakos13
dr_papas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περίεργο, γιατί εγώ με ίδιο περίπου att γραμμής τερματίζω στην πενηντάρα. Η περίπτωση βλάβης, η το ζεύγος της γραμμής σου αντέχει μέχρι εκεί. Π.χ εμένα πριν λιγο καιρό μου αλλάχθηκε το ζέυγος μου από τον ΟΤΕ λόγω βλάβης και με ενημέρωσαν ότι αυτό που μου έβαλαν σηκώνει μέχρι 92 σε περίπτωση κατοστάρας. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από dr_papas
Ribakos13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, dr_papas είπε Περίεργο, γιατί εγώ με ίδιο περίπου att γραμμής τερματίζω στην πενηντάρα. Η περίπτωση βλάβης, η το ζεύγος της γραμμής σου αντέχει μέχρι εκεί. Π.χ εμένα πριν λιγο καιρό μου αλλάχθηκε το ζέυγος μου από τον ΟΤΕ λόγω βλάβης και με ενημέρωσαν ότι αυτό που μου έβαλαν σηκώνει μέχρι 92 σε περίπτωση κατοστάρας. Σε περίπτωση αλλαγής ζεύγους, που μάλλον αυτό θα είναι, στο αλλάζει ο ΟΤΕ;
dr_papas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ναί. γώ είχα θέμα με συχνές αποσυνδέσεις και μου άλλαξαν τελείως το απερχόμενο από καφαο μέχρι το κεντρικό box της γειτονιάς μου που έρχονταν ολα μαζι. Και όταν λέω ότι το άλλαξαν, εννοώ όχι ότι πέρασαν καινούριο, απλά δοκίμασαν δυο τρία ζευγη που είχαν διαθέσιμα να δουν ποιο παίζει σωστά.
Ribakos13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, dr_papas είπε Ναί. γώ είχα θέμα με συχνές αποσυνδέσεις και μου άλλαξαν τελείως το απερχόμενο από καφαο μέχρι το κεντρικό box της γειτονιάς μου που έρχονταν ολα μαζι. Και όταν λέω ότι το άλλαξαν, εννοώ όχι ότι πέρασαν καινούριο, απλά δοκίμασαν δυο τρία ζευγη που είχαν διαθέσιμα να δουν ποιο παίζει σωστά. Πόσο καιρό πήρε όλο αυτό; Επίσης σε χρέωσαν;
gerokost Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 προφανώς και δεν θα υπάρξει χρέωση. Ίσως σε αλλάξουν πόρτα, θα δείξει.
dr_papas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Οχι βέβαια βλάβη του δικτύου τους ήταν, τι να με χρεώσουν.
Ribakos13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Καλώς, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσω
georgekz750 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Εχει την πλακα του παντως το γεγονος οτι πουλανε στον κοσμο "fiber" και του μιλανε ακομη για ζευγη... Ειναι καλοι οι τυποι... 1
Ribakos13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, georgekz750 είπε Εχει την πλακα του παντως το γεγονος οτι πουλανε στον κοσμο "fiber" και του μιλανε ακομη για ζευγη... Ειναι καλοι οι τυποι... Καλά αυτό ξανά πες το, τραγικοί... Τουλάχιστον να διορθωθεί το πρόβλημα και όλα καλά...
Ribakos13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά ήρθαν δύο τεχνικοί και έκαναν μετρήσεις... Η πολυκατοικία υποστηρίζει μέχρι 60mbps, οπότε χλωμό το 100 Βέβαια με την προσφορά που μου έκαναν + COSMOTE tv φουλ πακ, μου έρχεται 4 ευρώ πιο κάτω από το 50αρι που είχα... Επίσης να φανταστώ πως δεν μπορεί να γίνει κάτι πλέον έτσι;
bill2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 το μόνο που κέρδισες 10 upload και τηλεόραση γενικώς είναι ότι να νε , εμένα με vdsl 50 vodafone σε καφαο οτε κάθε 2 μήνες σχεδόν αλλάζει απο 50 σε adsl 24
QuantumWanderer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Οι εταιρείες πουλάνε φούμαρα πλέον σε χρυσό περιτύλιγμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα