Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα κάτι σαν την κλασικη μπαλαντεζα μεν, αλλα σε πιο ελαφρυ και λεπτεπιπλετο.
Βασικα, δεν χρειαζομαι να ειναι σουκω, και σχεδον παντα οταν λενε για μπαλαντεζα εννοουν τυπου σουκω. Ομως αυτες, ειναι πιο χοντρες-βαριες-ογκωδεις.
Και για να καταλαβετε το πλαισιο που το θετω, με ενδιαφερει γιατι ειναι κατι που θελω να το κουβαλω μαζι μου στην τσαντα του laptop, και με την υπαρχουσα μπαλαντεζα, εχει περισσοτερο βαρος απο το ιδιο το laptop...
Εχω κατι σαν αυτο:
https://www.e-shop.gr/proektasi-kalodioy-soyko-sas-5m-3x15-p-TLS.140675

Βεβαια, δεν ξερω αν το 'καλωδιο'/μπαλαντεζα, μπορει να μην καταληγει σε μονη πριζα, αλλα να δινει τρεις...

Ιδανικα παντως, Θελω κατι, που να καταληγει σε 3 στενου τυπου πριζακια(τα πλακε), σαν σταυρο, σαν σουκω, αλλα οχι ογκωδες, και οχι σουκω.

Ή έστω κάτι να καταληγει μεν σε ενα πριζακι, αλλά να μπορω να βαλω ενα 'σταυρο' με τρεις πλακε πριζουλες, αλλα οχι σουκω.

Υπαρχει καποια τετοια προταση;

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Εξαρταται και τι θελεις να συνδεσεις.Οι ογκωδεις ειναι ογκωδεις γιατι εχουν μεγαλυτερη διατομη καλωδιου .Επισης αν χρειαζεται γειωση η οχι

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bluesattack είπε

Εξαρταται και τι θελεις να συνδεσεις.Οι ογκωδεις ειναι ογκωδεις γιατι εχουν μεγαλυτερη διατομη καλωδιου .Επισης αν χρειαζεται γειωση η οχι

Τι ακριβως θελεις να συνδεσεις?

Η πριζα/πριζες που θελεις να συνδεσεις ειναι σουκο η απλες? Θες να καταληγει σε μια,δυο,τρεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να μπορω να συνδεσω, laptop που θα φορτιζει μεσω usb-c(σχετικα χαμηλη καταναλωση, αρα δεν θα εχει ογκωδες τροφοδοτικο με σουκω, σωστα; ακομη δεν το εχω αγορασει ομως-αν δεν ειναι ετσι αυτα, πειτε μου), φορτιστη κινητου, και ενα mi-fi, αμφοτερα καταληγουν σε πλακε πριζακια ρευματος που δινουν απο πανω μια θυρα usb για φορτιση.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Φτιάξε μια μονος οπως την θέλεις

Δεν μπορω, οσο κι αν ειναι ευκολο, δεν το εχω με τις μαστοριες, και ειδικα με το θεμα 'ρευμα', δεν θα πειραματιστω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, fredd0 είπε

αυτο που ψαχνεις λεγεται διπολικη προεκταση. https://www.skroutz.gr/c/2151/Mpalantezes.html?keyphrase=προεκταση+διπολικη

αλλα αυτα αφενως δεν εχουν γειωση (φαση-ουδετερο μονο) και αφετερου δε σηκωνουν μεγαλα φορτια

Ναι, κατι τετοιο ειναι οτι πλησιεστερο σε οτι φανταζομουν. thanks!

Η μη υπαρξη γειωσης, ποσο κακο ειναι;

Υπαρχει 'σταυρος' με πλακε πριζακι, να τοποθετεις ενα, και να δινει 3? (πιστευω το 'σηκωνουν' τα καλωδια αυτα, μικρα φορτια μιλαμε εξαλλου, σωστα;)

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ναι, κατι τετοιο ειναι οτι πλησιεστερο σε οτι φανταζομουν. thanks!

Η μη υπαρξη γειωσης, ποσο κακο ειναι;

Υπαρχει 'σταυρος' με πλακε πριζακι, να τοποθετεις ενα, και να δινει 3? (πιστευω το 'σηκωνουν' τα καλωδια αυτα, μικρα φορτια μιλαμε εξαλλου, σωστα;)

ψαξε διπολικο πολυπριζο στο σκρουτζ, υπαρχουν σταυροι με 3 θηλυκα ( πχ τυχαιο παραδειγμα https://www.skroutz.gr/s/16730100/Elvhx-EL-4004.html

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mindreader είπε

Θα ήθελα κάτι σαν την κλασικη μπαλαντεζα μεν, αλλα σε πιο ελαφρυ και λεπτεπιπλετο.
Βασικα, δεν χρειαζομαι να ειναι σουκω, και σχεδον παντα οταν λενε για μπαλαντεζα εννοουν τυπου σουκω. Ομως αυτες, ειναι πιο χοντρες-βαριες-ογκωδεις.
Και για να καταλαβετε το πλαισιο που το θετω, με ενδιαφερει γιατι ειναι κατι που θελω να το κουβαλω μαζι μου στην τσαντα του laptop, και με την υπαρχουσα μπαλαντεζα, εχει περισσοτερο βαρος απο το ιδιο το laptop...
Εχω κατι σαν αυτο:
https://www.e-shop.gr/proektasi-kalodioy-soyko-sas-5m-3x15-p-TLS.140675

Βεβαια, δεν ξερω αν το 'καλωδιο'/μπαλαντεζα, μπορει να μην καταληγει σε μονη πριζα, αλλα να δινει τρεις...

Ιδανικα παντως, Θελω κατι, που να καταληγει σε 3 στενου τυπου πριζακια(τα πλακε), σαν σταυρο, σαν σουκω, αλλα οχι ογκωδες, και οχι σουκω.

Ή έστω κάτι να καταληγει μεν σε ενα πριζακι, αλλά να μπορω να βαλω ενα 'σταυρο' με τρεις πλακε πριζουλες, αλλα οχι σουκω.

Υπαρχει καποια τετοια προταση;

Πραγματι αυτο που ψαχνεις , είναι κατι που δε το βρισκεις ευκολα και είναι και χρησιμο. Όπως και πολυμπιριζα σταουρους με διαφορετικο προσανατολισμο στους πολους, ειναι κατι που ψαχνω και οσα βρισκω εχουν τις τρυπες στον ίδιο προσανατολισμο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Curtis76 είπε

Πραγματι αυτο που ψαχνεις , είναι κατι που δε το βρισκεις ευκολα και είναι και χρησιμο. Όπως και πολυμπιριζα σταουρους με διαφορετικο προσανατολισμο στους πολους, ειναι κατι που ψαχνω και οσα βρισκω εχουν τις τρυπες στον ίδιο προσανατολισμο.

legrand είναι τα μοναδικά με τρεις εξόδους που έχουν διαφορετική διάταξη στις μπρίζες.Κλείσιμο ματιού

https://www.skroutz.gr/s/20075509/Ταφ-για-3-φις-σούκο-πλάγια-έξοδος-λευκό-Legrand.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...