Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω το εξής πρόβλημα....

Πρόσφατα ανανέωσα σε 100αρι από 50αρι, μου έστειλαν τον νέο ρούτερ και η γραμμή συγχρονίζει στα 60mbps/10mbps, ένα θα έπρεπε να συγχρονίζει πολύ παραπάνω....

Μίλησα με την εξυπηρέτηση την τρίτη και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν από εκεί οι τεχνικοί και θα ενημερωθώ με μήνυμα σύντομα...

Παρόλα αυτά δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα πάνω στο θέμα...

Είχε κανείς σας κάποιο παρόμοιο πρόβλημα; 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, InternetMaster είπε

Μπορείς να κάνεις μια επανεκκίνηση του router και να ανεβάσεις τα στατιστικά;

IMG_20191207_002108.jpg

Επεξ/σία από Ribakos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργο, γιατί εγώ με ίδιο περίπου att γραμμής τερματίζω στην πενηντάρα. Η περίπτωση βλάβης, η το ζεύγος της γραμμής σου αντέχει μέχρι εκεί. Π.χ εμένα πριν λιγο καιρό μου αλλάχθηκε το ζέυγος μου από τον ΟΤΕ λόγω βλάβης και με ενημέρωσαν ότι αυτό που μου έβαλαν σηκώνει μέχρι 92 σε περίπτωση κατοστάρας.

2019-12-07_084128.png

Επεξ/σία από dr_papas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dr_papas είπε

Περίεργο, γιατί εγώ με ίδιο περίπου att γραμμής τερματίζω στην πενηντάρα. Η περίπτωση βλάβης, η το ζεύγος της γραμμής σου αντέχει μέχρι εκεί. Π.χ εμένα πριν λιγο καιρό μου αλλάχθηκε το ζέυγος μου από τον ΟΤΕ λόγω βλάβης και με ενημέρωσαν ότι αυτό που μου έβαλαν σηκώνει μέχρι 92 σε περίπτωση κατοστάρας.

2019-12-07_084128.png

Σε περίπτωση αλλαγής ζεύγους, που μάλλον αυτό θα είναι, στο αλλάζει ο ΟΤΕ;

Δημοσ.

Ναί. γώ είχα θέμα με συχνές αποσυνδέσεις και μου άλλαξαν τελείως το απερχόμενο από καφαο μέχρι το κεντρικό box της γειτονιάς μου που έρχονταν ολα μαζι. Και όταν λέω ότι το άλλαξαν, εννοώ όχι ότι πέρασαν καινούριο, απλά δοκίμασαν δυο τρία ζευγη που είχαν διαθέσιμα να δουν ποιο παίζει σωστά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dr_papas είπε

Ναί. γώ είχα θέμα με συχνές αποσυνδέσεις και μου άλλαξαν τελείως το απερχόμενο από καφαο μέχρι το κεντρικό box της γειτονιάς μου που έρχονταν ολα μαζι. Και όταν λέω ότι το άλλαξαν, εννοώ όχι ότι πέρασαν καινούριο, απλά δοκίμασαν δυο τρία ζευγη που είχαν διαθέσιμα να δουν ποιο παίζει σωστά.

Πόσο καιρό πήρε όλο αυτό;

Επίσης σε χρέωσαν;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, georgekz750 είπε

Εχει την πλακα του παντως το γεγονος οτι πουλανε στον κοσμο "fiber" και του μιλανε ακομη για ζευγη...

Ειναι καλοι οι τυποι...

Καλά αυτό ξανά πες το, τραγικοί...

Τουλάχιστον να διορθωθεί το πρόβλημα και όλα καλά...

Δημοσ.

Παιδιά ήρθαν δύο τεχνικοί και έκαναν μετρήσεις...

Η πολυκατοικία υποστηρίζει μέχρι 60mbps, οπότε χλωμό το 100

Βέβαια με την προσφορά που μου έκαναν + COSMOTE tv φουλ πακ, μου έρχεται 4 ευρώ πιο κάτω από το 50αρι που είχα...

Επίσης να φανταστώ πως δεν μπορεί να γίνει κάτι πλέον έτσι;

Δημοσ.

το μόνο που κέρδισες 10 upload και τηλεόραση 

γενικώς είναι ότι να νε , εμένα με vdsl 50 vodafone σε καφαο οτε κάθε 2 μήνες σχεδόν αλλάζει απο 50 σε adsl 24 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...