Geo4ever Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, chocorello είπε Πόσο καλό HDR μπορεί να αποδόσει μια τηλεόραση χωρίς local dimming; Το HDR της συγκεκριμένης είναι επίσης αρκετά τίμιο (για τα χρήματα πάντα). Π. Χ. Αν βάλεις ταινία με εξωτερικούς υπότιτλους όμως το local dimming δημιουργεί έντονο φωτοστέφανο γύρω από τα γράμματα που με ενοχλεί πάρα πολύ και αυτό σε τηλεόραση Sony των 1000 και ευρώ σε πιο φθηνες LG οι υπότιτλοι μπορεί να φωτίζουν ολόκληρα τμήματα. Τέλος πάντων εγώ σαν παρατήρηση επιμένω στο edge led και στα θέματα bleeding που μπορεί να προκύπτουν.
chocorello Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Πάω πάσο, δεν έχω δοκιμάσει εξωτερικούς υπότιτλους. Στο netflix πάντως δεν παρατηρώ κάτι.
Geo4ever Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, chocorello είπε Πάω πάσο, δεν έχω δοκιμάσει εξωτερικούς υπότιτλους. Στο netflix πάντως δεν παρατηρώ κάτι. Όπως και να έχει η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι εξαιρετική περιπτωση στα χαρτιά τουλάχιστον
kostas123pao Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Η εξαργύρωση του ποσού επιστροφής γίνεται μονο σε μια αγορά ή μπορω να κανω πολλές μέχρι να το εξαργυρωσω?
bardull01 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Hisence, θα γίνει σύντομα κάτι σαν τα xiaomi στα κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις