Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας εχουμε ενα αυτοκίνητο στην οικογένεια το οποίο ειναι χωρισμενο ανα 33% στο ονομα μου,33% στο ονομα της αδελφής μου και 33% στο ονομα της μητέρας μου.Εγω με την αδερφή μου θέλουμε να το γραψουμε ολο το ποσοστό στην μητέρα μου καθως δεν δουλευουμε και μας προσθετει τεκμήρια..Το ερωτημα μου ειναι τι διαδικασία πρεπει ν αακολουθησω για να το κανω αυτο?

Δημοσ.
Στις 6/12/2019 στις 4:21 ΜΜ, Tzi73 είπε

Καλησπέρα σας εχουμε ενα αυτοκίνητο στην οικογένεια το οποίο ειναι χωρισμενο ανα 33% στο ονομα μου,33% στο ονομα της αδελφής μου και 33% στο ονομα της μητέρας μου.Εγω με την αδερφή μου θέλουμε να το γραψουμε ολο το ποσοστό στην μητέρα μου καθως δεν δουλευουμε και μας προσθετει τεκμήρια..Το ερωτημα μου ειναι τι διαδικασία πρεπει ν αακολουθησω για να το κανω αυτο?

Πάτε κεπ με 250-500 στην τσεπη κ κανετε τις μεταβιβασεις

Δημοσ.

Προσοχή ρωτήστε φοροτεχνικό γιατί σε μεταβίβαση σε συγγενή α ή β βαθμού η εφορία μπορεί να μην το δεχθεί και να πει ότι πρόκειται για εικονική μεταβίβαση και όλο αυτό να πάει στράφι.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, kalmik είπε

Προσοχή ρωτήστε φοροτεχνικό γιατί σε μεταβίβαση σε συγγενή α ή β βαθμού η εφορία μπορεί να μην το δεχθεί και να πει ότι πρόκειται για εικονική μεταβίβαση και όλο αυτό να πάει στράφι.

η εφορία που κολλάει η μεταβίβασή γίνετε στο μεταφορών

Δημοσ.

H εφορία "βλεπει" όλα τα περιουσιακά στοιχεία βάσει ΑΦΜ. Ο έφορος έχει δικαίωμα να θεωρήσει εικονική τη μεταβίβαση γιατί υπάρχει σχετική διάταξη. Όπως γράφω παραπάνω το σωστό είναι να ερωτηθεί ένας φοροτεχνικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...