chrisgewrgi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα.θελω την βοηθεια σας διοτι δεν ειμαι εμπειρος απο μονιτορ.πηρα προχθες το εν λογο μονιτορ.αυτο το bleeding που εχει η οθονη ειναι νορμαλ; ρωταω για να μην αλλαζω μονιτορ και ειναι ολα ιδια.το δεχεται η εταιρια σαν προβλημα η ειναι νορμαλ γιαυτους; βαζω μια φωτο να μου πειτε αν ειναι νορμαλ.στο μονο που με ενοχλει ειναι σε καποιες σκοτεινες σκηνες στα games βγαζει μια αχνα ασπρη η κατω δεξια γωνια
leros2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι ειναι Νορμαλ ειναι λίγο υποκειμενικό... Αν ενοχλεί εσένα δεν σημαίνει ότι τους ενοχλεί όλους. Προσωπικά και μένα θα με ενοχλούσε. Απο που την αγόρασες? Μόνο απο εκεί μπορείς να βγάλεις άκρη. Ps: Αυτό το λευκό στο κέντρο τι ακριβώς είναι ? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από leros2004
mp44christos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 VA πρέπει να τις κοιτάς με το υψος των ματιών στο πλαίσιο και την φωτεινότητα στα 50% και κάτω ειδικά στο σκοτάδι.
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Τι ειναι Νορμαλ ειναι λίγο υποκειμενικό... Αν ενοχλεί εσένα δεν σημαίνει ότι τους ενοχλεί όλους. Προσωπικά και μένα θα με ενοχλούσε. Απο που την αγόρασες? Μόνο απο εκεί μπορείς να βγάλεις άκρη. Ps: Αυτό το λευκό στο κέντρο τι ακριβώς είναι ? Το λευκο στο κεντρο δεν ειναι τιποτα.ειναι απο την ζωγραφικη που εφτιαξα το φοντο.απο you gr την πειρα στο 500αρικο! Δεν ξερω αν αξιζει να την κρατησω η να δοκιμασω να την επιστρεψω.γιαυτο ρωταω αν ολα τα μονιτορ ειναι ετσι τοτε παλι σε ιδια η χειροτερη θα πεσω; 1 λεπτό πριν, mp44christos είπε VA πρέπει να τις κοιτάς με το υψος των ματιών στο πλαίσιο και την φωτεινότητα στα 50% και κάτω ειδικά στο σκοτάδι. Ναι εχω κατεβασει το brightness απο 80 που το ειχε .εβγαλα την φωτο ακριβως απεναντι απο το πανελ σε ευθεια.οπως το βλεπετε στην φωτο ετσι ειναι και απο κοντα.το θεμα ειναι υπαρχουν μονιτορ χωρις bleeding η ετσι ειναι ολα; Και υποτιθεται ειναι απο τα πιο ποιοτικα μονιτορ στην αγορα.μαλιστα.δεν εχω ασχοληθει.και δεν ξερω.
mp44christos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 5 minutes ago, chrisgewrgi said: Το λευκο στο κεντρο δεν ειναι τιποτα.ειναι απο την ζωγραφικη που εφτιαξα το φοντο.απο you gr την πειρα στο 500αρικο! Δεν ξερω αν αξιζει να την κρατησω η να δοκιμασω να την επιστρεψω.γιαυτο ρωταω αν ολα τα μονιτορ ειναι ετσι τοτε παλι σε ιδια η χειροτερη θα πεσω; Ναι εχω κατεβασει το brightness απο 80 που το ειχε .εβγαλα την φωτο ακριβως απεναντι απο το πανελ σε ευθεια.οπως το βλεπετε στην φωτο ετσι ειναι και απο κοντα.το θεμα ειναι υπαρχουν μονιτορ χωρις bleeding η ετσι ειναι ολα; Πρεπει να την κοιτας λιγο πιο πανω. http://bestmonitorsbyncx.createaforum.com/display-improvement-advice/ips-vs-tn-right-wrong-ways-to-use-or-view-how-to-vastly-reduce-ahvaipspls-glow-i/ Ειναι lcd φυσικά και θα εχει blacklight bleed. Απο την φωτο ποτε δεν καταλαβαίνεις. Αν δεν μπορείς να ζησεις με αυτο γυρνα την πισω. 1
3DJIN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 στη φωτο φαινεται χειροτερο απο οτι στην πραγματικοτητα,κατσε να χαρεις την οθονη φιλε μου,normal εισαι 2
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Τι να πω ρε παιδιά.σιγουρα δεν είναι κάποιο προβλημα που το συναντάς στην καθημερινη χρηση,απλά επειδή πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά σου κακοφαίνεται να πέρνεις κάτι ελατωματικο που το χαρακτηριζουν νορμάλ.δεν με ενοχλεί πουθενά παρά μόνο σε πολύ σκοτεινές σκηνές πέφτει το μάτι μου μόνο του εκεί επειδή το ξέρω.θα το ξεχάσω και θα την κρατήσω γιατί φοβάμαι ότι θα στείλουν ακριβώς ίδια,και δεν έχω το κουράγιο να ασχολουμε με πέρα δώθε τις οθονες,έχουμε τόσα πράγματα που τρέχουμε όλη μέρα.επειδη τα καιω τα λεφτά για να μην χαλαω την ηρεμια μου Είμαι ικανός να την κάνω φουρνακι και να πάρω άλλη,αλλά αφού μας έχουν πλασαρει από την πίσω πόρτα ότι αυτή είναι η τεχνολογία δεν υπάρχει λόγος.
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση σου. Κάθε ένας το βλέπει διαφορετικά 1
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση σου. Κάθε ένας το βλέπει διαφορετικά Ξέρεις γιατί το ποσταρα; γιατί είναι το πρώτο μόνιτορ που αγοράζω,και μπορεί κάποιος να έλεγε,ξερεις φίλε έχω και εγώ το ίδιο και δεν έχω bleeding η έχω το aorus και δεν έχω bleeding.πιο πολύ γι'αυτό το λόγο το ανέβασα.να δω αν όντως είναι πρόβλημα που υπάρχει παντού.στο gaming κομμάτι το ξαναλέω δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις .Τώρα για κάνα horror game η ταινια δεν ξέρω. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστηχως η Asus στο θέμα bleeding έχει το χειρότερο quallity control. Γενικως πάντως είναι πολύ σπάνιο να πέσεις σε κομμάτι που να έχει πολύ λίγο bleeding. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Acmilangr2 1
KFitilis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 μια χαρα εισαι, μην τρελαινεσαι. Προσπαθησε να το απολαυσεις, υπαρχουν τρελα χειρότερα panels.... 1
Nemo1776 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/12/2019 στις 9:20 ΜΜ, chrisgewrgi είπε Ξέρεις γιατί το ποσταρα; γιατί είναι το πρώτο μόνιτορ που αγοράζω,και μπορεί κάποιος να έλεγε,ξερεις φίλε έχω και εγώ το ίδιο και δεν έχω bleeding η έχω το aorus και δεν έχω bleeding.πιο πολύ γι'αυτό το λόγο το ανέβασα.να δω αν όντως είναι πρόβλημα που υπάρχει παντού.στο gaming κομμάτι το ξαναλέω δεν υπάρχει περίπτωση να το δεις .Τώρα για κάνα horror game η ταινια δεν ξέρω. Αν θυμάμαι καλά το 2015 η asus είχε βγάλει ένα πολύ κάλο μόνιτορ γύρο στο 1000 ευρό αλλά γινόταν χαμός γιατί είχαν όλοι bleeding κάτι πολύ κοινό για ips πάνελ , ένα βίντεο στο youtube είχανε 50 οθόνες για να της τεστάρουν και όλες είχαν αυτό το πρόβλημα άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο γιαυτό το λόγο αγόρασα va γιατί λέγανε ότι δεν έχουν bleeding κολοκύθια ως τώρα ότι μόνιτορ έχω λίγο bleeding θα έχει γιαυτό σου λέω χαλάρωσε καλός ή κακός πιο πολύ θα σου σπάσουν τα νεύρα όσο ψάχνεις το τέλειο παρά θα βγάλεις άκρη εδώ σκέψου δίνεις 600 ευρό για μόνιτορ σου έρχεται με 2 καμένα pixel και η εταιρία σου λέει πρέπει να είναι από 3 καμένα pixel στο κέντρο της οθόνης σε απόσταση 3cm το ένα από το άλλο για να σου την αλλάξουν αλλιώς είναι εντός προδιαγραφών (true story)
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Nemo1776 είπε Αν θυμάμαι καλά το 2015 η asus είχε βγάλει ένα πολύ κάλο μόνιτορ γύρο στο 1000 ευρό αλλά γινόταν χαμός γιατί είχαν όλοι bleeding κάτι πολύ κοινό για ips πάνελ , ένα βίντεο στο youtube είχανε 50 οθόνες για να της τεστάρουν και όλες είχαν αυτό το πρόβλημα άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο γιαυτό το λόγο αγόρασα va γιατί λέγανε ότι δεν έχουν bleeding κολοκύθια ως τώρα ότι μόνιτορ έχω λίγο bleeding θα έχει γιαυτό σου λέω χαλάρωσε καλός ή κακός πιο πολύ θα σου σπάσουν τα νεύρα όσο ψάχνεις το τέλειο παρά θα βγάλεις άκρη εδώ σκέψου δίνεις 600 ευρό για μόνιτορ σου έρχεται με 2 καμένα pixel και η εταιρία σου λέει πρέπει να είναι από 3 καμένα pixel στο κέντρο της οθόνης σε απόσταση 3cm το ένα από το άλλο για να σου την αλλάξουν αλλιώς είναι εντός προδιαγραφών (true story) Οντως φιλε ηταν ο πανικος της πρωτης ημερας που την πειρα.και επειδη το ξεψαχνιζεις σε κατι καινουργιο φοβηθηκα..μπορω να πω τωρα με σιγουρια οτι εχει ελαχιστο bleeding σε σχεση με αλλες και εχω να το δω μερες...δεν το βλεπω καν.με μπερδεψε σε πολλα πραγματα η tv που εχω επειδη εχει πολυ καλο va πανελ.μολις προσγειωθηκα στην πραγματικοτητα μπορω να πω οτι ειναι κορυφαια οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα