Nikolas7_7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας. Πήρα την παραπάνω τηλεόραση και θα ήθελα τη γνώμη σας για διάφορα θέματα που συναντάω στο στήσιμο κλπ. Καταρχάς σε σχέση με τo YouTube, γίνεται να μην έχει διαφημίσεις ? Στο store δε βρήκα κάποιον ad blocker. Υπάρχει ασφαλής εναλλακτική που να δουλεύει καλά ? 2ον έχω τα ηχεία logitech Z906. Τα έχω συνδέσει στην οπτική θύρα με πολύ καλό καλώδιο. Η ένταση που παίρνω είναι καλή αλλά αν τα βάλω στη θύρα ακουστικών της TV δίνει παραπάνω ένταση αλλά όχι τόσο καλή ποιότητα ίσως. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση από το μενού ? Γιατί όταν επιλέγω ήχο από οπτική θύρα κλείνει τις ρυθμίσεις ήχου όπως το surround πχ.. Προς το παρόν έχω επιλέξει και οπτική έξοδο και ηχείο TV ώστε όταν δεν βλέπω ταινία να παίζω με της TV και να μην έχω 2 χειριστήρια. Με ταινία απλά χαμηλώνω ένταση TV και δίνω ηχεία. Κάτι άλλο που θεωρείτε ότι πρέπει να προσέξω ή να ρυθμίσω ?? Για καλιμπραρισμα μου φαίνεται πυρηνική φυσική... Α! Και κάτι ακόμα.. WiFi έχω ακριβώς στον πάνω όροφο. Το κινητό και η παλιά μου TV έπιαναν με γεμάτες μπάρες και μέγιστη ταχύτητα ίντερνετ . Έχω 50άρα.. Στην c9 έβαλα 4κ βίντεο στο YouTube και κολλούσε. Έτρεξα ένα speedtest με μια εφαρμογή της TV και έπαιζε μέχρι 12 mbps. Άνοιξα τα 5ghz στο μόντεμ και πάει στα 40 αν και όχι ακαριαια αλλά πρώτα με τα 2.4ghz έπιασα άμεσα την μέγιστη ταχύτητα και δεν δούλευα τα 5ghz λόγω μικρής εμβέλειας.. έχει τόσο κακή λήψη WiFi η tv?? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από Nikolas7_7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα