georgep35 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα!θα μπορουσα να κανω μια ελαφρως χαζη ερωτηση;εχω κλεισει εισιτηριο με 2 χειραποσκευες και προτεραιοτητα,δλδ παιρνω κ τις δυο αποσκευές στη καμπινα.στην επιστροφη του ταξιδιου προεκυψε μια κολωνια δωρο που δεν μπορω να παρω στη καμπινα μαζι μου.θα μπορουσα να παραδωσω στον γκισε την μικρη βαλιτσα και να σωσω την κολωνια η (ακραιο αλλα ειναι ryan οποτε ολα πιθανα)θα μου πουν οτι πρεπει να την παρω μαζι; ευχαριστω 😊
Razgriz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Κανονικά πρέπει να αγοράσεις βαλίτσα για τσεκ ιν που θα παραδώσεις εκεί. Υπάρχει μια περίπτωση αν πας απο το τσεκ ιν ( Μην ξεχάσεις να το κάνεις απο την εφαρμογή/ιντερνετ γιατί αλλιώς σε χρεώνουν ) να ρωτήσεις και να την πάρουν μέσα δωρεάν. Το κάνουν κάποιες εταιρείες και ειδικά όταν έχουν γεμάτη πτήση. Δυστυχώς η Ryan δεν είναι και η πιο φιλική και δεν θα το δοκίμαζα.. Είναι η κολώνια πάνω απο 100μλ ?
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 6 hours ago, georgep35 said: Καλησπερα!θα μπορουσα να κανω μια ελαφρως χαζη ερωτηση;εχω κλεισει εισιτηριο με 2 χειραποσκευες και προτεραιοτητα,δλδ παιρνω κ τις δυο αποσκευές στη καμπινα.στην επιστροφη του ταξιδιου προεκυψε μια κολωνια δωρο που δεν μπορω να παρω στη καμπινα μαζι μου.θα μπορουσα να παραδωσω στον γκισε την μικρη βαλιτσα και να σωσω την κολωνια η (ακραιο αλλα ειναι ryan οποτε ολα πιθανα)θα μου πουν οτι πρεπει να την παρω μαζι; ευχαριστω 😊 οταν απο λαθος εκλεισα χειραποσκευη αντι για παραδοτεα δεν με αφησαν να παραδωσω σε γκισε ουτε μαζι σου αν ειναι παραπανω απο 100ml
Dark_son20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Αν είσαι ευγενικός και η πτήση ειναι φουλ θα δεχτούν να την παραδώσεις, εμένα πάντα την παίρνουν όποτε το ζητάω.
taslikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Βάλε παραδοτέα με 8€ να είσαι κομπλέ. Μην το ρισκάρεις η Ryanair σε αυτά δυστυχώς δεν κάνει παραχωρήσεις. 1
overpower Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Αρχικα αν ειναι κατω απο 100ml, το παιρνεις μαζι σου. Αν πας στον γκισε πιστευω να την παρουν αν πεις σαν δικαιολογια "χειμωνας ειναι, βαζουν ολοι μπουφαν κτλ πανω". Στην aegean αυτο κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα