Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νέο μέλος στην οικογένεια «One» που έχει την ονομασία One hyper είναι η πρώτη με το λογότυπο της motorola που διαθέτει εμπρόσθια κάμερα με μηχανισμό «pop-up».

Η κάμερα με τον «motorized» μηχανισμό βασίζεται σε αισθητήρα 32 MP (f:/2.2), υποστηρίζοντας την τεχνολογία quad pixel για το συνδυασμό 4pixel σε 1, με το τελικό αποτέλεσμα να έχει ανάλυση 8MP. H κύρια κάμερα στο πίσω μέρος από την διπλή διάταξη, βασίζεται σε αισθητήρα 64MP (f:/1.9) με υποστήριξη Phase Detection AutoFocus, Laser AutoFocus και λειτουργία Night Vision για υψηλή απόδοση στις λήψεις με περιορισμένο φως.

Η δεύτερη κάμερα είναι ευρυγώνια (118-degree) και βασίζεται σε αισθητήρα 8MP (f:/2.2).Το One hyper έρχεται με οθόνη Total Vision όπως την ονομάζει η Motorola, τεχνολογίας IPS LCD, και έχει διαγώνιο 6,5 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 2340 x 1080 pixels (395ppi). Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 675 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή 2,0GHz (Kryo 460) και GPU Adreno 612 καθώς και 4GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος των 128GB είναι επεκτάσιμος μέσω κάρτας μνήμης microSD, δίνοντας τη δυνατότητα εγκατάστασης κάρτας ακόμα και 1TB.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4000mAh με την συσκευή να υποστηρίζει hyper charging 45W μέσω της θύρας USB-C που διαθέτει, με τον φορτιστή όμως να μην περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Όπως αναφέρει η εταιρεία, σε 30 λεπτά μπορεί να πραγματοποιηθεί φόρτιση από το 0 στο 75%, με την πλήρη φόρτιση να μην ξεπερνά τα 90 λεπτά. Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει ακόμα Bluetooth 5.0, FM radio, GPS, fingerprint reader και NFC ενώ διαθέτει «water repellent» σχεδιασμό προκειμένου να αντέχει σε πιτσιλιές και ελαφριά βροχή.Το νέο One Hyper «τρέχει» Android 10 και υποστηρίζει τα γνωστά Moto Actions της Motorola που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας, για άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες μέσω συγκεκριμένων κινήσεων με τη συσκευή.

Το motorola One hyper αναμένεται στη χώρα μας μέσα στον Ιανουάριο, σε χρωματισμούς Deepsea Blue και Fresh Orchid και με την τιμή να έχει οριστεί στα €359.

IMG_20191202_101238874_HDR.jpg.ac19634538c385e1911bcb8a1d0f0162.jpg

IMG_20191202_101111378_HDR.jpg.9b5fcca7dbce40c20575e9acf919ede9.jpg IMG_20191204_170731904_HDR.jpg.3d772ecccf28043f0abcfa7bf4ed90ab.jpg IMG_20191202_100648492_HDR.jpg.6b5fff174cbe5abc8540f83d1657fd71.jpg  

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Στα 299ευρω θα ηταν πιο τιμια επιλογη.

Ναι με δώρο TV 65 oled όπως έδιναν κάποιοι στο Black Friday αλλιώς κλαψτο

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς amoled εν έτη 2019 στα 360 ευρώ.Θα γίνω πάλι γραφικός αλλά θα συνεχίσω να το σπαμμαρω σε κάθε τέτοιο ποστ νεοκυκλοφορητου κινητού : μέχρι τα 350 ευρω Mi9t μέχρι τα 450 mi9t pro και τέλος. 4 μήνες το έχω μετά από δεκάδες συσκευές που έχω αλλάξει τα τελευταία χρονια και απλά δεν έχω λόγια θα το κρατήσω μέχρι να γίνει χίλια κομμάτια η οθόνη του, δεν πρόκειται να το αλλάξω σύντομα. Μέχρι τότε για τον επόμενο 1 χρόνο θα γελάω με τις τιμες των γνωστών midrange συσκευών που θα κυκλοφορούν κάθε τόσο. 😉

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Deepsea Blue και Fresh Orchid" μόνο σε εμένα κάνουν εντύπωση αυτές οι ηλίθιες ονομασίες που δίνουν τώρα τελευταία στα χρώματα? Μου θυμίζει κάτι γκόμενες <<όχι δεν είναι γαλάζιο είναι σιέλ, όχι δεν είναι λευκό είναι κρεμ>> ρε τι φρέσκες ορχιδέες και βαθιά μπλε θάλασσα, πείτε ένα λευκό και ένα μαύρο να τελειώνουμε.. Δηλαδή αν η ορχιδέα δεν είναι φρέσκια και είναι άγρια τι χρώμα θα αποδώσει..  Την επόμενη φορά αντί για βαθιά νερά πείτε σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού ή κάντε το DeepBlue Sea να έχει και καρχαρίες (εν τω μεταξύ το παρουσιάζει και σε κόκκινο)

Επεξ/σία από tsf
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε

Χωρίς amoled εν έτη 2019 στα 360 ευρώ.Θα γίνω πάλι γραφικός αλλά θα συνεχίσω να το σπαμμαρω σε κάθε τέτοιο ποστ νεοκυκλοφορητου κινητού : μέχρι τα 350 ευρω Mi9t μέχρι τα 450 mi9t pro και τέλος. 4 μήνες το έχω μετά από δεκάδες συσκευές που έχω αλλάξει τα τελευταία χρονια και απλά δεν έχω λόγια θα το κρατήσω μέχρι να γίνει χίλια κομμάτια η οθόνη του, δεν πρόκειται να το αλλάξω σύντομα. Μέχρι τότε για τον επόμενο 1 χρόνο θα γελάω με τις τιμες των γνωστών midrange συσκευών που θα κυκλοφορούν κάθε τόσο. 😉

Λάπτοπ παράδειγμα το iPhone 11 με ips panel και ανάλυση από το 2014!!

Αλλά μην το πεις πουθενά... Μεταξύ μας. Εμείς άλλωστε μπορούμε και βλέπουμε και τα 7εκατομυρια πίξελ σε 6 ιντσες οθονη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, infamousjohn είπε

Λάπτοπ παράδειγμα το iPhone 11 με ips panel και ανάλυση από το 2014!!

Αλλά μην το πεις πουθενά... Μεταξύ μας. Εμείς άλλωστε μπορούμε και βλέπουμε και τα 7εκατομυρια πίξελ σε 6 ιντσες οθονη

Χαχαχα όπως το λες τραγικό... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsf είπε

"Deepsea Blue και Fresh Orchid" μόνο σε εμένα κάνουν εντύπωση αυτές οι ηλίθιες ονομασίες που δίνουν τώρα τελευταία στα χρώματα? Μου θυμίζει κάτι γκόμενες <<όχι δεν είναι γαλάζιο είναι σιέλ, όχι δεν είναι λευκό είναι κρεμ>> ρε τι φρέσκες ορχιδέες και βαθιά μπλε θάλασσα, πείτε ένα λευκό και ένα μαύρο να τελειώνουμε.. Δηλαδή αν η ορχιδέα δεν είναι φρέσκια και είναι άγρια τι χρώμα θα αποδώσει..  Την επόμενη φορά αντί για βαθιά νερά πείτε σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού ή κάντε το DeepBlue Sea να έχει και καρχαρίες (εν τω μεταξύ το παρουσιάζει και σε κόκκινο)

χαζομαρες οντως αλλα επιτελους βγαινουν χρωματα. δες λιγο 2015-16-17 μοντελα ολα ασπρο μαυρο αντε και λιγο γκρι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

για να λέγεται one? εσύ τι λες?

και αυτό one το λέει αλλά δεν ειναι android one 

https://www.techradar.com/reviews/motorola-one-zoom-review/3 The Motorola One Zoom doesn’t run Android One, the version of Android that guarantees software updates for two years and security updates for three years, as found on the Motorola One Action and Vision, but that shouldn’t put you off. Fire it up, swipe through its UI, and you’ll quickly realize it’s still very stock.

Τελικά δεν είναι συμφωνα με https://www.androidcentral.com/motorola-one-hyper-hands-on

..but it doesn't run Android One

But with the Motorola One Zoom, and in the U.S. the One Action, the "One" moniker stopped meaning Android One, though visually the software builds were indistinguishable. But when manufacturers contract with Google to load Android One on their phones, they agree to a number of stipulations, including two platform version updates and two years of monthly security patches, as well as a commitment to endorse a clean, bloatware-free version of Android.

https://www.androidcentral.com/motorola-one-hyper-hands-on

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

και αυτό one το λέει αλλά δεν ειναι android one 

https://www.techradar.com/reviews/motorola-one-zoom-review/3 The Motorola One Zoom doesn’t run Android One, the version of Android that guarantees software updates for two years and security updates for three years, as found on the Motorola One Action and Vision, but that shouldn’t put you off. Fire it up, swipe through its UI, and you’ll quickly realize it’s still very stock.

Τελικά δεν είναι συμφωνα με https://www.androidcentral.com/motorola-one-hyper-hands-on

..but it doesn't run Android One

But with the Motorola One Zoom, and in the U.S. the One Action, the "One" moniker stopped meaning Android One, though visually the software builds were indistinguishable. But when manufacturers contract with Google to load Android One on their phones, they agree to a number of stipulations, including two platform version updates and two years of monthly security patches, as well as a commitment to endorse a clean, bloatware-free version of Android.

https://www.androidcentral.com/motorola-one-hyper-hands-on

παίζει να είσαι ο ίδιος που ρώτησε στο GSMarena το ίδιο πράγμα. Δεν βλέπετε τι γράφει στην περιγραφή? Android 10, Android One

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

παίζει να είσαι ο ίδιος που ρώτησε στο GSMarena το ίδιο πράγμα. Δεν βλέπετε τι γράφει στην περιγραφή? Android 10, Android One

Όχι δεν έχω ρωτήσει εκεί και θα ήθελα να μου δείξεις που λέει ότι τρέχει Android one. Ούτε στην πλάτη γράφει ότι τρέχει android one.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, notisgreek98 είπε

Το mi 9t ειναι στα 280 και το pro στα 330. Αυτο για τα 128 gb. Τα 64 gb ειναι ακομα φθηνοτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...