nvel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, mindreader είπε Καλη υλοποιηση κι αυτη! thanks! το έχω σε 6 θέσεων, προσοχή με τις συσκευές γιατί το 0,75 δεν είναι για μεγάλα φορτία 1
mindreader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, bluesattack είπε παρε με 3Χ1.5 καλωδιο Τι εννοεις; (για να μην γινει λαθος) 12 λεπτά πριν, nvel είπε το έχω σε 6 θέσεων, προσοχή με τις συσκευές γιατί το 0,75 δεν είναι για μεγάλα φορτία Χμ...με βαση αυτα που ειπα πιο πανω, πρεπει να ζητησω κατι σαν ειδικη προδιαγραφη σε καλωδιο; Δηλαδη παχος-αντοχη-ανοχη-φορτιο; ή σε αυτο που θελω, δεν υπαρχει επιλογη στην αγορα, και μετα πας σε αναγκαστικα σε πολυ χοντρο καλωδιο και σουκω;
giorgoskouro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, papoys1 είπε legrand είναι τα μοναδικά με τρεις εξόδους που έχουν διαφορετική διάταξη στις μπρίζες. https://www.skroutz.gr/s/20075509/Ταφ-για-3-φις-σούκο-πλάγια-έξοδος-λευκό-Legrand.html Έχω 6-7 τέτοια στο σπίτι από εποχές 80-90 έχω και άλλα τόσα με μονο 2 καλώδια χωρίς γείωση. 1
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε Έχω 6-7 τέτοια στο σπίτι από εποχές 80-90 έχω και άλλα τόσα με μονο 2 καλώδια χωρίς γείωση. Τα καλύτερα και πιο πρακτικά πολύμπριζα και πάντα αναρωτιέμαι γιατί δεν τα βγάζει και κάποια άλλη εταιρεία και βγάζουν τα κλασικά που έχουν τις τρεις πρίζες σε σειρά και καθόλου βολικές. Εγώ έχω 2-3 από αυτά που είναι με γωνίες και όχι με καμπύλες και νομίζω ότι είναι πιο όμορφα.
james01gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, mindreader είπε Τι εννοεις; (για να μην γινει λαθος) Χμ...με βαση αυτα που ειπα πιο πανω, πρεπει να ζητησω κατι σαν ειδικη προδιαγραφη σε καλωδιο; Δηλαδη παχος-αντοχη-ανοχη-φορτιο; ή σε αυτο που θελω, δεν υπαρχει επιλογη στην αγορα, και μετα πας σε αναγκαστικα σε πολυ χοντρο καλωδιο και σουκω; 3Χ1,5 είναι το καλώδιο. πήγαινε σε ένα κατάστημα που πουλάνε ηλεκτρολογικά, πάρε καλώδιο στο μήκος που θες και ζήτα τους να στο συνδέσουν με το φις. η διατομή που σου λέει ο φίλος είναι η πιο ασφαλής για να μην έχεις ντράβαλα με το καλώδιο και σου σκάσει. τα πολύμπριζα συνήθως είναι 3Χ1,5.
fredd0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 3x1.5 ειναι αυτο που λεει οτι ΔΕΝ θελει (χοντρο καλωδιο, σουκο πριζες) Αν ειναι να παρει 3x1.5 παιρνει το ετοιμο που εβαλε στο αρχικο ποστ του 1
mindreader Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Θα συνδεθει πανω, laptop που θα τραβαει 100w περιπου. Επισης φορτιστης κινητου, και φορτιστης mi-fi. Νομιζω τα σηκωνει το διπολικο καλωδιο, χωρις κινδυνο, σωστα;
ANGELO55T Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα,για το φορτίο που το θες και μέχρι 500 Watt είσαι ασφαλής..Πάρε χύμα καλώδιο όσα μέτρα χρειάζεσαι με δυο φις και αν τα αγοράσεις απο κάποιο συνοικιακό μαγαζί μπορεί να στο φτιάξουν επι τόπου,αλλιώς κάποιος φίλος που λίγο κατέχει μπορεί να στο φτιάξει.. 1
avgou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Από σταυρό αυτό ψάχνεις. https://www.protonpower.gr/fis-pollaplo-dipoliko-3-exodon?skr_prm=WyIxZTQwZDBjMC0wNTNhLTQ2NzItOTUxOS01NTBjNTAyNzNmMWEiLDE1NzU2MTYxNDM0NTQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 και από μπαλαντέζα αυτό https://www.skroutz.gr/c/2151/Mpalantezes.html?keyphrase=διπολικη&o=διπολικη+μπαλαντέζα Δεν έχεις πρόβλημα με το ρεύμα γιατί όλα αυτά είναι μέχρι 10Α δηλαδή 10Α Χ 230V = 2300W, κάτι από το οποίο είσαι πολύ μακρυά από όσα καταλαβαίνω.
dchatz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, papoys1 είπε Μήπως θα σε εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο;;;;;; ωραίο είναι αυτό αλλά φοβάμαι ότι τα τυποποιημένα φις τωρα με τις τριγωνικές άκρες δε θα μπαίνουν σε αυτό με τις ίσιες άκρες. Προτείνω στον ts ακόμα και αν δε το έχει με τις μαστοριές να προσπαθήσει να κάνει μια αρχή. Είναι πολύ εύκολο και άμα το μάθεις σου λύνει τα χέρια σε πολλά πράγματα ειδικά τώρα τ τις γιορτές που όλοι θέλουν μια παροχή εδώ, μια εκεί, μία έξω, μια από πίσω για λαμπακια κλπ Αν αποτύχεις το πολύ πολύ να ρίξεις καμμία ασφάλεια. Αν το πετύχεις όμως θα νοιώσεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από dchatz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα