panosilio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Αγόρασα κι εγώ κλειδί Windows και Office από το Goodoffer24, μάλιστα χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη προσφορά https://www.insomnia.gr/articles/various/advertorial/goodoffer24-november-2019-software-keys/ και πήρα κλειδί για Office 2016 Professional Plus 1 PC CDKey(+ FreeWindows 10 Pro). Από Goodoffer24 έχω αγοράσει και στο παρελθόν και τα κλειδιά δούλεψαν κανονικά. Με το office όμως δεν το καταφέρνω. Καταρχάς δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω κόπια από τη microsoft, μάλιστα το email μετά την αγορά δίνει για σύνδεσμο αυτόν https://setup.office.com/ αλλά εκεί ζητάει να βάλω λογαριασμό outlook, που έχω και τον βάζω, και μετά ζητάει ένα κλειδί που όταν βάζω το κλειδί από το goodoffer τρώω πόρτα, συγκεκριμένα δείτε τη συνημμένη εικόνα. Γενικά δεν βρήκα έναν τρόπο να κατεβάσω επίσημα το office. Από την άλλη windows μια χαρά κατεβάζει κάποιος και ακόμα πιο ωραία ενεργοποιούνται. Έχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ.
keftedakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Απορώ πως το insomnia διαφημίζει και προμοτάρει κάτι που δεν είναι νόμιμο. 1
k_dinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panosilio είπε Αγόρασα κι εγώ κλειδί Windows και Office από το Goodoffer24, μάλιστα χρησιμοποίησα την συγκεκριμένη προσφορά https://www.insomnia.gr/articles/various/advertorial/goodoffer24-november-2019-software-keys/ και πήρα κλειδί για Office 2016 Professional Plus 1 PC CDKey(+ FreeWindows 10 Pro). Από Goodoffer24 έχω αγοράσει και στο παρελθόν και τα κλειδιά δούλεψαν κανονικά. Με το office όμως δεν το καταφέρνω. Καταρχάς δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω κόπια από τη microsoft, μάλιστα το email μετά την αγορά δίνει για σύνδεσμο αυτόν https://setup.office.com/ αλλά εκεί ζητάει να βάλω λογαριασμό outlook, που έχω και τον βάζω, και μετά ζητάει ένα κλειδί που όταν βάζω το κλειδί από το goodoffer τρώω πόρτα, συγκεκριμένα δείτε τη συνημμένη εικόνα. Γενικά δεν βρήκα έναν τρόπο να κατεβάσω επίσημα το office. Από την άλλη windows μια χαρά κατεβάζει κάποιος και ακόμα πιο ωραία ενεργοποιούνται. Έχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ. Eδώ λέει ότι κατεβάζεις τον installer, γίνεται η εγκατάσταση και μετά σου ζητάει τον κωδικό Λέω να κάνω και εγώ αγορά τώρα, για δες αν θα σου δουλέψει.. Sign in to download Office Go to your Microsoft account portal and if you're not already signed in, select Sign in. Sign in with the Microsoft account you associated with this version of Office. Forgot your account details? See I forgot the account I use with Office. On Services and subscriptions, find the Office product you want to install and select Install. To install Office in a different language, or to install the 64-bit version, select the link Other options. Choose the language and bit version you want, and then select Install. https://support.office.com/en-us/article/download-and-install-or-reinstall-office-2016-or-office-2013-7c695b06-6d1a-4917-809c-98ce43f86479 ΥΓ: Τώρα θυμήθηκα ότι παλαιότερα που είχα αγοράσει από amazon, ο πωλητής μου είχε στείλει ένα link από googledrive για να κατεβάσω το iso με τα Office. Ίσως και εδώ παίζει κάτι αντίστοιχο Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από k_dinos
1ns0mn1a Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) iso el-GR - 16.0.9029.2167 Pro Plus Retail http://officecdn.microsoft.com/pr/492350f6-3a01-4f97-b9c0-c7c6ddf67d60/media/el-gr/ProPlusRetail.img Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από 1ns0mn1a
villasg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Για να κατεβασεις νομιμα οποιο iso θες απο micro$oft εχει tool στο ---> heidoc.net
panosilio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τους @1ns0mn1a και @villasg Σόρυ που δεν απάντησα το Σ/Κ Θα δοκιμάσω σήμερα και θα δω αν δουλεύει το κλειδί. Πάντως και από το link του @k_dinos ζητάει να κάνεις login και μετά ζητάει το κλειδί και μετά πάλι τρώω πόρτα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από panosilio
k_dinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, panosilio είπε Ευχαριστώ τους @1ns0mn1a και @villasg Σόρυ που δεν απάντησα το Σ/Κ Θα δοκιμάσω σήμερα και θα δω αν δουλεύει το κλειδί. Πάντως και από το link του @k_dinos ζητάει να κάνεις login και μετά ζητάει το κλειδί και μετά πάλι τρώω πόρτα. Εγώ πάντως θα έστελνα και ένα μνμ στους moderators του insomnia καλού κακού. Αν είναι μούφα τα κλειδιά θα πρέπει να το ξέρουν...
