dimxr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Παίδες... Έχω χαθεί λίγο και γι'αυτό θέλω λίγο τα φώτα σας. Προφανώς και θα ήθελα να ξοδέψω όσο λιγότερα γίνεται στον εκτυπωτή που ψάχνω, αλλά γενικά ψάχνω να βρω το σωστό value. Ψάχνω έγχρωμο εκτυπωτή για χρήση περίπου 500 σελίδων το χρόνο. Δε με ενδιαφέρει η φωτογραφική ποιότητα, απλά το casual printing - προφανώς. Αξίζει να πάω σε laser με τέτοια συχνότητα εκτύπωσης ή να πάω σε inkjet; Φοβάμαι αρκετά τους inkjet με όλα αυτά που συμβαίνουν με τα μελανάκια που ξεραίνονται και μετά τρέχεις και δε φτάνεις και σε βάζουν σε εξτρά έξοδα. Και αν έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση, feel free to share. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
John31 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) H γνωμη μου πηγαινε σε laser. Θα ακουσεις και αλλες γνωμες. Αν το αποφασισεις σε laser, πες. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από John31
dimxr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Φίλε μου, γι'αρχή σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν έχω ακόμη κατασταλάξει αν θα πάρω laser ή όχι... Αλλά κατά προς τα εκεί σκέφτομαι να κινηθώ μιας και γενικά με τους inkjet φοβάμαι ότι λόγω μειωμένης χρήσης μπορεί να βουλώσουν μελανάκια και να πάθουν ζημιά οι κεφαλές κλπ. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ίσως μόνο ένα WiFi θα με ενδιέφερε. Ως εκεί. Έχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο; Όσο πιο οικονομικό γίνεται γιατί η κατάσταση είναι λίγο τραγική οικονομικά...
John31 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν παρεις laser αυτος ειναι μια πολυ καλη επιλογη: Oki C332dn. Ο C332dnw εχει wifi αλλα ειναι πιο ακριβος. Ειναι ομως ογκωδης. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από John31
gianniz_k Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις laser για τέτοια χρήση.Ή πάρε έναν φτηνό φροντίζοντας να ρίχνεις έστω μια εκτύπωση μια φορά την εβδομάδα για να μην σου ξεραίνονται τα μελάνια,ή αν θες κάτι πιο σοβαρό πάρε έναν ink tank
adi32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Laser μόνο Θα αλλάζεις τόνερ κάθε 2-3 χρόνια Με inkjet θα πληρώνεις μια περιουσία κάθε μήνα και θα σπάσουν τα νεύρα σου
Lennox Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 500 το χρόνο. 10 την εβδομάδα; Πόσες μέρες μεταξύ εκτυπώσεων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα