Tzi73 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας εχουμε ενα αυτοκίνητο στην οικογένεια το οποίο ειναι χωρισμενο ανα 33% στο ονομα μου,33% στο ονομα της αδελφής μου και 33% στο ονομα της μητέρας μου.Εγω με την αδερφή μου θέλουμε να το γραψουμε ολο το ποσοστό στην μητέρα μου καθως δεν δουλευουμε και μας προσθετει τεκμήρια..Το ερωτημα μου ειναι τι διαδικασία πρεπει ν αακολουθησω για να το κανω αυτο?
Mr V Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/12/2019 στις 4:21 ΜΜ, Tzi73 είπε Καλησπέρα σας εχουμε ενα αυτοκίνητο στην οικογένεια το οποίο ειναι χωρισμενο ανα 33% στο ονομα μου,33% στο ονομα της αδελφής μου και 33% στο ονομα της μητέρας μου.Εγω με την αδερφή μου θέλουμε να το γραψουμε ολο το ποσοστό στην μητέρα μου καθως δεν δουλευουμε και μας προσθετει τεκμήρια..Το ερωτημα μου ειναι τι διαδικασία πρεπει ν αακολουθησω για να το κανω αυτο? Πάτε κεπ με 250-500 στην τσεπη κ κανετε τις μεταβιβασεις
kalmik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Προσοχή ρωτήστε φοροτεχνικό γιατί σε μεταβίβαση σε συγγενή α ή β βαθμού η εφορία μπορεί να μην το δεχθεί και να πει ότι πρόκειται για εικονική μεταβίβαση και όλο αυτό να πάει στράφι.
ziaba Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, kalmik είπε Προσοχή ρωτήστε φοροτεχνικό γιατί σε μεταβίβαση σε συγγενή α ή β βαθμού η εφορία μπορεί να μην το δεχθεί και να πει ότι πρόκειται για εικονική μεταβίβαση και όλο αυτό να πάει στράφι. η εφορία που κολλάει η μεταβίβασή γίνετε στο μεταφορών
kalmik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 H εφορία "βλεπει" όλα τα περιουσιακά στοιχεία βάσει ΑΦΜ. Ο έφορος έχει δικαίωμα να θεωρήσει εικονική τη μεταβίβαση γιατί υπάρχει σχετική διάταξη. Όπως γράφω παραπάνω το σωστό είναι να ερωτηθεί ένας φοροτεχνικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα