Dem2122m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω ένα 50cc να πηγαίνω σχολή και γενικά να μεταφέρομαι μέσα στην πόλη γιατί βαρέθηκα τα αστικά. Έχω κάποιες ερωτήσεις γενικά με το Δίπλωμα,την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας. Ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλά θέματα για αυτό απλά είναι παλιά και τα περισσότερα δεν βγάζεις άκρη 1. Ποσο κοστίζει το δίπλωμα AM στο περίπου;; και αν μέσα στην τιμή είναι τα παράβολα. 2. Πόσο είναι τα τέλη κυκλοφορίας για να ένα 50cc μηχανάκι; (2016++) 3. Πόσο είναι περίπου η ασφάλεια για ένα 50cc; 4. Πόσο καιρό περνει περίπου για να πάρεις το δίπλωμα; (Ας απαντηθούν αυτές οι ερωτήσεις μόνο χωρίς αλλά άσχετα και link για να βοηθηθούν όσοι ψάχνουν κάτι παρόμοιο)
stamatisj1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Υπολόγισε γύρω στα 400 ευρώ. Πρέπει να δώσεις 2 εξετάσεις για σήματα (και αυτοκινήτου και μηχανής) + τα θεωρητικά +πρακτικά μαθήματα + παράβολα + αμοιβή της σχολής + παράσταση δασκάλου στην εξέταση της οδήγησης. Μετά οι αναβαθμίσεις σε δίπλωμα αυτοκινήτου ή μεγαλύτερη κατηγορία μηχανής είναι πολύ φθηνότερα χωρίς να ξαναδώσεις σήματα. Τα τέλη κυκλοφορίας 50cc είναι μέσω τροχαίας (18 ευρώ ανά έτος). Εαν είσαι 18 βγάλε κατευθείαν για 125 κυβικά και πάρε ανάλογο όχημα. Το δίπλωμα από 30 έως άπειρες ημέρες.... Η ασφάλεια ξεκινάει από 25 ευρώ το τρίμηνο
Dem2122m Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, stamatisj1 είπε Υπολόγισε γύρω στα 400 ευρώ. Πρέπει να δώσεις 2 εξετάσεις για σήματα (και αυτοκινήτου και μηχανής) + τα θεωρητικά +πρακτικά μαθήματα + παράβολα + αμοιβή της σχολής + παράσταση δασκάλου στην εξέταση της οδήγησης. Μετά οι αναβαθμίσεις σε δίπλωμα αυτοκινήτου ή μεγαλύτερη κατηγορία μηχανής είναι πολύ φθηνότερα χωρίς να ξαναδώσεις σήματα. Τα τέλη κυκλοφορίας 50cc είναι μέσω τροχαίας (18 ευρώ ανά έτος). Εαν είσαι 18 βγάλε κατευθείαν για 125 κυβικά και πάρε ανάλογο όχημα. Το δίπλωμα από 30 έως άπειρες ημέρες.... Η ασφάλεια ξεκινάει από 25 ευρώ το τρίμηνο Ευχαριστώ πολύ φίλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα