Προς το περιεχόμενο

MySQL Server Cloud Server vs Dedicated (Root) Server

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα web app με περίπου 600-700 χρήστες, το οποίο χρησιμοποιεί MySQL η οποία έχει περίπου 1000 tables και το μέγεθος της είναι περίπου 30GB. Αυτή την στιγμή η MySQL τρέχει σε έναν Ubuntu Dedicate (root) server. 

Σκέφτομαι να "μετακομίσω" την MySQL σε cloud υποδομή (να χτίσω δηλαδή έναν cloud mysql server). Ποια η γνώμη σας; Θεωρείτε ότι η MySQL πρέπει να είναι hosted πάντα σε Root server;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα web app με περίπου 600-700 χρήστες, το οποίο χρησιμοποιεί MySQL η οποία έχει περίπου 1000 tables και το μέγεθος της είναι περίπου 30GB. Αυτή την στιγμή η MySQL τρέχει σε έναν Ubuntu Dedicate (root) server. 

Σκέφτομαι να "μετακομίσω" την MySQL σε cloud υποδομή (να χτίσω δηλαδή έναν cloud mysql server). Ποια η γνώμη σας; Θεωρείτε ότι η MySQL πρέπει να είναι hosted πάντα σε Root server;

Απόσο έχω δει μέχρι στιγμής, τουλάχιστον σε azure, αν επιλέξεις serverless βάση θα σου βγει πιο οικονομικά για βάσεις χαμηλού iops αλλά για βάσεις υψηλού iops θα πρέπει να πάρεις mysql server που είναι μεν ακριβότερος αλλά είναι και πιο γρήγορος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...