Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/12/2019 στις 10:16 ΠΜ, Edel είπε Εγώ, βλέποντας κάμποσες παραστάσεις το χρόνο θα συμβάλλω στο θέμα λέγοντας ότι εκεί είναι ακόμα χειρότερα όταν συμβαίνει αυτό το φαινόμενο. Είναι ζωντανό θέαμα, ο ηθοποιός προσπαθεί να ναι συγκεντρωμενος και προσηλωμένος αλλά όταν κάποιος σηκωθεί να φύγει βαράει πολύ άσχημα και μπορεί να επηρεάσει άσχημα τη ψυχολογία του. Δεν εχω χειροτερο. Το θεωρω μεγιστη ασεβεια προς τον ηθοποιο αρχικα ο οποιος ειναι απεναντι σου και σε βλεπει να τον σνομπαρεις και να σηκωνεσαι να φυγεις και προς τους θεατες επειτα, επειδη σιγουρα θα δημιουργησεις αναταραχη. Στο κατω κατω κατσε περιμενε μεχρι το διαλειμμα αν σε εχει απογοητευσει τοσο πολυ η παρασταση. Στον κινηματογραφο δινω περισσοτερα ελαφρυντικα κυριως γιατι δεν ειναι live αλλα μπορεις να το κανεις ησυχα και σαν ανθρωπος απο το να γκαριζεις και να γιουχαρεις βγαινοντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Από θέατρο δεν θα έφευγα πριν το διάλειμμα, προφανώς. Και, γενικά, δεν πηγαίνω να δω παραστάσεις ή προβολές στην τύχη, οπότε ξέρω τι να περιμένω. Πάντως, μια φορά δοκιμάστηκαν άσχημα οι αντοχές μου, πριν από χρόνια, είχα πάει να δω τον Καταλειφό, νομίζω στην Τελευταία Μαγνητοταινία του Κραπ (αλλά μπορεί να κάνω λάθος). Η παράσταση ήταν εξαιρετική, αλλά το θέατρο είχε κάτι απαίσιες καρέκλες "σκηνοθέτη", ενωμένες στην πλάτη -χειρότερα κι από θερινό σινεμά- με αποτέλεσμα η παραμικρή κίνηση/μετατόπιση παρακάτω στη σειρά να γίνεται αισθητή. Τι πειράζει αυτό, θα αναρωτηθεί ίσως κάποιος. Η απάντηση δόθηκε στην πορεία. Κι ενώ το έργο -βαρύ κι ασήκωτο- προχωρούσε (εξαιρετικός ο Καταλειφός), άρχισα να ακούω ένα ρόγχο. Στην αρχή νόμισα πως ήταν ηχητικό εφέ της παράστασης, όμως σύντομα συνειδητοποίησα πως ο ήχος αναδυόταν από τον... διπλανό μου, έναν άνθρωπο επιεικώς υπέρβαρο, ο οποίος άσθμαινε έντονα σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αισθανόμουν αμήχανα, κυρίως γιατί -αφού καταρίφθηκε η υπόθεση του ηχητικού εφέ- φοβήθηκα πως ο άνθρωπος πάθαινε έμφραγμα ή δεν ξέρω τι. Ανάσαινε βαριά, στην εκπνοή ακουγόταν ένα σφύργιμα, από το βάρος που έπεφτε στην πλάτη του καθίσματός του το ύφασμα στη δική μου πλάτη είχε τεντώσει, όταν ξεφυσούσε χαλάρωνε η πλάτη και "κρεμούσα" λίγο, έπαιρνε ανάσα σφυρίζοντας και "τέντωνε" ξανά και γενικά ήταν μια σουρεάλ κατάσταση, που κορυφώθηκε στο διάλειμμα, όταν τον είδα να κάνει και τσιγάρο, να δέσει το γλυκό. Στον κινηματογράφο, έπεσα σε -πολλαπλές- αποχωρήσεις Άγγλων από το Braveheart, προ αμνημονεύτων. Προ ημερών, στο Star Wars IX (μισοάδεια η αίθουσα) ο απέναντί μου στο διάδρομο ροχάλιζε κανονικά από πολύ νωρίς στην ταινία, και κάπου στα μισά έφυγαν 5-6 (όχι ο κοιμισμένος, αυτός το πήγε σερί) σχολιάζοντας πόσο μάπα ήταν το έπισοουντ νάιν. Οκ, η ταινία ήταν χλιαρή στην καλύτερη, αλλά κι εγώ που ήξερα πως πηγαίνω να δω σούπα, πήγα συνειδητοποιημένα, δεν είχα προσδοκίες για κάτι καλύτερο οπότε, στις διάφορες κοτσάνες, απλά συγκρατιόμουν. Το ζήτημα είναι να σέβεσαι το διπλανό σου, πράγμα στο οποίο δεν διαπρέπουμε ακριβώς στην καθημερινότητά μας, οπότε ο κινηματογράφος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Προσοχή τώρα το χειμώνα στο σινεμά γιατί κολλάς και ιώσεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Το να φύγεις δεν είναι καθόλου κακό. Αρκεί να το κάνεις χωρίς να ενοχλήσεις. Αγοράζεις ένα προϊόν, αν δεν σου αρέσει φεύγεις. Αν δεν είναι και σωστές οι συνθήκες, μη κλιματιζόμενη, βρόμικη αίθουσα, καθυστέρηση στην έναρξη, μη τήρηση της αρίθμησης του εισιτηρίου, μη τήρηση ορίων ηλικίας κτλ, διεκδικείς και επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου. Ιδιαίτερα στο θέατρο που είναι και πιο ακριβό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Το χειροτερο ειναι να θες να φυγεις επειδη το σινεμα ειναι γεματο με "γαιδουρια" που τρωνε πατατακια κανοντας θορυβο και με αυτα αλλα και με τα σακουλακια τους. Οσο περισσοτερο κοσμο εχει η αιθουσα τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να το παθεις. Παιζει ρολο και η ταινια βεβαια για το επιπεδο του κοινου, αλλα δεν ειναι απολυτο. Το επαθα πριν απο ενα μηνα περιπου οταν πηγα να δω το knives out. H αιθουσα ηταν δυστυχως γεματη. Επι 10 λεπτα με το που άρχισε η ταινια, ακουγες (σε dolby atmos - DTS HD) πιο δυνατα το φαι τους απο τον ηχο της ταινιας. Ειπα να φυγω, ειπα επισεις να βαλω τις φωνες, αλλα κρατηθηκα και δεν εκανα τιποτα απο τα δυο, λεω που θα παει θα χορτασουν τα "γουρουνακια". Πραγματι χορτασαν ή απλα τους τελειωσε το φαγητο, ειχαν σταματησει μετα το 20λεπτο!!! Η απορια που εχω, αν εφευγα θα μου εδινε το σινεμα πισω τα λεφτα μου; Να εκανα μια ηχογραφηση πριν βγω για να με πιστεψουν; Εχετε εμπειρια επι αυτου; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 8:42 ΜΜ, matrixxx είπε Το χειροτερο ειναι να θες να φυγεις επειδη το σινεμα ειναι γεματο με "γαιδουρια" που τρωνε πατατακια κανοντας θορυβο και με αυτα αλλα και με τα σακουλακια τους. Οσο περισσοτερο κοσμο εχει η αιθουσα τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να το παθεις. Παιζει ρολο και η ταινια βεβαια για το επιπεδο του κοινου, αλλα δεν ειναι απολυτο. Το επαθα πριν απο ενα μηνα περιπου οταν πηγα να δω το knives out. H αιθουσα ηταν δυστυχως γεματη. Επι 10 λεπτα με το που άρχισε η ταινια, ακουγες (σε dolby atmos - DTS HD) πιο δυνατα το φαι τους απο τον ηχο της ταινιας. Ειπα να φυγω, ειπα επισεις να βαλω τις φωνες, αλλα κρατηθηκα και δεν εκανα τιποτα απο τα δυο, λεω που θα παει θα χορτασουν τα "γουρουνακια". Πραγματι χορτασαν ή απλα τους τελειωσε το φαγητο, ειχαν σταματησει μετα το 20λεπτο!!! Η απορια που εχω, αν εφευγα θα μου εδινε το σινεμα πισω τα λεφτα μου; Να εκανα μια ηχογραφηση πριν βγω για να με πιστεψουν; Εχετε εμπειρια επι αυτου; Και εγώ το βρίσκω σπαστικό, αλλά το έχω κάνει και εγώ σε άλλους φαντάζομαι. Δε πιστεύω πως ούτε εσύ δεν έχεις πάρει ποτέ πατατάκια να φας. Και ήσυχος τρόπος να φας ένα πατατάκι, δεν υπάρχει δυστυχώς... Εφόσον οι κινηματογράφοι επιτρέπουν το φαγοπότι μέσα στις αίθουσες, δε νομίζω να γίνεται κάτι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Εμένα αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι να κλωτσάνε την καρέκλα μου από πίσω. Εγώ που είμαι ~1.86 πώς χωράω χωρίς να κλωτσάω τον μπροστινό; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μα υπάρχουν ταινίες «για ποπ κορν» που λέμε, και ταινίες σοβαρές. Στις πρώτες γιατί να μην είσαι «τσομπ-τσομπ» και «κρακ-κρακ»; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 8:42 ΜΜ, matrixxx είπε Το χειροτερο ειναι να θες να φυγεις επειδη το σινεμα ειναι γεματο με "γαιδουρια" που τρωνε πατατακια κανοντας θορυβο και με αυτα αλλα και με τα σακουλακια τους. Οσο περισσοτερο κοσμο εχει η αιθουσα τοσο μεγαλυτερη η πιθανοτητα να το παθεις. Παιζει ρολο και η ταινια βεβαια για το επιπεδο του κοινου, αλλα δεν ειναι απολυτο. Το επαθα πριν απο ενα μηνα περιπου οταν πηγα να δω το knives out. H αιθουσα ηταν δυστυχως γεματη. Επι 10 λεπτα με το που άρχισε η ταινια, ακουγες (σε dolby atmos - DTS HD) πιο δυνατα το φαι τους απο τον ηχο της ταινιας. Ειπα να φυγω, ειπα επισεις να βαλω τις φωνες, αλλα κρατηθηκα και δεν εκανα τιποτα απο τα δυο, λεω που θα παει θα χορτασουν τα "γουρουνακια". Πραγματι χορτασαν ή απλα τους τελειωσε το φαγητο, ειχαν σταματησει μετα το 20λεπτο!!! Η απορια που εχω, αν εφευγα θα μου εδινε το σινεμα πισω τα λεφτα μου; Να εκανα μια ηχογραφηση πριν βγω για να με πιστεψουν; Εχετε εμπειρια επι αυτου; Υπήρξαν και χειρότερα.. Εποχές προ κρίσης , τα village στο mall είχαν την επιλογή να παραγγείλεις πίτσα ή σουβλάκια. Σου επέτρεπαν να τα φέρεις μέσα στην αίθουσα και να μασαμπουκώνεις σα να είσαι στο σπίτι σού. Εκεί να δεις τι 'γουρουνίες' επικρατούσαν, με την αίθουσα να ζέχνει τζατζικίλα και πεπερόνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, theoritikos είπε Υπήρξαν και χειρότερα.. Εποχές προ κρίσης , τα village στο mall είχαν την επιλογή να παραγγείλεις πίτσα ή σουβλάκια. Σου επέτρεπαν να τα φέρεις μέσα στην αίθουσα και να μασαμπουκώνεις σα να είσαι στο σπίτι σού. Εκεί να δεις τι 'γουρουνίες' επικρατούσαν, με την αίθουσα να ζέχνει τζατζικίλα και πεπερόνι... ευτηχως ηρθε η κριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 16 hours ago, theoritikos said: Εκεί να δεις τι 'γουρουνίες' επικρατούσαν, με την αίθουσα να ζέχνει τζατζικίλα και πεπερόνι... Ναι λες και τα νάτσος με το cheddar κι ότι άλλο βάζουν μυρίζουν καλύτερα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Παλιά έβλεπες και κάποιους να φεύγουν στη μέση γιατί, "ok, ας μην τη δούμε όλη δυο φορές!" (Ναι, επιτρεπόταν να κάθεσαι και στην επόμενη προβολή με το ίδιο εισιτήριο). Όπως κι αυτοί που είχαν χάσει την αρχή και την έβλεπαν στην επόμενη προβολή. Σε άλλα σχετικά: Athens Mall, στο Δέντρο της ζωής, ακούγαμε σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, το ντάπα-ντούπα απ' το event που γινόταν απ' έξω. Δεν έφυγα αλλά πήρα το εισιτήριο πίσω. Στην περσινή προβολή του Space Odyssey, ήταν μέσα λίγα άτομα και υπήρχε περιθώριο συνεννόησης. 5 λεπτά πριν αρχίσει, σηκώνομαι και λέω: "Παιδιά, η ταινία δεν είναι για ποπ-κορν, φάτε ό,τι έχετε να φάτε τώρα, για να 'χουμε καλή προβολή". Με άκουσαν, όλα τέλεια, εκτός απ' το ότι, ένα λεπτό μετά την έναρξη της τρίλεπτης εισαγωγής τής ταινίας σε μαύρη οθόνη, χρειάστηκε να σταματήσω μια κυρία που σηκώθηκε για να ειδοποιήσει τους υπαλλήλους ότι έχει πρόβλημα η προβολή! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε ένα λεπτό μετά την έναρξη της τρίλεπτης εισαγωγής τής ταινίας σε μαύρη οθόνη, χρειάστηκε να σταματήσω μια κυρία που σηκώθηκε για να ειδοποιήσει τους υπαλλήλους ότι έχει πρόβλημα η προβολή! 😂 Φαντάσου, δηλαδή, να είχε πάει να δει το Blue! https://en.wikipedia.org/wiki/Blue_(1993_film) (για όσους δεν την έχουν ακουστά, είναι μια ταινία όπου η οθόνη είναι μπλε καθ' όλη τη διάρκεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο ορισμός του τι ζημιά μπορεί να κάνει το λάθος marketing/η παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο. Πήγαμε σε -σχετικά- σοβαρό σινεμά να δούμε μια ταινία που πλέον ούτε τον τίτλο της δεν θυμάμαι. Η αίθουσα: Στη μια πλευρά εμείς, και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μπροστά από εμάς που μάλλον είχαν έρθει να δουν κάτι τύπου "Ζωή σαν Τριαντάφυλλο" (αν κρίνω από τη φρίκη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους όταν φύγαμε) και μπήκαν στη λάθος αίθουσα. Στην άλλη πλευρά της αίθουσας: μια ντουζίνα έφηβοι που ήρθαν γιατί -λογικά- μάθανε ότι η ταινία είχε γυμνές σκηνές. Ω. Θεοί. Δεν έχω μετανιώσει εισιτήριο τόσο πολύ στη ζωή μου. Απ' ότι θυμάμαι η ταινία ήταν αρκετά αλληγορική, με λίγο διάλογο, οπότε οι ιαχές από την άλλη πλευρά κάθε φορά που ξεμύτιζε στήθος ήταν ακραίες. Κάποιος έπρεπε να μάθει σε αυτά τα παιδιά να χρησιμοποιούν σωστά το ίντερνετ ώστε να μην χρειάζεται να πετάνε τα λεφτά τους στο σινεμά σε άκυρες προβολές. Περιττό να πω ότι ανάθεμα και αν την παρακολουθήσαμε την ταινία. Αν με ρωτήσει κανείς δεν έχω ιδέα τι συνέβη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Μετά τη λήξη της προβολής ήμασταν για παυσίπονα. Πάντως απολαύσαμε τα γεροντάκια που αντάλλαζαν εκφράσεις φρίκης και σταυροκοπιόντουσαν κάθε τόσο. Χαλάλι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από Scullbag 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 ενας λογος που δεν πηγα να δω τα AVENGERS στο σινεμα.Για αυτο το παρε βαρα τους στο τοιχο με τις ωρες κοινο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα