stathisp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και σε μένα η volterra μέχρι στιγμής μου έχει χρεώσει ΟΤΣ μόνο μία φορά, τον Ιανουάριο του 2019. (Από τότε έγινα και πελάτης της ) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από stathisp
greengr21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, DrLo είπε Όπως τα παρουσιαζεις εινα εντελως παραπλανητικα καθώς δεν ενεργοποιούνται όλες οι ρήτρες στη ίδια τιμή. Και επειδή ο μέσος insomniac έχει μάλλον περιορισμένες γνώσεις σε derivative pricing θα έλεγα ότι το θέμα σου μόνο ζημιά μπορεί να κάνει. Σωστοτατος οπως εγραψα ειλικρινα δε βλεπω τον λογο για τετοιο thread,η ΟΤΣ απο μονη της δε λεει απολυτως τιποτα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Dark_son20 είπε η τιμή είναι ανάλογη του τι έχεις καταναλώσει, το 3.5 αυτό είναι παραπάνω απο ότι πρέπει λόγω λάθος δήλωσης τον προηγούμενο μήνα με αποτέλεσμα γίνει ο πολλαπλασιασμός με πολύ υψηλότερες κιλοβατώρες, 3.5-2.33, 1.17 είναι το σωστο απο το περσινο ετος και το φετινο (μεχρι τον τελευταιο σου λογαριασμο) μπορεις να μου πεις τι πληρωσες σε ΟΤΣ. Θελω να δω αν συμφερει το παγιο 1.5 ευρο που βαζουν διαφοροι για να γλιτωσεις ΟΤΣ.
egohome Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, DrLo είπε Όπως τα παρουσιαζεις εινα εντελως παραπλανητικα καθώς δεν ενεργοποιούνται όλες οι ρήτρες στη ίδια τιμή. Και επειδή ο μέσος insomniac έχει μάλλον περιορισμένες γνώσεις σε derivative pricing θα έλεγα ότι το θέμα σου μόνο ζημιά μπορεί να κάνει. Σε ένα δεδομένο μήνα, πχ στα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο, ασχέτως των ορίων βάσει των οποίων ενεργοποιούνται οι ρήτρες, η τιμή ευρώ/MW είναι σαφώς συγκρίσιμη (εκ του αποτελέσματος δλδ της χρέωσης αυτής καθ αυτής) και μάλιστα σημαντικότατος παράγοντας για την σύγκριση των εναλλακτικών παρόχων.
DrLo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, egohome είπε Σε ένα δεδομένο μήνα, πχ στα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο, ασχέτως των ορίων βάσει των οποίων ενεργοποιούνται οι ρήτρες, η τιμή ευρώ/MW είναι σαφώς συγκρίσιμη (εκ του αποτελέσματος δλδ της χρέωσης αυτής καθ αυτής) και μάλιστα σημαντικότατος παράγοντας για την σύγκριση των εναλλακτικών παρόχων. Δε ξερεις για τι πράγμα μιλάς. Θα στο πω πιο απλά, σε σχήματα που μπορεί να είσαι πιο συνηθισμένος. Δεν έχει νόημα να συγκρύνεις την απόδοση του over 1.5 του stoiximan με αυτή του over 2.5 του betfair σε έναν δεδομένο αγώνα που μπήκαν 5 γκολ απλά και μόνο επειδή πληρώνουν και οι 2 (ενεργοποιούνται και τα 2 στοιχήματα). Επειδή υποψιάζομαι ότι είσαι "επαγγελματίας" του χώρου, θα έλεγα ότι το παρόν νήμα είναι από μόνο του λόγος για να απογευγει κάποιος τις υπηρεσίες σου. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από DrLo 1
egohome Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, DrLo είπε Δε ξερεις για τι πράγμα μιλάς. Θα στο πω πιο απλά, σε σχήματα που μπορεί να είσαι πιο συνηθισμένος. Δεν έχει νόημα να συγκρύνεις την απόδοση του over 1.5 του stoiximan με αυτή του over 2.5 του betfair σε έναν δεδομένο αγώνα που μπήκαν 5 γκολ απλά και μόνο επειδή πληρώνουν και οι 2 (ενεργοποιούνται και τα 2 στοιχήματα). Επειδή υποψιάζομαι ότι είσαι "επαγγελματίας" του χώρου, θα έλεγα ότι το παρόν νήμα είναι από μόνο του λόγος για να απογευγει κάποιος τις υπηρεσίες σου. Δύο στα δύο έπεσες έξω (ούτε στοιχήματα παίζω, ούτε είμαι "επαγγελματίας" του χώρου είμαι). Μάλιστα θα πω, τρία στα τρία, γιατι ξερω για τι πράγμα μιλάω. Τα όρια ΟΤΣ κάθε παρόχου είναι γραμμένα στις συμβάσεις. Οι χρεώσεις ευρώ/MW είναι σαφώς συγκρίσιμες. Αν στα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο εσύ που έχεις τον Χ πάροχο σου χρέωσε ΟΤΣ 5 ευρώ/MW και εγώ που έχω τον Ψ πάροχο μου χρέωσε 15 ευρώ/MW δεν είναι συγκρίσιμα? Βασικά δεν ρωτάω. Κατσε να το ξαναδιατυπώσω. Οι χρεώσεις ευρώ/MW είναι σαφώς συγκρίσιμες. Αν στα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο εσύ που έχεις τον Χ πάροχο σου χρέωσε ΟΤΣ 5 ευρώ/MW και εγώ που έχω τον Ψ πάροχο μου χρέωσε 15 ευρώ/MW οι χρεώσεις αυτές είναι μοναδιαίες, διαφορετικές για κάθε πάροχο (πολιτική χρεώσεων, όρια στις συμβάσεις, περίοδο χάριτος εξάμηνου) και σαφως συγκρίσιμες.
DrLo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, egohome είπε Δύο στα δύο έπεσες έξω (ούτε στοιχήματα παίζω, ούτε είμαι "επαγγελματίας" του χώρου είμαι). Μάλιστα θα πω, τρία στα τρία, γιατι ξερω για τι πράγμα μιλάω. Τα όρια ΟΤΣ κάθε παρόχου είναι γραμμένα στις συμβάσεις. Οι χρεώσεις ευρώ/MW είναι σαφώς συγκρίσιμες. Αν στα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο εσύ που έχεις τον Χ πάροχο σου χρέωσε ΟΤΣ 5 ευρώ/MW και εγώ που έχω τον Ψ πάροχο μου χρέωσε 15 ευρώ/MW δεν είναι συγκρίσιμα? Βασικά δεν ρωτάω. Κατσε να το ξαναδιατυπώσω. Οι χρεώσεις ευρώ/MW είναι σαφώς συγκρίσιμες. Αν στα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο εσύ που έχεις τον Χ πάροχο σου χρέωσε ΟΤΣ 5 ευρώ/MW και εγώ που έχω τον Ψ πάροχο μου χρέωσε 15 ευρώ/MW οι χρεώσεις αυτές είναι μοναδιαίες, διαφορετικές για κάθε πάροχο (πολιτική χρεώσεων, όρια στις συμβάσεις, περίοδο χάριτος εξάμηνου) και σαφως συγκρίσιμες. εντάξει, εντάξει έχεις δίκιο. Άλλωστε ότι είναι γραμμένο πάνω σε 2 χαρτιά είναι συγκρίσιμο. Να σκεφτείς κάποτε η δασκάλα μου μου είπε ότι δε πρέπει να συγκρινεις μήλα με πορτοκάλια αλλά της είπα "μα είναι και τα 2 γραμμένα σε χαρτί" και τη ρούμπωσα. (μυρωδιά δε πήρες από όσα έγραψα) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από DrLo 1 2
greengr21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, egohome είπε Δύο στα δύο έπεσες έξω (ούτε στοιχήματα παίζω, ούτε είμαι "επαγγελματίας" του χώρου είμαι). Μάλιστα θα πω, τρία στα τρία, γιατι ξερω για τι πράγμα μιλάω. Τα όρια ΟΤΣ κάθε παρόχου είναι γραμμένα στις συμβάσεις. Οι χρεώσεις ευρώ/MW είναι σαφώς συγκρίσιμες. Αν στα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο εσύ που έχεις τον Χ πάροχο σου χρέωσε ΟΤΣ 5 ευρώ/MW και εγώ που έχω τον Ψ πάροχο μου χρέωσε 15 ευρώ/MW δεν είναι συγκρίσιμα? Βασικά δεν ρωτάω. Κατσε να το ξαναδιατυπώσω. Οι χρεώσεις ευρώ/MW είναι σαφώς συγκρίσιμες. Αν στα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο εσύ που έχεις τον Χ πάροχο σου χρέωσε ΟΤΣ 5 ευρώ/MW και εγώ που έχω τον Ψ πάροχο μου χρέωσε 15 ευρώ/MW οι χρεώσεις αυτές είναι μοναδιαίες, διαφορετικές για κάθε πάροχο (πολιτική χρεώσεων, όρια στις συμβάσεις, περίοδο χάριτος εξάμηνου) και σαφως συγκρίσιμες. Το αστείο φίλε είναι μπορείς να υπολογίσεις και μονος σου πανεύκολα την οτσ της καθε εταιρείας χωρίς να κάθεσαι να γράφεις κατεβατά για συγκρίσεις που δεν έχουν νόημα... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από greengr21
Conan2046 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, DrLo είπε Δε ξερεις για τι πράγμα μιλάς. Θα στο πω πιο απλά, σε σχήματα που μπορεί να είσαι πιο συνηθισμένος. Δεν έχει νόημα να συγκρύνεις την απόδοση του over 1.5 του stoiximan με αυτή του over 2.5 του betfair σε έναν δεδομένο αγώνα που μπήκαν 5 γκολ απλά και μόνο επειδή πληρώνουν και οι 2 (ενεργοποιούνται και τα 2 στοιχήματα). Επειδή υποψιάζομαι ότι είσαι "επαγγελματίας" του χώρου, θα έλεγα ότι το παρόν νήμα είναι από μόνο του λόγος για να απογευγει κάποιος τις υπηρεσίες σου. 8 ώρες πριν, egohome είπε Σε ένα δεδομένο μήνα, πχ στα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν τον Νοέμβριο, ασχέτως των ορίων βάσει των οποίων ενεργοποιούνται οι ρήτρες, η τιμή ευρώ/MW είναι σαφώς συγκρίσιμη (εκ του αποτελέσματος δλδ της χρέωσης αυτής καθ αυτής) και μάλιστα σημαντικότατος παράγοντας για την σύγκριση των εναλλακτικών παρόχων. Να ρωτήσω κάτι για να καταλήξω κι εγώ αν είναι συγκρίσιμα ή όχι. Για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, (έστω ο μήνας Οκτώβριος) όλοι οι πάροχοι έχουν το ίδιο οριακό κόστος ή ο καθένας διαφορετικό;
DrLo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Να ρωτήσω κάτι για να καταλήξω κι εγώ αν είναι συγκρίσιμα ή όχι. Για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, (έστω ο μήνας Οκτώβριος) όλοι οι πάροχοι έχουν το ίδιο οριακό κόστος ή ο καθένας διαφορετικό; Edit Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από DrLo
Conan2046 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Ρωτάω απλώς αν η ΟΤΣ είναι κοινή για όλους τους πάροχους ή όχι σε μια δεδομένη χρονική περίοδο ανεξάρτητα των συμβολαίων με τους πελάτες τους.
DrLo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Ρωτάω απλώς αν η ΟΤΣ είναι κοινή για όλους τους πάροχους ή όχι σε μια δεδομένη χρονική περίοδο ανεξάρτητα των συμβολαίων με τους πελάτες τους. Η ΟΤΣ είναι κοινή για όλους.
Conan2046 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Η ΟΤΣ είναι κοινή για όλους. Ωραία το άλλο τώρα αν υποθέσουμε ότι 2 εταιρίες χρεώνουν και οι 2 όταν η τιμή ξεπεράσει την τιμή 50 και μέχρι την τιμή 70. Αν αυτό το μήνα η τιμή της ΟΤΣ είναι 60 και οι 2 εταιρείες θα χρεώσουν το ίδιο ποσό ανα κιλοβατώρα ή όχι;
Dark_son20 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 οι εταιρείες χρεώνουν εξτρα όταν ξεπεράσει το 70 και πιστωνουν όταν πέσει κάτω του 50. όταν είναι ανάμεσα την κιλοβατώρα την χρεώνουν όσο υπέγραψες
liakjim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον σκοπό του θέματος. Πώς κάνω αφαίρεση; Στην πρώτη δημοτικού τα μάθαμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα