kukukali Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papars είπε Σε τι πρίζα το βάζεις αυτό; Έχω ένα και δεν βρίσκω μετατροπέα. Μόνο αυτά μπαίνουν στα συγκεκριμένα, υπάρχει μεσα στο Ali και σε μεμονωμένο κομμάτι. https://www.aliexpress.com/item/32898117705.html? Εδω τα εχω μαζεμενα με αλλαγη του φις απο το AC που μπαινει πανω στο Aqara και μετα το Aqara με τον ανταπτορα πανω σε EU πριζα. Διαβασε ολο το νημα εχει ενδιαφερουσες πληροφοριες https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21574-Xiaomi-Aqara/?postID=429019#post429019 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από kukukali
SKRUTZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Πέρασα και το παρέλαβα από κατάστημα που ηταν στον δρόμο μου. Την σύνδεσα σε 3 λεπτά και τώρα δουλευει έξω στο μπαλκόνι για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με schedule 19:30 on - 06:30 off.Ευχαριστώ TS 1
deafman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Καλη φαση το σεταρισμα ανα μερα. Καθημερινες εβαλα να αναβει στις 18.00 και βρισκω φορτισμενη τη συσκευη που εχω για μουσικη φωτα κλπ και ΣΚ μονιμα ανοιχτο. Πρακτικα ειναι σαν τον διακοπτη στο πολυμπριζο απλα με wifi. Οποτε το νου σας τι συσκευες και πως θα τις ανοιγοκλεινετε. Εγω δε θα εκλεινα pc/tv κλπ μονο απο κει. Πρωτα κανονικο κλεισιμο και μετα κλεινεις και ρευμα αν θες. Just saying.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, SKRUTZ είπε Πέρασα και το παρέλαβα από κατάστημα που ηταν στον δρόμο μου. Την σύνδεσα σε 3 λεπτά και τώρα δουλευει έξω στο μπαλκόνι για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με schedule 19:30 on - 06:30 off.Ευχαριστώ TS Για τετοια χρηση θα μπορουσε να μπει κατι απο 4-5 ευρω. Το λεω για οσους θα το παρουν μονο γι αυτο, ας παρουν ενα χρονοδιακοπτη μηχανικο εστω.
SKRUTZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Γιάννη για τα Χριστούγεννα θα κάνει αυτή τη δουλειά. Μετά θα μπει schedule ετσι ωστε να μου έχει ετοιμο τον καφέ φίλτρου την ωρα που ξυπνάω το πρωί για δουλειά.
GeorgeKatz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Ειμαι πολύ ευχαριστημένος με τις πρίζες της TP-Link, έχω τρεις HS110. Μέσω homebridge.io της δουλεύω και πολύ ωραία μέσω Apple Homekit. Για τηλεχειρισμό AC που σκέφτεστε μερικοί η λύση της Sensibo είναι τρομερή.
panoc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, matrixxx είπε Για τετοια χρηση θα μπορουσε να μπει κατι απο 4-5 ευρω. Το λεω για οσους θα το παρουν μονο γι αυτο, ας παρουν ενα χρονοδιακοπτη μηχανικο εστω. Και φθηνότερα από 4 ευρώ υπάρχουν σε μηχανικούς χρονοδιακοπτες.
Federacion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Παιδια δεν καταλαβαίνω τι κάνει αυτο το προιον;
marios32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Είναι πρίζα, που τη βάζεις στη πρίζα και πάνω στη πρίζα βάζεις άλλη πρίζα και ελέγχεις την άλλη πρίζα. Πέρα, απ΄ το χαβαλέ, φίλε Federacion, είναι το λεγόμενο smart plug. Βάζεις σε αυτό συσκευές ρεύματος και τις ελέγχεις μέσω του εφαρμογής στο κινητό.
nickkosk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, GeorgeKatz είπε Ειμαι πολύ ευχαριστημένος με τις πρίζες της TP-Link, έχω τρεις HS110. Μέσω homebridge.io της δουλεύω και πολύ ωραία μέσω Apple Homekit. Για τηλεχειρισμό AC που σκέφτεστε μερικοί η λύση της Sensibo είναι τρομερή. καλησπερα φιλε μου, εχεις καταφερει και το δουλευεις μεσω του homekit με καποιο τροπο ?
taxtax Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Οι έξυπνες μπρίζες απο τα κινεζομάγαζα, σου δείχνουν μέσω του κινητού και την τάση, την ισχύ που τραβάει η συσκευή σου και το ιστορικό της συνολικής κατανάλωσης ανά ημέρα ή ανά μήνα. Αυτή δεν βλέπω να έχει κάτι αντίστοιχο. Τι λένε αυτοί που την έχουν? 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Federacion είπε Παιδια δεν καταλαβαίνω τι κάνει αυτο το προιον; Την ανοιγοκλεινεις μεσω κινητου και μπορεις με την εφαρμογη να την μετατρεψεις στην ουσια σε χρονοδιακοπτη (ο οποιος βεβαια ειναι πολυ φθηνοτερος, αλλα το πλεονεκτημα εναντι του σκετου χρονοδιακοπτη ειναι οτι μπορεις σε πραγματικο χρονο να την ανοιγοκλεισεις απο το κινητο σου) 1
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 hours ago, taxtax said: Οι έξυπνες μπρίζες απο τα κινεζομάγαζα, σου δείχνουν μέσω του κινητού και την τάση, την ισχύ που τραβάει η συσκευή σου και το ιστορικό της συνολικής κατανάλωσης ανά ημέρα ή ανά μήνα. Αυτή δεν βλέπω να έχει κάτι αντίστοιχο. Τι λένε αυτοί που την έχουν? Το μοντέλο του topic είναι το HS100. Υπάρχει και το HS110 που υποστηρίζει λειτουργία απεικόνισης κατανάλωσης κ.τ.λ... 1
geodimis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Προσέχτε με τα μπαλκόνια και τους εξωτερικούς χώρους γιατί δεν έχει καθόλου IP προστασία. 2
GeorgeKatz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, nickkosk είπε καλησπερα φιλε μου, εχεις καταφερει και το δουλευεις μεσω του homekit με καποιο τροπο ? Ναι, με https://homebridge.io/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα