Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά σήμερα μια φίλη μου έδωσε ένα παλιό iPad mini που δεν ήθελε το πρώτο μοντέλο του 2012, μπήκα να κατεβάσω το YouTube άλλα έλεγε ότι δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχει κάτι πού μπορώ να κάνω , επίσης επειδή είμαι άσχετος με iOS γίνετε στο app store να βλέπω μόνο εφαρμογές συμβατές με το λειτουργικό πού έχω ?
lamargos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρά γίνεται να κατεβάσεις πολλές εφαρμογές. Έχω το ίδιο ipad mini και παίζει κανονικα youtube και netflix καθώς και άλλα. Το ζήτημα είναι ότι παίζει τις παλιές εκδόσεις των συγκεκριμένων εφαρμογών και όχι τις τελευταίες. Αντί να τις κατεβάσω από την αρχική σελίδα του appstore ή της αναζήτησης, πηγαίνω στην καρτέλα αγορασμένα και ουσιαστικά από εκεί κατεβαίνει η τελευταία συμβατή έκδοση της εφαρμογής. Νομίζω δηλαδή ότι θα πρέπει να κατεβάσεις τις εφαρμογές που θες από κάποια άλλη συσκευή με το δικό σου apple id (πχ iphone), ώστε έτσι να γίνουν διαθέσιμες στην καρτέλα "Αγορασμένα" του ipad mini, που έχεις, ώστε να μπορέσεις να κατεβάσεις τις τελευταίες συμβατές εκδόσεις. Τουλάχιστον σε μένα αυτό έγινε. Μπορείς κάποιος άλλος να σου προτείνει κάποια άλλη λύση καλύτερη. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, lamargos είπε Μια χαρά γίνεται να κατεβάσεις πολλές εφαρμογές. Έχω το ίδιο ipad mini και παίζει κανονικα youtube και netflix καθώς και άλλα. Το ζήτημα είναι ότι παίζει τις παλιές εκδόσεις των συγκεκριμένων εφαρμογών και όχι τις τελευταίες. Αντί να τις κατεβάσω από την αρχική σελίδα του appstore ή της αναζήτησης, πηγαίνω στην καρτέλα αγορασμένα και ουσιαστικά από εκεί κατεβαίνει η τελευταία συμβατή έκδοση της εφαρμογής. Νομίζω δηλαδή ότι θα πρέπει να κατεβάσεις τις εφαρμογές που θες από κάποια άλλη συσκευή με το δικό σου apple id (πχ iphone), ώστε έτσι να γίνουν διαθέσιμες στην καρτέλα "Αγορασμένα" του ipad mini, που έχεις, ώστε να μπορέσεις να κατεβάσεις τις τελευταίες συμβατές εκδόσεις. Τουλάχιστον σε μένα αυτό έγινε. Μπορείς κάποιος άλλος να σου προτείνει κάποια άλλη λύση καλύτερη. Καταρχην σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση , το κακο με εμεανα ειναι οτι δεν ειχα ποτε ios συσκευη οποτε δεν ειχα ποτε κατεβασει εφαρμογες στο παρελθον
kifinas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μπορείς να κάνεις την "αγορά" από το iTunes. Θα πρέπει όμως να κατεβάσεις παλαιότερη έκδοση, στα νέα έχουν βγάλει τα apps. Θα την βρεις στο παρακάτω. Μετά θα φαίνεται στις αγορασμένες στο iPad. https://support.apple.com/en-us/HT208079 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 9:06 ΠΜ, kifinas είπε Μπορείς να κάνεις την "αγορά" από το iTunes. Θα πρέπει όμως να κατεβάσεις παλαιότερη έκδοση, στα νέα έχουν βγάλει τα apps. Θα την βρεις στο παρακάτω. Μετά θα φαίνεται στις αγορασμένες στο iPad. https://support.apple.com/en-us/HT208079 μπερδευτικα λιγο παλια εκδοση του itunes να κατεβασω η της εφαρμογης
bahamut_zero Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν κανω λαθος αν δεν εχεις κατεβασει στο παρελθον μια εφαρμογη δεν μπορεις να κατεβασεις προγενετεστερη της παρουσας εκδοση αν η συσκευη σου δεν την υποστηριζει. με αλλα λογια αν ποτε δεν ειχε κατεβει youtube απο τον λογαριασμο σου, οι παλιοτερες εκδοσεις της εφαρμογης που ειναι archived στο app store δεν σου ειναι διαθεσιμες. εχεις παει το ios στο πιο updated που παιρνει; Εναλλακτικα θα βλεπεις youtube απο safari ειτε καποιο αλλο app. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από bahamut_zero
kifinas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε μπερδευτικα λιγο παλια εκδοση του itunes να κατεβασω η της εφαρμογης Κατεβάζεις την παλιά έκδοση του iTunes που σου παραθέτω. Από το iTunes συνδέεται στον λογαριασμό του iCloud σου. Αγοράζεις τις εφαρμογές από εκεί, από το PC/MAC σου. Μετά παίρνεις το iPad, πας στις αγορασμένες εφαρμογές και θα μπορείς από εκεί να κατεβάσεις την τελευταία συμβατή έκδοση της. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από kifinas 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα