Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Προσλαμβάνω έναν υπάλληλο για οδηγό και φωτοτυπώ το δίπλωμά του. Μετά από ένα τρίμηνο τον σταματάει η τροχαία για ταχύτητα (το βανάκι είχε όριο 100 και πήγαινε με 130), του ρίχνει πρόστιμο 40 ευρώ or smth. Ένα μήνα μετά το περιστατικό με παίρνει τηλέφωνο η τροχαία και με βαράει ένα εγκεφαλικό: ο ηλίθιος είχε μαζέψει πόντους, του είχαν πάρει το δίπλωμα και μου το είχε αποκρύψει. Η ποινή είναι 2000 για αυτόν, 2000 για την εταιρεία και αφαίρεση πινακίδων στο εταιρικό αυτοκίνητο για ένα μήνα. Γνωρίζει κάποιος από ποιό σημείο του ΚΟΚ προκύπτει ότι εγώ έπρεπε να γνωρίζω ότι του είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα; 1 4
billiboo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν ξερω αν προκυπτει οτι θα επρεπε να το ξερεις παντως δεν νομιζω οτι μπορεις να το μαθεις με καποιο τροπο(νομιμο) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από billiboo
dpolal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιό δίπλωμα φωτοτύπισες κατά την πρόσληψη αφού του το είχαν πάρει ;; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από dpolal 2
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 minutes ago, dpolal said: Ποιό δίπλωμα φωτοτύπισες κατά την πρόσληψη αφού του το είχαν πάρει ;; Αδιάφορο. Είτε του το πήραν αφού τον προσέλαβα, είτε του το είχαν αφαιρέσει ήδη και δεν είχε πάει να το παραδώσει.
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) χρειαζεσαι νομικη συμβουλη απο δικηγορο, οχι απο το φορουμ. ισως βρεις ακρη με την φωτοκοπια που εχεις. καλο ξεμπλεξιμο. κατι αλλο. το διπλωμα του το πηρανε με το τελευταιο προστιμο, η το ειχαν παρει ηδη πριν απο αυτο; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από KilliK 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό με την αφαίρεση πινακίδων είναι ό,τι πιο άδικο και παράλογο. Τουλάχιστον είχε πληρωθεί για τον τρέχοντα μήνα; Αν όχι να του κρατήσεις από εκεί μέρος του προστίμου. Δεν ξέρω πως και αν θα βγάλεις άκρη αλλά ενημέρωσε ότι γίνει γιατί είναι ενδιαφέρον ζήτημα
CyberCr33p Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό με την αφαίρεση πινακίδων είναι ό,τι πιο άδικο και παράλογο. Τουλάχιστον είχε πληρωθεί για τον τρέχοντα μήνα; Αν όχι να του κρατήσεις από εκεί μέρος του προστίμου. Δεν ξέρω πως και αν θα βγάλεις άκρη αλλά ενημέρωσε ότι γίνει γιατί είναι ενδιαφέρον ζήτημα Είναι παράλογο διότι δεν φταίει το αυτοκίνητο σε κάτι αλλά ο οδηγός. Μόνο σε περίπτωση που δεν μπορεί να διαπιστωθεί ποιος οδηγούσε έχει κάποιο νόημα η αφαίρεση πινακίδων. Σχετικά με το να παρακρατήσει τον μισθό δεν μου ακούγεται νόμιμο. Καλύτερα να μιλήσει με κάποιον εργατολόγο πριν το κάνει. 1
tarantules Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, Malthador είπε Αδιάφορο. Είτε του το πήραν αφού τον προσέλαβα, είτε του το είχαν αφαιρέσει ήδη και δεν είχε πάει να το παραδώσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς οι πόντοι είναι γραμμένοι πάνω στο δίπλωμα οπότε κανονικά θα φαίνονται.Δεν τους είδες;
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Το θέμα είναι ότι διαβάζω πως αν σε πιάσουν να οδηγείς ενώ σου έχουν αφαιρέσει το δίπλωμα, πας αυτόφωρο, δεν έχει πρόστιμο. 😕 Θα ξαναπάω στην τροχαία αύριο, κάτι δεν κολλάει. 51 minutes ago, CyberCr33p said: Σχετικά με το να παρακρατήσει τον μισθό δεν μου ακούγεται νόμιμο. Καλύτερα να μιλήσει με κάποιον εργατολόγο πριν το κάνει. Έχει ήδη ενημερωθεί ότι θα πληρώσει και το πρόστιμο που αναλογεί στην εταιρεία και έχει συμφωνήσει. Διαφορετικά θα κινηθώ νομικά, μιας και με εξαπάτησε από την στιγμή που δεν με ενημέρωσε ότι δεν έχει δίπλωμα. 27 minutes ago, tarantules said: Είτε έτσι είτε αλλιώς οι πόντοι είναι γραμμένοι πάνω στο δίπλωμα οπότε κανονικά θα φαίνονται.Δεν τους είδες; Έχω σε φωτογραφία το δίπλωμα του, δεν βλέπω να αναγράφονται πόντοι κάπου. Που τους γράφουν;
tarantules Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχω σε φωτογραφία το δίπλωμα του, δεν βλέπω να αναγράφονται πόντοι κάπου. Που τους γράφουν; Κανονικά απόσο ξέρω το γράφουν στο τελευταίο φύλλο.Στα συμπληρωματικά στοιχεία.
billiboo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, tarantules είπε Κανονικά απόσο ξέρω το γράφουν στο τελευταίο φύλλο.Στα συμπληρωματικά στοιχεία. μιλαμε παντα γιατ το διπλωμα που ειναι σε στυλ καρτας?
tarantules Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, billiboo είπε μιλαμε παντα γιατ το διπλωμα που ειναι σε στυλ καρτας? Όχι για το παλιό που είναι τρίφυλλο.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tarantules είπε Όχι για το παλιό που είναι τρίφυλλο. Επαγγελματίας με ροζ τριπλότυπο;Που αλλάζει κάθε 5 χρόνια;Πως θα γινόταν αυτό; 2
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Εντάξει, και γαμώ τις φάσεις τελικά, μόλις γύρισα από την Τροχαία. Του τύπου δεν του είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα, more like δεν είχε καν δίπλωμα. Ever. Και γι' αυτό πάει πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων και στον ιδιοκτήτη του οχήματος, γιατί σου λέει «πώς αφήνεις να οδηγάει το όχημά σου κάποιος που δεν έχει δίπλωμα;», το οποίο είναι απολύτως λογικό. Πάω στο διοικητή του λέω ορίστε η φωτοτυπία με το δίπλωμά του και μου λέει «είναι πλαστό, ο υπάλληλός σου δεν έχει πάρει δίπωμα ποτέ» και μένω κάγκελο. Τελοσπάντων, μου είπε ότι δεν θα αφαιρέσει τις πινακίδες, αλλά για να απαλειφθεί το πρόστιμο θα πρέπει να κάνω ένσταση και να καρφιτσώσω επάνω την φωτοτυπία του πλαστού διπλώματος, πράγμα που σημαίνει ότι πάει αυτόφωρο κατευθείαν για πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου. 8 3
nyne Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Καλα μιλαμε για στοκο...Τι να πω υπομονη κ ελπιζω να μην εχει κ οικογενεια ο τυπος κ πεινασει επειδη ειναι ηλιθιος... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα