Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη ξεχνάμε ότι 109 είναι η αρχική τιμή. Μην την συγκρίνετε με παλιότερα κινητά που έχει πέσει η τιμή τους. Τα σπεκς είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει fb και σερφαρισμα μόνο. Και έχει και μια κάποια πρωτοτυπία στο πλαστικό της πλάτης. Προφανώς κανένας από εμάς δεν θα το αγοράσει για πρώτο κινητό. Edit: και επίσης έτοιμο για Android 10 λέει. 

Επεξ/σία από Stergios74
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, simontsif είπε

2010 με 2 γιγα ραμ, θα κόστιζε 500 ευρώ η συσκευή.. 

Βιαστικά το είπα το 2010 προφανώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πότε είχαν πρώτα 2gb ram. Σίγουρα το 2012 είχε το samsung note 4. Μάλλον γύρω στο 12 βγήκαν. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, C1oud είπε

Βιαστικά το είπα το 2010 προφανώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πότε είχαν πρώτα 2gb ram. Σίγουρα το 2012 είχε το samsung note 4. Μάλλον γύρω στο 12 βγήκαν. 

Και γω βιαστικά απάντησα... Απλά εννοώ σαν σύνολο αν είναι να το γυρίσουμε 9 χρόνια πίσω ήταν άτοπο σαν σχόλιο...  Σαν εκκίνηση μια χαρά τιμή εχει   .. Υπόψιν ότι θα πέσει το επόμενο διάστημα. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, simontsif είπε

Και γω βιαστικά απάντησα... Απλά εννοώ σαν σύνολο αν είναι να το γυρίσουμε 9 χρόνια πίσω ήταν άτοπο σαν σχόλιο...  Σαν εκκίνηση μια χαρά τιμή εχει   .. Υπόψιν ότι θα πέσει το επόμενο διάστημα. 

Δεν ειναι άτοπο σαν σχολιο.  Νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο κάποιος να καταλάβει ότι με αυτό το σχόλιο εννοούσα ότι στις μέρες μας είναι πολύ λίγα τα 2gb ram. Άρα γιατί άτοπο?  Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι με 2gb ram θα είσαι οκ? με 10 ευρώ παραπάνω παίρνεις κινητά με 4gb ram που δεν θα σου δημιουργούν πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...