panosilio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Θα τους στείλω αλλά θέλω να βεβαιωθώ 100% πρώτα. Πάντως από goodoffer24 όσα μηνύματα και αν έχω στείλει στο support απάντηση δεν έχω πάρει. Δεν το λες και ελπιδοφόρο αυτό πάντως. 1
paokfever Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/12/2019 στις 11:21 ΠΜ, keftedakos είπε Απορώ πως το insomnia διαφημίζει και προμοτάρει κάτι που δεν είναι νόμιμο. Χωρίς να θέλω να κάνω hiijack το νήμα του φίλου, μπορείς να μου πεις για ποιόν λόγο είναι παράνομη αυτή η διαδικασία; Χρειάζεται να εγκαταστήσω τις Business εκδόσεις των Office και Windows σε 3 υπολογιστές στον χώρο εργασίας μου και ψάχνω εναλλακτικές πριν αγοράσω κατευθείαν από την Microsoft. Βασικά ψάχνω να βρω τι ακριβώς ζητάει το ΕΦΚΑ/ΣΔΟΕ (ή ακόμα και η BSA) σε περίπτωση ελέγχου.
keftedakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 5 minutes ago, paokfever said: Χωρίς να θέλω να κάνω hiijack το νήμα του φίλου, μπορείς να μου πεις για ποιόν λόγο είναι παράνομη αυτή η διαδικασία; Χρειάζεται να εγκαταστήσω τις Business εκδόσεις των Office και Windows σε 3 υπολογιστές στον χώρο εργασίας μου και ψάχνω εναλλακτικές πριν αγοράσω κατευθείαν από την Microsoft. Βασικά ψάχνω να βρω τι ακριβώς ζητάει το ΕΦΚΑ/ΣΔΟΕ (ή ακόμα και η BSA) σε περίπτωση ελέγχου. Είναι παράνομη γιατί η MS θεωρεί νόμιμη την αγορά των προϊόντων της μόνο όταν είναι από επίσημα κανάλια διανομής του λογισμικού της. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_licensing/is-this-license-official/9d99e568-1804-425c-ba0f-06b050f9db06 2
panosilio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Φαίνεται ότι το κλειδί είναι μούφα, κατέβασα και εγκατέστησα τα office από το link του 1ns0mn1a, πέρασα και το κλειδί αλλά στην ενεργοποίηση πάλι έφαγα πόρτα. Στο email από goodoffer24 λέει συγκεκριμένα "Office 2016 Professional Plus 0111190152" αλλά αν αναφέρεται σε συγκεκριμένη έκδοση, εν προκειμένω την 0111190152 δεν μπορώ να τη βρω να τη κατεβάσω και παραμένει το γεγονός πως από goodoffer24 δεν απαντάνε στα email. Ίσως κάνω κανένα dispute στο paypal να υπάρχει κιόλας.
teddy71 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Aναλογο θέμα είναι με την ενεργοποιηση των win10. Τους έστειλα εμειλ και πάντα μου απαντούσαν άμεσα..χρειάστηκε να μου στείλουν άλλες 2φορες νέο κλειδί για να πιάσει..μέσα σε μια ώρα μου απαντούσαν. Την 3 φορά με το που ήρθε το κλειδί(ευτυχώς ήμουν σπίτι) το πέρασα και ενεργοποιήθηκε το κλειδί...ίσως αυτό να είναι το κλειδί στην ιστορία, επειδή μάλλον το ίδιο δίνουν και αλλού καλύπτεται ο αριθμός των επιτρεπομενων αδειων. Εγώ τους έστελνα μαζί και ένα screenshot της οθόνης με το μύνημα που μου έβγαζε...Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση του goodoffer24 αν εξαιρέσουμε την ταλαιπωρία να βρεθεί κλειδί που να δουλεύει.
ptwma Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Φαντάσου πόσα MSDN έχουν για να στέλνουν 2-3 κλειδιά στον καθένα.
keftedakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Για ποιο λόγο μα δίνετε όμως λεφτά για κάτι που δεν σας καλύπτει νομικά; Τα κλειδιά αυτά έχουν την ίδια αξία με ένα crack.
panosilio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Το θέμα μου λύθηκε. Δεν ξέρω αν φταίει που επικοινώνησα με την ομάδα του Insomnia αλλά από το goodoffer24 μου έστειλαν ένα λειτουργικό κλειδί. @keftedakos Δεν ξέρω αν τα κλειδιά αυτά κάνουν για επιχειρήσεις κλπ καθώς δεν υπάρχουν παραστατικά αλλά το κλειδί δούλεψε κανονικά μέσα από το site της Microsoft και η ενεργοποίηση έγινε μέσα από τη Microsoft. Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα