Rpanagos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Πως μπορω να ρυθμισω το ενα απο τους 2 σκληρους μου να μην δουλευει οταν δεν κανει κατι?για λογους φθορας μιας και ειναι hdd!
antbyron Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Οι δίσκοι που δεν δουλεύουν απενεργοποιούνται αυτόματα από το λειτουργικό(στα windows για τα άλλα λειτουργικά δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω θα συμβαίνει το ίδιο).
Rpanagos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, antbyron είπε Οι δίσκοι που δεν δουλεύουν απενεργοποιούνται αυτόματα από το λειτουργικό(στα windows για τα άλλα λειτουργικά δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω θα συμβαίνει το ίδιο). Δεν βλεπω να απενετγοποιητε γιαυτο ρωταω
Havik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Check here, μόνο που δεν βλέπω επιλογή για έναν μόνο, ίσως σε επίπεδο firmware να μπορείς να το ρυθμίσεις, θυμάμαι ας πούμε για τον WD red είχε ένα πρόγραμμα/patch και να αλλάζεις το κάθε πότε θα παρκάρει τις κεφαλές.
Rpanagos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Havik είπε Check here, μόνο που δεν βλέπω επιλογή για έναν μόνο, ίσως σε επίπεδο firmware να μπορείς να το ρυθμίσεις, θυμάμαι ας πούμε για τον WD red είχε ένα πρόγραμμα/patch και να αλλάζεις το κάθε πότε θα παρκάρει τις κεφαλές. το setting never το εκανα 10 λεπτα αλλα τον ακουω που δουλευει?ειναι νορμαλ?
Havik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Rpanagos είπε το setting never το εκανα 10 λεπτα αλλα τον ακουω που δουλευει?ειναι νορμαλ? εμένα σταμάταγε να γυρνά, δεν ξέρω ίσως είναι θέμα firmware ή ίσως κάποιο πρόγραμμα να τον χρησιμοποιεί, έστω και μια φορά το δεκάλεπτο, και να μην τον αφήνει να κάνει spin down. Δεν είναι usb έτσι;
Rpanagos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Havik είπε εμένα σταμάταγε να γυρνά, δεν ξέρω ίσως είναι θέμα firmware ή ίσως κάποιο πρόγραμμα να τον χρησιμοποιεί, έστω και μια φορά το δεκάλεπτο, και να μην τον αφήνει να κάνει spin down. Δεν είναι usb έτσι; Αδειος ειναι.... πως να καταλαβω αν συνεχιζει να δουλευει?ισως να ακουγεται απο αλλου ο ηχος και οχι απο τον δισκο! το % να βεπω?αν ειναι 0 ειναι απανεργοποιημενος?
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Βαλε ενα αρχειο μέσα,αστον κανα τέταρτο και μετα μπες. Αν αργησει να το διαβασει τοτε ηταν κλειστος. Εναλλακτικά βαλε το χερι σου πάνω να δεις αν δουλεύει. Τα windows παντως ειναι ρυθμισμενα για αυτο οποτε μη ριξεις το default χρονο καθως το σταματά ξεκινα ειναι χειροτερο απο το να καθεται απλα ,για ενα σκληρο. Φυσικα σε λογικα πλαισια. 1
leros2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Πως μπορω να ρυθμισω το ενα απο τους 2 σκληρους μου να μην δουλευει οταν δεν κανει κατι?για λογους φθορας μιας και ειναι hdd! Μεγαλύτερη φθορά είναι το σταμάτα ξεκίνα..... 2
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Λαμπάκι για τον δίσκο δεν υπάρχει; Και λαμπακι να εχει,δε σου δειχνει εαν εχει σταματησει καποιος δισκο,παρα μονο εαν χρησιμοποιειται εκεινη την ωρα.
Rpanagos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Τελος παντων.....η καλυτερη απαντηση ηταν οτι δεν ειναι σωστο να σταματαει και να ξεκιναει συνεχεια, οποτε το εβαλα 20 λεπτα και οτι γινει...(οτι κανει)
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Dantε είπε Και λαμπακι να εχει,δε σου δειχνει εαν εχει σταματησει καποιος δισκο,παρα μονο εαν χρησιμοποιειται εκεινη την ωρα. αν αναβοσβήνει όμως βλέπεις ότι δουλευει οπότε δεν απενεργοποιείται .
Dantε Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε αν αναβοσβήνει όμως βλέπεις ότι δουλευει οπότε δεν απενεργοποιείται . Εχει και αλλους δίσκους πανω οποτε δε μπορείς να καταλάβεις όμως ποιος δουλευει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα