Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω την Nvidia RTX  2070 super 8 gb και CPU Ryzen 3700X, 16 GB RAM και  δεν μπορεί να τρέξει πάνω απ τα high το RDR 2.Όταν τα το βάζω στα Ultra σέρνεται στα 50 fps.

σε 1080p αναλυση

Τι φταίει? 

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JTRGamer είπε

Καλησπέρα έχω την Nvidia RTX  2070 super 8 gb και CPU Ryzen 3700X και  δεν μπορεί να τρέξει πάνω απ τα high το RDR 2.Όταν τα το βάζω στα Ultra σέρνεται στα 50 fps.

Τι φταίει?

ειναι πατσαρισμενο στη τελευταια εκδοση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το τελευταιο patch εχει και τους latest nvidia drivers 

1 λεπτό πριν, firepc είπε

ειναι πατσαρισμενο στη τελευταια εκδοση?

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Καλησπέρα έχω την Nvidia RTX  2070 super 8 gb και CPU Ryzen 3700X, 16 GB RAM και  δεν μπορεί να τρέξει πάνω απ τα high το RDR 2.Όταν τα το βάζω στα Ultra σέρνεται στα 50 fps.

σε 1080p αναλυση

Τι φταίει? 

Το game.😂

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

σε 1080p αναλυση

Τι φταίει? 

Το παιχνίδι φταίει φίλε.Ειναι κακοφτιαγμένο port σε pc .Η οπως λεμε στην Ελλαδα Image result for κλασικη περιπτωση βλαβης

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

Εγω τα ανοιξα ολα σε 1440p msaa x8 και γενικα οτι κουμπια ειχε το game.τρεχει 25 frames αλλα δειχνει ***! Αυριο παω γιατρο μηπως μπορει να μου βαλει κανα dead eye η eagle eye να μπορω να παιξω ετσι.τετιο πρεπει να ειχαν και οι developερς γιαυτο τρεχει ετσι το game,

Δημοσ.

Πως λειτουργεί η ροκ σταρ.εχει τους *** προγραμματιστές που δουλεύουν πάνω στα νέα *** παιχνίδια. Με το που κυκλοφορεί το παιχνίδι και κάνει χαμό, δίνει άδεια σαν επιβράβευση σε όλους τους καλούς και αφήνει στους πρακτικαριους την δουλειά του πορτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...