georgeol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα. Έχω κατεβάσει μια ταινία σε ultra hd και μέσα ο φάκελος έχει τους υποφακέλους που φαίνονται στην φωτό. Την έχω αποθηκεύσει σε nas synology και θέλω να την στριμάρω στην tv (lg oled b9) μέσω του native player, γίνεται ή πρέπει να την κάψω σε BlueRay Disc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο που κατεβασες ειναι ατοφιο bd rip, ολοκληρο το bly ray disk δηλαδη, με τη δομη των φακελων κλπ, οπως ειναι πχ ενα iso. Αν δεν εχεις σκοπο να το γραψεις σε δισκακι ή να το μετατρεψεις εσυ σε κατι αλλο για σενα με encoding, κατεβασε αλλο rip που να εχει απλα το βιντεο που θες. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 On 06/12/2019 at 10:56, georgeol said: Καλημέρα. Έχω κατεβάσει μια ταινία σε ultra hd και μέσα ο φάκελος έχει τους υποφακέλους που φαίνονται στην φωτό. Την έχω αποθηκεύσει σε nas synology και θέλω να την στριμάρω στην tv (lg oled b9) μέσω του native player, γίνεται ή πρέπει να την κάψω σε BlueRay Disc? https://www.fosshub.com/MKVToolNix.html Εγκατέστησέ το το και βάλε αυτό που κατέβασες μέσα, να στο κάνει mkv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα