Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθέτω η χρυσή ευκαιρία είναι ξεπερασμένη.

Ποιες είναι οι καλύτερες (έμπιστες/φθηνές) πλατφόρμες για να βρεις σπίτι τώρα? (εντός και εκτός Αθήνας)

Αυτό το μήνα θα ξεκινήσω την έρευνα μου για να βρω σπίτι. Μία μικρή γκαρσονιέρα όχι πάνω από 150-200Ε. Πλέον για όλα υπάρχουν πολύ καλύτερες πλατφόρμες από τη χρυσή ευκαιρία αλλά δε ξέρω που να κοιτάξω πέρα από τις γνωστές (booking/airbnb).

Πόσα τμ είναι η μικρότερη γκαρσονιέρα και πόσα το μικρότερο δυάρι? (με ενδιαφέρει και το δυάρι)

Επίσης έχει να προτείνει κανείς καμία έμπιστη μεταφορική? Οι τελευταίοι που είχα μου σούφρωσαν κάτι αντικείμενα και τώρα φοβάμαι.

Δημοσ.

Για όνομα του Θεού , εσείς ψάχνετε , αυτό ψάχνεται...#nazigrammar

Στο σπιτόγατο το 80% των σπιτιών τα έχουν μεσιτικά γραφεία πάντως

Καλύτερα ΧΕ ή κάποια ντόπια/τοπική εφημερίδα με αγγελίες...Και αρκετό ποδαρόδρομο στις περιοχές που θες να νοικιάσεις

Δημοσ.

Στην τιμη που ψαχνεις , δυσκολα τα πραγματα για κατι decent. Εχουν ξεφυγει οι τιμες τους τελευταιους μηνες. Το πιο διαδεδομενο ειναι το σπιτογατος παντως κι επειτα ισως και τοσπιτιμου , αλλα συνηθως εχει λιγοτερα απο το σπιτογατο. Κοιτα εφημεριδες επισης.

Δημοσ.

Νομίζω ο spitogatos είχε αγοράσει tospitimou και spiti24.

Εγώ θα σου έλεγα να δεις πέρα από τα όσα αναφέρθηκαν και αγγελίες μέσω facebook marketplace.

Δημοσ.

Οταν προ 1,5 χρονου εψαχνα σπιτι,οι ευκαιριες που εβρισκα μεσο ''γνωστων'' ηταν αρκετα καλυτερες σε σχεση με το site.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...