Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα αγόρασα μια tv για έναν γνωστό για black friday. Μια εβδομάδα μετα Δε την έχει παραλάβει ακόμα. Είχα επικοινωνία με το κατάστημα και είπαν ότι έχουν μεγάλο φόρτο παραδόσεων λόγω black friday ρώτησα ποτέ θα τη παραλάβει στο περίπου και δεν ηξεραν. Η διεύθυνση παράδοσης είναι στον Πειραιά. Είναι λογικό να αργούν τόσο πολυ;

Επεξ/σία από spirosR2
Δημοσ.

Να ξέρεις πάντως ότι τα courier είναι φουλ πηγμένα αυτή την περίοδο,αν την περιμένει με courier.Επίσης παρόλο που έχει περάσει μια εβδομάδα από το bf τα καταστήματα εκτελούν ακόμα παραγγελίες που εκκρεμούν.Είτε επειδή λόγω φόρτου μείνανε πίσω,είτε επειδή κάποια προϊόντα μπορεί να εξαντλήθηκαν λόγω μεγάλης ζήτησης και περιμένουν νέες παραλαβές από τους προμηθευτές.Λογικά θα παραδοθεί,μην αγχώνεσαι (ακόμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα. Τα προϊόντα φαίνονται διαθέσιμα στην αποθήκη, αλλά καμμία κουβέντα για αποστολή. Το τραγικό δεν είναι ο όγκος παραδόσεων, είναι ότι δεν μπορούν να πουν ούτε κατ'εκτίμηση πότε θα παραδώσουν. Σε μια βδομάδα; Πριν τα Χριστούγεννα; Με το νέο έτος; Κανείς δεν ξέρει.

Επεξ/σία από mic2mic
Δημοσ.

πηρα τηλ και λεω "βλεπω στο καταστημα που εχω δωσει παραλαβη το προιον διαθεσιμο, να παω?" οχι μου λενε πρεπει να περιμενετε μνμ. νταξει mm ειναι, δεν περιμενεις και πολλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...